27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Aferin Orhan, seviyorum seni :)

samsunmania

Bu adam kalan 6 maçta öyle bir gol atacak ki 3 puan getirecek. Hissediyorum.

Gorkem

Güzel oynadı tebrikler >l<

Musti

Ufuk'la o kanatta iyi anlaşmaya başladılar. Geçen hafta dinlenmek iyi gelmiş. Daha cesaretli olması gerek ileri çıkışlarda.

zenke

topa canla başla atlıyor. gösterdiği gelişim inanılmaz. böyle sağlam oynamaya devam.

sadece55

Orhan bu sene artık sırıtmıyor iyi maçlar çıkartıyor

cembaba

Akan abi olmasa belki de düzelemeyecekti :D Helal olsun. Çektiği şut harikaydı. Gol olsa, sezonun en güzel gollerinden birini izleyecektik.

sadece55

Abi sevinmiş gibi konuşuyosun :)

celebi

ÇOK MUHTEŞEM VURDU CİDDEN YA

kuzey55

bir odun nasıl yontulur içinden nasıl bir futblcu çıkarılırı görmüş olduk :) bu adamın ayağaıın altından top kaçırıp çalım manyağı olduğu günleri gördük..

helal olsun valla büyük gelişme tebrikler orhaannn

berusa55

Hem fiziken hem kondüsyon hem de teknik olarak bir futbolcu ancak bu kadar geliştirebilirdi kendini. O volesi de gol olsaydı muhteşem olacaktı. Tebrikler Orhan.

s_uzunkaya

kartal maçında furdu girmedi bu maçta furdu girmedi, bigün bi girerse herkez orhan orhan konuşur :D... orhan gol atarsa ekstraya girer zaten  :) sağlam çocuk... tebrikler orannnn >l<

altunay

orhanı trabzon izliyomus:(:(

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: altunay - 04 April 2011, 19:08:49
orhanı trabzon izliyomus:(:(
izlese ne olur,bizde onlara verilecek topçu yok..

maço

orhan ve ademi ilk orduda mersin maçında izlemiştim ve uzun zaman oynamamalarının verdiği hamlıkla herkesin tepkisini çekmişlerdi.O zaman mersinde oynayan sami resmen mahvetmişti bizi.

şimdi bakıyorum da ikisi de inanılmaz geliştirdi kendini.bu sene böyle devam ederler inşallah