Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

55erhan55

berusa55

KRAL'IN KARARI CUMA'YA

Hafta sonu yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da kimin aday olacağı merak konusu oldu. Bayram öncesi adaylık konusunda kamuoyu yoklamaları yapan Kral Tanju Çolak,"Şu anda net birşey söylemek istemiyorum. Ama Cuma günü net kararımı vereceğim" dedi

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Samsunspor'un eski gutbolcusu ve Avrupa Gol Kralı ünvanlı Tanju Çolak, Cumartesi günü yapılacak olan Olağganüstü Genel kurul'da aday olup olmayacağını Cuma günün açıklayacak. Bayram öncesi spor adamları, işadamları ve siyasetçilerle görüşmeler yapan Tanju Çolak'ın bu görüşmelerini Cuma gününe kadar sürdüreceği öğrenildi. Tanju Çolak," Ön görüşmeler yaptım. Samsunspor'a faydam olacaksa her göreve hazırım. Bu başkanlık ta olabilir" diye konuştu.

GÖREV KUTSALDIR
Kırmızı-Beyazlı kulübün sıkıntılı günlerden gaçtiğini bu yüzden birlik ve beraberliğe herzamankinden daha çok ihktiyaçlarının olduğunu da ifade ederek, "Adaylığımla ilgili şu anda net birşey söyleyemem. Şartlara bakacağım ve kararımı dediğim gibi Cuma günü vereceğim. Burada önemli olan şehrin benim başkanlığıma bakış açısının ne olduğudur. Taraftarın maçtaki tezehüratı beni mutlu etti. Demekki bana karşı bir ilgi ve istek var. Samsunspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyacı var, bunu da bozmayalım" dedi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=16151

atakumlueray

normal bir zamanda tanjuya %100 karşıyım ancak son yıllarda başkanlık yapanlara da en az tanju kadar karşıyım...samsunspor başkanlığının tanjuya ne katacağı umurumda değil ama samsunspora birşeyler katacaksa sesimi çıkarmam bi köşede dururum...yine de forumlarda görüyorum tanju ankarasporlu bazı futbolcuların menejeri ve bu futbolculara her an transfer izni çıkabilir.bu seçimde olmasa da ilerisi için biraz olsun destek görmek istiyorsa bu tarz olaylarda tanju da aklında ilk olarak samsunspor olduğunu hissettirmeli.

samsunmania

23 September 2009, 20:39:08 #138 Son düzenlenme: 23 September 2009, 20:45:12 samsunmania55
KONGRE ERTELENDİ

Öte yandan, Samsunspor yönetimi, 26 Eylül'de yapılması planlanan olağanüstü genel kurulu erteleme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, olağanüstü kongrenin, yönetim kurulu kulübün sorunlarının çözümüne yönelik yapılan çalışmaları neticesinde genel kurul maddelerine şirketleşme ile ilgili karar maddesinin eklenebilmesi için ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdiği bildirildi. Şubat ayının ilk haftası yapılması düşünülen kongrenin olağan olması bekleniyor. (iha)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=16031
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090923/samsunspor_kongresi_ertelendi.html?ref=tur_satb

mehmet yılmaz

Ollivanders

nasil bir kulubuz biz ya. Nasil bir yonetim var.darbe ile geldin darbe ile gideceksin en sonunda.

jean

Tufan

yangından mal kaçırır gibi kongreyi ertelemekte neymiş ya.

FaTiH_HaN

ali ihsan

celebi

Recep

pitbul055

tahsinin babasının malıya kafasına göre takılıyor.tanju gelmesin diye yapmıştır >:( >:(

silopilimuhsin

belki kaynak bulmuşlar, yada alınan 4 puan mı sebep buna

kaptan 55

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu köy meclisimi burası kardeşim canın çekince kongre kararı al sonra vazgeçtim de ne yaptıklarını kendileri dahil kimse bilmiyo