27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Bugünün Murat ile beraber en kötü ismi..Bi ara şepelek oldu resmen..  >:( >:( >:(

Ekrem

Braga denen adamı sürekli kacırdı tehlikeli geldiler oradan bi ara

Stoper

Geçmiş maçlara nazaran günün de değildi. Sürekli karşı karşıya geldigi Braga'da kalite futbolcu.Çok yırtındı skoru değiştirebilmek için ama nafile !!

kumköylü ahmet

karsisindaki braga super bir futbolcuydu o yuzden cok zorlandi hermacda denge futbolcu cikmaya bilir yinede calsimasi yilmamasi alkislari hak etti diye dusunuyorum >l<

Gorkem

braga mal etti resmen orhanı

Uğur Yıldız

orhanı mal etmek için bragaya gerek yok biraz hızlı top tekniği olan adam orhanı mal eder zaten bank asyanın kalitesizliğinden iyi oynuyo bana kalırsa süper ligde iş yapmaz

hacettepeli

orhan ı dikkatli izlerseniz hiç yararlı bir futbolcu değil arkadaşlar. ben artık denizli maçından sonra son kararımı verdim orhan la ilgili  :) ofansa bir katkısı hiç yok harbiden bunu artık net gördüm, isabetli orta yok ileriye kontra çıkışları yok bir bekin yapması gerektiği gibi, adem gibi yapamıyor mesela adem i bazen eleştirsek de ofansa katkısı çok iyi. orhan da pek savunma da yok. biraz kibar oynuyor sert olması lazım defansif bek madem ofansa katkı yapmıyor. top çalmalarda da pek iyi değil. pasları da genelde geriye insiyatif almıyor kolay kolay. kendine güveni fazla değil. çok bariz hata yapmıyor ama süper lige çıktığımızda sol bekte orhan olmayacaktır diye düşünüyorum. saygılar

GökhanÇağlar

adamın kapasitesi belli,elinden geleni yapıyor..bir maç kötü oynadı diye harcamayalım adamı..süper ligde iyi bir alternatif olabilir..

orhan

bu sezonun en istikrarlı adamı orta sahanın kötü oluşu onuda etkiledi şu anda eleştirmek değil alkışlamak lazım.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: orhan - 10 April 2011, 22:09:18
bu sezonun en istikrarlı adamı orta sahanın kötü oluşu onuda etkiledi şu anda eleştirmek değil alkışlamak lazım.

yok artık Lebron James..

Stoper

Erciyes maçında,açtıgı ortaların hepsi tehlike yarattı.

kabacevizli55

ne istikrarı ya başka solak yok onun yerine bale olaydı bizim takımda hey yavru  hey  ;)

sadece55

bale mi o kadarında gözümüz yok yahu ali akdeniz ayarında bir isim yeterdi bize :D :D

Burak

zaten Bale'yi şu anda takımı komple satsak alamayız

kabacevizli55