samsunspor olağanüstü kongreye gidiyor

Başlatan cezayir55, 03 September 2009, 12:06:39

« önceki - sonraki »

Turuncu

supernatural_55

Peşinatlar da ödenmiş futbolculara.bunların bırakacağını hiç sanmıyorum hatta tahsin başkan olursa şaşırmam belki başkanlık değişimidir de revizyondan bu kastediliyordur...

kaptan 55

eğer zamanında bu işe kalkışsalardı şu an çok daha hazır bir takıma sahip olabilirdik.

AllydeenleaR

bnce revizyon adı altında yine aynı kadroyla destek toplamaya çalışcaklar
biz şöyle yaptık böyle yaptık diyerek kendilerini bu işin içinde görcekler sadece parasını alabilcekleri adamı yönetime getirecekler...

kaptan 55

aylar önceki forumlarda hep bunları dile getirdik ama nafile şimdi kalkmışlar genel kurula gidiyoruz la bi gidin de nereye giderseniz gidin.

kalptenþimþek

03 September 2009, 17:25:23 #20 Son düzenlenme: 03 September 2009, 23:51:26 kalptenþimþek
Ya şu anki meşru olmayan durumlarını olağanüstü kongre ile yasal hale getirecekler, Daha güçlü bir yönetim derken bunu kastediyorlar, olan bu..

radikal-fma

şimdi arkadaşlar yapılacak şu buişi yapabilecek kişilere baskı yaparak aday olmalarını sağlamak bu şekilde kosif ve ekibinin planlarını bozar ters köşeye yatırız. Muhakkak aday çıkmalı veya çıkartmalıyız

yazgülü55

sevgili arkadaşlar;transfer ne ile yapılır? tabikii para ile
madem paranız var eski borçlarınızı ödeyin.Ne yaptılar 13 yeni adam alıp 13*250.000 tl=3.250 milyar TL daha borçlandılar.Hepsine vaad verdiler.BU sporccular devre arasında hepsi alacakları ödenmediği için şehri terk edecek ve tahta tekrar kapanacak.görünen köy kılavuz istemez.Bu yönetimdekilerde bir bir kaçacak.Zaman gösterecek

KotuCocuk55

Arife günü kongre yapıyor adamlar yaa!
Şaka gibi!

Tamer55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 03 September 2009, 19:16:58
Arife günü kongre yapıyor adamlar yaa!
Şaka gibi!
Arife günü yapılacak kongre de çoğunluk sağlanamıyacak onlarda biliyor ayın 26 sında çoğunluk aranmayacağı için kongre yapılır

Sioux

03 September 2009, 23:05:57 #25 Son düzenlenme: 03 September 2009, 23:07:33 söðütlübahçeli
ınsallah hakkı tomac bırakır baskanlığı, memur gibi adam, artık onun dönemleri geçti, hiç yakışmıyor koltuğa.

Alıntı yapılan: radikal-fma - 03 September 2009, 18:32:22
şimdi arkadaşlar yapılacak şu buişi yapabilecek kişilere baskı yaparak aday olmalarını sağlamak bu şekilde kosif ve ekibinin planlarını bozar ters köşeye yatırız. Muhakkak aday çıkmalı veya çıkartmalıyız

Adamlar revizyon yapacaklar, listeyide kosif yapar. bu şartlarda karşılarına kimse çıkmaz, niye çıksın ki günahıyla sevabıyla kadroyu bunlar yapmış, hocayı almışlar, planı kurmuşlar, sözleşmeleri imzalatmışlar, başkasının yol haritasıyla kimse devam etmez.

berusa55

Tahsin Kosif başkan adayı olursa şaşırmamak lazım! Ki durduk yerde bu kongre nerden çıktı? Var bir değişiklik belli.

ali ihsan

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 September 2009, 23:12:07
Tahsin Kosif başkan adayı olursa şaşırmamak lazım! Ki durduk yerde bu kongre nerden çıktı? Var bir değişiklik belli.

Amsterdamli

03 September 2009, 23:22:26 #28 Son düzenlenme: 03 September 2009, 23:29:08 Amsterdamli
Adamlar 8 kisi butun isleri aylardir yurutuyor. Cogu kisi yonetime kiziyor neden basin sozcusu felan yok, hicbir konuda taraftarlari bilgilendirmiyorlar diye. Benimde bu konuda sitemim oldu ama oturup dusununce hak veriyorum kendilerine. Gece gunduz kulubun islerinle ugrasmaktan buna ayiracak vakitleri yok. 11 kisinin temligini kaldirabilmek ve ustune 13 transfer yapabilmek cok buyuk bir basari bana gore.

Bu yogunlugun icinde kongreye gidip vakit kaybetme gibi bir luksleride yoktu. Bu tahta ve transfer konulari halolduktan sonra yonetime takviye yapip daha guclu bir sekilde yola devam edebilmek icin kongre karari alindi.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 03 September 2009, 23:22:26
Adamlar 8 kisi butun isleri aylardir yurutuyor. Cogu kisi yonetime kiziyor neden basin sozcusu felan yok diye, hicbir konuda taraftarlari bilgilendirmiyorlar diye. Benimde bu konuda sitemim oldu ama oturup dusununce hak veriyorum kendilerine. Gece gunduz kulubun islerinle ugrasmaktan buna ayiracak vakitleri yok. 11 kisinin temligini kaldirabilmek ve ustune 13 transfer yapabilmek cok buyuk bir basari bana gore.

Bu yogunlugun icinde kongreye gidip vakit kaybetme gibi bir luksleride yoktu. Bu tahta ve transfer konulari halolduktan sonra yonetime takviye yapip daha guclu bir sekilde yola devam edebilmek icin kongre karari alindi.

Basının yazdıklarını yalanlamak için demeç veriyorlar ama.Haftalık 1 sayfalık bilgilendirme yapmak zor olmasa gerek ...

Yeni alınan oyuncuların kaç yıllık imza attığını veya kiralık mı bonservisleriyle mi geldiğini bilen var mı acaba ?