27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Kesinlikle katılıyorum abi hem Orhan hem Adem ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar süper lig oynayacak kapasite göremiyorum malesef..

cembaba

Vallahi Ordu'dan sonra, Akan Abi ne derse Orhan için evet abi öyle diyeceğim. :D

Stoper

Güngören maçında ne şut çekti öyle  : )

kuzey55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 02 May 2011, 23:03:31
Güngören maçında ne şut çekti öyle  : )

o şutları çok denedi ama bi türlü golü bulamadı :) ama bu kadar ilerleme kaydetti gol beklemiyoruz ondan :)

beşnumara

O adam farkında değil ki döktüğü gözyaşları orhanın sayesinde  ;D:P :-*

ahmetsefa55

abi 5 tek ama.bu tek takımlı olduguna işaret olabilir mi ?  :o

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 May 2011, 11:35:05
GİRME SEN BU KAVGAYA SEFA...HARCANIRISN KARDEŞİM...  >:( >:( >:( :-* :-* :-*
bi anda üstüme 130 kiloluk bir kütlenin düşebileceğini hissettim sustum  .:.:.

KotuCocuk55

Ben  seviyorum bu adami.Istikrari ve savasciligini da alkisliyorum.Geldigi günden beri üstüne cok koydu.Süper ligte iyi bir alternatif ve kadro genisletici olur diye düsünüyorum...

Stoper

Kadromuz hakkında yorum yapan bir iki yorumcu Orhan'ı çok övüyor. Süper ligde oynayabilecegini söylüyorlar.
Takımda kalmalı,begendigim bir isim.

kuzey55

efendi bir kişiliği var.istikrarlı da bir oyuncu bende kalmasından yanayım ama iyi bir alternatif olur gibi.

LisandroLopez

Bazen kötü oynuyor rakipler karşısında çok zorlanıyor ama Hakan Balta denen balta oynuyosa Orhan ın ondan aşağısı yok oda oynar süper lig diye düşünüyorum.

minci

Eğer orta sıralar hedefse bence savunmamıza dokunmaya çok gerek yok. Hedef daha yukarısıysa savunmaya takviye düşünülebilir. Özellikle stoper bölgesine takviye. Kemalin gazetelerdeki demecine bakılırsa kalıcı değil gibi görünüyor. Biraz fazlamı havalandı acaba yoksa bizmi Kemali fazla havalandırdık?

ugurozkan

ikili mücadelerde pek iyi değil. sezon boyunca hiç kritik müdahale yapmadı. atağa katıldığında yüksek orta kesemiyor, çizgiye inip yerden penaltı noktasına doğru orta kesiyor. yani ortası da pek iyi değil. ikinci yarı ufuk çok fazla yardımına geldi yükü hafifleyince atağa katılıp ikili pas oyunları filan yaptı, bir kaç şut çekti. sezon boyunca bir asist yapmış.

şu durum süper ligi kaldıramayacağını gösteriyor. en büyük avantajı türkiye'de pek sol bek yetişmemesi. kendisi abdurrahman çelebi. yabancı haklarımızdan biri sol bek için kullanılırsa, kendisi yeni transferimizi yedekleyebilir. yani süper lig kadromuzda muhtemelen yer alacaktır ama as kadro zor gibi gözüküyor. yine de çok çalışıp bizi şaşırtma şansı var.

Stoper

Alıntı yapılan: Stoper55 - 06 April 2011, 19:49:53
Lig bitmeden gol atacak Orhan : )
Aman nazar değmesin sıfır hatayla oynuyor.

beşnumara

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 09 May 2011, 21:32:05
adam gol bile attı! hey gidi heyy 8)
yaaaa... ;D :D tak kapak ;) ahahahahhh