Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

jean

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 14 September 2009, 16:22:22
tanju türkiyenin gelmiş gecmiş en iyi topcusu samsunspor alt yapısından cıkmış bir topcu
samsunsporda yıldızı parlayan bir topcu adam gibi samsundan ayrılmayıp ist takımını secen bir topcu

belkide adam gibi ayrılsaydı tesislerin girişine heykeli dikilecek bir topcu olacaktı
şimdi başkanlık hee

Heykelimi dikilecekti ? Emin Kar bu takımda kalmayı tercih etti, Tanju gibi gitmedi ama bak ona daha sahip çıkmadılar, ne heykeli bile dikilmedi

KotuCocuk55

sadece55

Ertuğrul Sağlam

Tanju Çolak Başkan, Samsunspor Şampiyon !....

Sony

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 September 2009, 00:07:40
Tanju Çolak Başkan, Samsunspor Şampiyon !....

Katılıyorum adamın iyi çevresi var piyasayı biliyor...Bu bataktan kurtlmak için kulağı kesiklere ihtiyaç var...bazıları tnjuya kötü diyebilir şunuda unutmayın bu zamana kadar gelen kötülerden de kötü mü ?

KotuCocuk55

Ehueueuh! Tam  bir istikrar abidesiyim!  ;)
4 Sene öncesinin Tanju yorumlarını okumak hoştu,hatta bravo dedim kendime o zaman ne söylüyosam hala aynı vitesdeyiz,yine sağlam giydirmişim ;)

Rahmetli kerdeşimin yazdığı yoruma atmayı düşündüğüm ama sonra üşengeçlikten yada uğraşmak istememekten atmadığım mesajı o gün o saatlerde nerde olduğumu bile hatırladım,bir garip oldum!

Samsunspor.biz resmen mezun ettin bizi be!  ;)

Tanju'ya da hayır bu arada!
;D

harbisamsunsporlu5517

Ben Ofosu

19 Eylül Cumartesi günü saat 16:00'da İlkadım Belediyesi ÇAGEM salonunda yapılacak olan Samsunspor olağan üstü kongresi öncesinde konuşan Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, asıl hazırlık 26 Eylül'e dedi.

Samsunspor olağan üstü kongresi 19 Eylül Cumartesi günü saat 16:00'da İlkadım Belediyesi ÇAGEM salonunda yapılacak. Olağan üstü kongresi öncesinde konuşan Samsunspor başkanı Hakkı Tomaç, "Herkes hazırlığını haftaya yapılacak olan kongreye göre yapacaktır" diyerek "Yarın yapılacak olan kongre ilki olması hasebi ile sönük geçecektir. Asıl önemli kongremiz 26 Eylülde yapılacak olan kongre bizim için. Şu ana kadar bize ulaşmış bir liste yada çalışma yok. Olacağı yönünde de bir olasılık gözükmüyor. Şu an yönetim kurulunu oluşturan 8 kişi artık yorulmuştur. Yeni bir yönetim kurulu oluşmalıdır. Kongre kararını zaten doğru düzgün bir şekilde yeni bir yönetim yapabilmek adına aldık. Biz yada bir başkası da olsa yeni bir yönetim kurulu oluşmalıdır" dedi.

Samsunspor başkanı Hakkı Tomaç, kendisinin de gelişmelere bağlı olarak hareket edeceğini söyledi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=15943

Oflu

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 14 September 2009, 16:14:47
bırakın tanjuyu manjuyu
ne zaman başkanlık secimi olsa hemen hemen her secimde ismi anılıyor bence reklam kokan haber buu
ne zaman unuttunuz gecmişdeki el hareketini şerefsizliğini takımı şampıyonluktan ettiği günleri şimdide başkanmı olsun istiyonuz
tanju başkan olsun alt yapıda ne kadar başarılı iiyi topcu varsa bedava verir ist takımlarına bu acıkca belli zaten

samsuna gelince SAMSUNSPORLUYUM istanbulda tv lere cıkınca gsliyim fb liyim bırakın bu işleri

TANJU GELİRSE YAKARIM BU ŞEHRİ okadar

Katiliyorum...

