Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

usare

Ben de Tanju'nun başkan olmasını isterim. Ama bana da bu reklammış gibi geliyor. Kongrede aday olacağını zannetmiyorum.

gozgoz yýlmaz

Kongrede aday olacağına inamayanlardanım. Normalde Tanju'ya muhalifimdir ama Kont Adnan'ın, Mazhar'ın, Sezgin'in ve Tomaç'ın bile başkanlık yaptığı bu rezil süreçte o da pekala yapabilir.

Tam komedi olur ama komik adam zaten, şamatacı.  ;D ;D

ali ihsan

Tanju çıkıp adayım demeden,hatta kongre bitmeden konuşmam.Ne yapacağı belli olmayan bir adam.Lakin şimdikilerden öyle iğrendim ki Tanju'ya bile razıyım ...

babaalişo

işşalah tanjuyla yakalamış olduğumuz cav cavlı zamanlara geri döneriz tanjulu samsunspor türkiyeye adını ALTIN HARFLERLE YAZDIRMIŞTI şimdide yine tanjunun ismi geciyo bu seferde kral diye bağıracağımıza büyük başkan diye bağırırız .allah yar ve yardımcımız olsun .

Oflu

Samsunsporu Süper Lige cikarsin, yemin ederim bas bas bagiririm "Tanju Abi affet degerini bilemedim, sana haksizlik yaptim" diye. Ama oraya kadar Tanju benim icin dansözün tekidir!

cezayir55

tanju iyi olabilir yalnız çok ayran gönüllü birisi hemen vazgeçebiliyor

doðan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 11 September 2009, 23:16:37
Tanju çıkıp adayım demeden,hatta kongre bitmeden konuşmam.Ne yapacağı belli olmayan bir adam.Lakin şimdikilerden öyle iğrendim ki Tanju'ya bile razıyım ...
doğru söze ne hacet

KotuCocuk55

Haddime düşmez, zaten burası herkesin yorum yapması fikrini paylaşması için var,yalnız yapılan pozitif yorumların sayısının bu kadar çok olmasına şaşırdığımıda bende paylaşmak isterim.Kimsenin görüşüne saygısızlık etmeden.

Karakteri kendi hayat anlayışımla uyuşmayan bir insan kendisi,Allah yolunu açık etsin.Kişisel olarak tanımam,bir kere havaalanında görmüştüm televizyonda ben trabzonun çocuğuyum dedikten iki gün sonra,otoparkın yerini sormuştu bende git trabzonlu hemşerilerin söylesin demiştim.Şaşırmıştı! Beni Galatasaraylı zannetmişti ve kırıldığımı düşünmüştü çünkü daha önceleri ben galatasaraylı tanjuyum demişti.Anlamasını beklemek saçmalıktı zaten!

Kendisini televizyonlardan gazetelerden etrafımdaki abilerimden duyduklarımdan gördüklerimden tanıyabilme şansım oldu,günahına giriyorum belki allah affetsin ama bu süreçte algıladıklarım kendisi hakkında olumlu olmadı maalesef,İstanbul'a bir bmw birde hülya için gidiyorum diyordu bir gazetenin manşetinde.

Bir spor yorumcusu ama ne yazıkki bunu şovmenlikle harmanlamış pekte oturaklı bir insan havası yaratmayan ve en azından bende güven duygusunu kesinlike oluşturmayan bir insan!

Halk arasında,samsun kahvelerinde kendisine nasıl sıfatlar yakıştırıldığını siz benden daha iyi bilirsiniz.Bunun yanında adı mercedes kaçakçılığına karışmış,yalan esas haklı haksız bundan hüküm giymiş Tanju Çolak'a Samsunspor başkanlığını yakıştıramadığımı bildirmek isterim.

Geçmişte ve günümüzde halen basiretsiz,becerik ve satılmış yöneticileri hiç haketmedikleri koltuklarda gören taraftarımızın ruh halini denize düşen yılana sarılır durumunun en güzel açıklaması olarak düşünüyorum.

