samsunspor olağanüstü kongreye gidiyor

Başlatan cezayir55, 03 September 2009, 12:06:39

« önceki - sonraki »

cezayir55

03 September 2009, 12:06:39 Son düzenlenme: 03 September 2009, 12:11:23 cezayir55
hedef daha güçlü bir yönetimmiş

Oflu

nerden cikti bu simdi?
Sanki dualarimiz kabul oldu?

red_white

tahsin kosif sporaksiyonda öle dedi yeni yönetim dahada güçlü gelicek diye

Ollivanders

Gelecek yeni bir yonetim varsa neden olmasin ama zahmet olmassa güçlü gelsin :)

red_white

yine aynı yönetim fakat yeni isimlerle daha güçlü bir şekilde dedi bakalım görücez

atakan

maraton

15 mayısta dernek olarak söylediklerimizi 2,5 ay geriden takip ediyorlar. revizyon olacakmış...

red_white

o konuda hakkında birşey sölemedi aynıda kalabilir kendiside adaylığını koyabilir yada başkası bakalım bekleyip görürcez

celebi

işimiz kosife kaldıysa  >:( >:( >:( >:( Allah sonumuzu hayır etsin

KocumVolkan

kim dedi nerde dedi nasıl dedi :D biraz açar mısınız ?
haydi hayırlısı...
Kazanın Samsunspor olması dileğiyle..

Ertuğrul Sağlam

Biz nekadar kızsakta, söylensente, Hakkı Tomaç ve yönetim yaptklara hatalara, tüm olumsuzluklara rağmen iyi iş çıkardı diyebiliriz, çünkü parasız ve şehirden destek alamayan yönetimden bundan daha iyisi beklenemezdi.

İnşallah kongrede iyi bir Başkan adayı ve yönetim talip olur, ve rahat bir sezon geçiririz.

Olumlu bir karar.....

Sadece Samsunspor

Samsunspor kongreye gidiyor
Kırmızı Beyazlıların Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, birincisi 19, ikincisi ise 26 Eylül olmak kaydı ile olağanüstü kongreye gittiklerini belirtti. Başkan Tomaç, kongrede yeniden aday olup olmayacağı hakkında ise net bir şey söylemedi.Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yönetim kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi. Kulüp Başkanı Tomaç, "İlkini 19 Eylül, çoğunluk sağlanamazsa ikincisini ise 26 Eylül'de yapmak kaydı ile olağanüstü kongreye gitmeye karar verdik. Bizim amacımız Samsunspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi. Bu hedef doğrultusunda kulübümüzün başına geçmek isteyen ve başkanlığa aday olan varsa bekliyoruz" dedi. Geçtiğimiz günlerde AKS TV'de bir yayına katılan Kulüp Genel Sekreteri Tahsin Kosif ise, kendisine yöneltilen soru üzerine, genel kurula gideceklerini ve daha güçlü bir yönetimle göreve gelmek için çalışmalar içerisinde olduklarını söylemişti.

King Of The North

34_55

ah galip öztürk ah ismail uyanık, ah turgut tüfenk, ah ah ah duyun artık bu sesi ayrıcada sayın tso başkanı zeki bey ve ekibi lütfen artık sahip çıkın şu takıma

özkan

inşallah korkup kaçma öncesi yalan dolanlarından biri degıldır bunların yıne..daha ıyı olacaz olacaz deyıp sonra samsunsor sahıpsız samsun sahıpsız deyıp kacıp gıtmezler ınsallah