berusa55

19 September 2009, 01:34:57 #100 Son düzenlenme: 19 September 2009, 01:42:52 berusa55
AlıntıLİSTE TAMAM GİBİ

18 Eylül 2009 / 12:54
Bir hafta sonra ki kongre öncesinde liste çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Samsunspor Genel Sekreteri Tahsin Kosif, "Kulübü kurumsal bir yapıya taşıyacak, ürettiği projelerle sorunları kökünden çözebilecek bir yönetim için çalışıyo
DOĞRU YOLDAYIZ
Samsunspor Genel Sekreteri Tahsin Kosif, 26 Eylül'de gerçekleştirilecek kongre öncesinde liste çalışmalarının son sürat devam ettiğini söyledi. Daha güçlü bir yönetim ile görevlerine devam etmeyi hedeflediklerini belirten Kosif, "Açıkcası yönetici sayısının çok fazla olmasını istemiyoruz. Bize çok çalışkan ve kulübü feraha çıkaracak projeler üretebilen insanlar gerekiyor. Kulübümüzü en kısa sürede kurumsal bir yapıya ulaştırıp sorunların tamamını halletmek istiyoruz" dedi.

ZOR MAÇ OLACAK
Yarın oynanacak zorlu Kocaelispor karşılaşması için de görüş belirten Genel Sekreter Tahsin Kosif, "Ligde kolay maçın olmadığını herkes biliyor. Ancak yarın oynayacağımız Kocaelispor karşılaşmasından alacağımız güzel bir sonuç bizim ilerleyen haftalara daha bir umutla bakmamıza neden olacak. Takım içinde herkes bu maçın sorumluluğunu biliyor. Hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncularımızın diri hali bizleri üç puan adına umutlandırıyor" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=29512

AlıntıTomaç aday olacak

Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç'ın yakın çevresine 26 Eylül'deki kongrede başkanlık için adaylığını açıklayacağını söylediği öğrenildi. Şimdi herkes Tomaç'ın ağzından bu kararın açıklanması bekliyor
Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç'ın bir hafta sonraki kongrede yeniden aday olup olmayacağı konusundaki belirsizlik yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Yakın çevresine Samsunspor başkanlığına bir dönem daha devam edeceğini açıklayan Hakkı Tomaç'ın 26 Eylül'deki kongrede yönetimle beraber devam etmek istediği ve bu yönde çalışmalar yaptığı ifade edildi. Mevcut yönetim kurulunun da Başkan Hakkı Tomaç'ın görevinde kalması için kendisine baskı yaptı da gelen bilgiler arasında.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=29510

Ne yapmak istediğinizi bize adam akıllı bir anlatsanız da herkes anlasa
  >:(

maraton

AlıntıNe yapmak istediğinizi bize adam akıllı bir anlatsanız da herkes anlasa 

olmazzzzz. hiçbirşey bizim bildiğimiz gibi değil ki...

yönetici sayısını sen değil tüzük belirliyor sayın kosif, anlayabildin mi?.. sanmam  :'(

berusa55

19 September 2009, 17:19:05 #102 Son düzenlenme: 19 September 2009, 17:20:45 berusa55
AlıntıSamsunspor'un Ramazan Bayramı arifesinde yapılan olağanüstü kongresine kimse gelmedi.

Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Samsunspor'un Ramazan Bayramı arifesinde İlkadım Belediyesi Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'nde (ÇAGEM) yapılan olağanüstü kongresine kimse gelmedi. Sadece Samsunspor yetkililerinin olduğu salona mevcut yönetim ve Samsunspor üyeleri dahil olmak üzere katılım olmayınca gözler 26 Eylül tarihinde yapılacak kongreye çevrildi.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=15971

Ne olacaktı ya! Allah'ım Türkiye'de bizden başka Arefe gününe kongre koyan kaç kulüp var acaba! Ayıp; yeter rezil olduğumuz!

eLLis

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 September 2009, 17:19:05
Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=15971

Ne olacaktı ya! Allah'ım Türkiye'de bizden başka Arefe gününe kongre koyan kaç kulüp var acaba! Ayıp; yeter rezil olduğumuz!
Bayramın 1.gününede koyabilirlerdi bunada şükür :) ???

berusa55

Bayram günü daha iyi olurdu. Hem bayramlaşılır hem de kongre yapılırdı! Arefe gününden daha mantıklı aslında!  >:(