Amatöre de gitsen seninleyiz samsunporum,ama hep bir ilken,prensiplerin,karakterlerin,ismail uyanık gibi, adam gibi adam yöneticilerin Ercan,Emin gibi kaptanların vural,imdat,serkan gibi gönülden bağlı futbolcuların olsun istedik.Şampiyon olmak için sevmedik.

Bir sanal kişiliğim bu sitede,bende herkez gibi paylaşıyorum görüşlerimi.İsteyen okur,istemeyen okumaz,birileri beğenir birileri beğenmez..Amacım kimseyi etkilemek yada kafalarda kırılmaz yargılar oluşturmak değil.
Ama bir kongre üyesiyim seçimlerde!
Sesleniyorum herkese Tanju Çolak'a HAYIR!!!

kerem55

Amatöre de gitsen seninleyiz samsunporum,ama hep bir ilken,prensiplerin,karakterlerin,ismail uyanık gibi, adam gibi adam yöneticilerin Ercan,Emin gibi kaptanların vural,imdat,serkan gibi gönülden bağlı futbolcuların olsun istedik.Şampiyon olmak için sevmedik.

özkan

Alıntı yapılan: kerem55 - 12 September 2009, 09:01:39

FaTiH_HaN

Kongreyle bi alakasi varmidir bilemem ama Tanju Colagi dun aksam ciftlik caddesinde dobi hasanla bi lokal onunde gordum.

Jnr.Serkan

ben tanjunun başkan olmasını isterim buda benim görüşüm.tanju başkan olursa asla federasyon futbolcular falan samsunsporu ezemez.hakem hataları samsun maçlarında olamaz...tdş,st gibi kaprisli oyuncular yola gelir.kulübün geliri artar sponsorlar çoğalır samsun ülke medyasında en ön sıralara gelir gazete manşeti olur...bence tanju ile herşey iyi olurdu.ama buda benim görüşüm herkese saygı duyarım.tanju babamızın oğlu deil sonuçta...SAMSUNSPORUM sen amatöre düşsen bile kaldırımda 3lümüzü çeker yine coşarız

Amsterdamli

Tanju Samsunspor baskanligi yapabilecek olgunlukta mi acaba. Futbol piyasasinda oyle dusmus bir isimki. Bunu zaten biliyordum ama gecenlerde televizyon segrederken gordugum manzarada tamamen anladim.

Telegol programi icin Eskisehir-Trabzonspor macina gidip elinde mikrofon studyodakilere muhabirlik yapiyor, mactan sonra Trabzonsporlu futbolcularin agzina mikrofon tutup soru soruyor. Simdi bu kisi Samsunspor baskani olsa yakisir mi.

Ben Tanju hastasiydim kucukken, herseye ragmen kendisini televizyonda felan gordugumde eski duygular zaman zaman geri gelebiliyor ama o kadar. AKS TV ye ciktigi zamanlar aynen soyle demisti: "Benim menajerlik sirketim var Samsunsporlu futbolcular niye bana menajerliklerini yaptirmiyor. Kim onlari benden daha iyi Istanbul takimlarina goturebilir". Bu aciklamasindan sonra notumu zaten vermistim kendisine. Bu soylenecek soz degil. Sen once menajerligini yaptigin bir ust duzey yetenegi Samsunspora kazandir ondan sonra konusalim.

kalptenþimþek

12 September 2009, 14:14:26 #58 Son düzenlenme: 12 September 2009, 14:17:14 kalptenþimþek
Amsterdamlı ,samimi düşüncelerine katılıyorum..Haklısın, Çocukluğumuzun yıldızı Tanju, mazimizdeki kadroya yakışıyor sadece..
Bugün oynadıkları da dahil,hiç bir kulüp sahiplenmiyor Tanju'yu.. Belki bu kişisel duruşu ile de alakalı olabilir..
Tanju Samsunsporlu mu?, F.bahçeli mi?, G.Saraylı mı yoksa Trabzonspor'lu mu? Buna, bu yaşa kadar gelmiş kendisi bile karar verememiş bir kişi, Samsunspor'un geleceği ile ilgili hangi kararı verebilir?

Kaptan

Tanju kendisi bile bilmiyor hangi takımlı oldugunu ,