27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

ilk defa adam gıbı ortalar kestı.orhan sana helal olsun dıyecegım aklımın ucundan gecmezdı.  :(

Serkan

Bir MAÇ DENe kardeşim şu alparslan'ı

celebi

aman kalsın kardeşim baba akan yien birileriyle kıyaslayarak diyecek bana ama alparslan olacaksa  ben orhana razıyım

Jnr.Serkan

Orhan maçta isabetli ortalar kesti mücadele etti.2.yarı Uzaktan çok sert bir şut vurup kalecinin çıkarttığı topada Orhanmı vurmuştu kale arkasından pek net görünmüyor ? Helal olsun Orhan sana

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 February 2011, 13:07:56
BANA BU MAÇTA BİR TANE İSABETLİ ORTASINI BUL İSPATLA BEN SAMSUNSPORLULUĞUMU ÇÖPE ATIP TRABZONLUYUM DİYE BAĞIRACAM..

abi şuan sinirlisin ya da maçta o sinirle farketmedin.maçın başlarında harika bir orta kesti içeriye maratonun önünden.Hee yeterlimi dersek değil.Ama dünyada Real Madridin,Barcelona'nın bile sol bek sıkıntısı varken Orhan bence yeterlidir.

Ollivanders

abi ben orhanın iyi niyetli mucadelesini seviyorum. Adam en azından haddini bilerek oynuyor. Ama senin sag kanadındaki adam daha kotuyken orhanı konusmak biraz yanlıs. Turkiye de hangi kanat oyuncusu adam gibi orta kesebiliyor ki zaten. Bir tane iyi orta kesti ona da birşey yapamadılar. Attıgı şut iyiydi.

ahmetsefa55

valla akan abi hırsını bızden çıkarmışsın ama bence bu macta orhanın ısabetlı ortaları vardı.hatırladıgım kadarıyla ılk yarıda maratonun onunden guzel bır orta kestı.o senın feyk attı dedıgın pozısyon degıl galıba dırek kestı dıye hatırlıyorum.bırde ıkıncı yarı yerden etkılı bır orta kestı. :)
ama şöyle bir durum var.ufuk da guzel orta kestı bılly vuramadı.sımdı bu orta ısabetsız olarak gecıyo ama bence gayette ısabetlı bır ortadır.senın forvetlerın topun agzının ıcıne gelmesını beklıyosa burda kanat adamlarına pek kızmamak lazım.bıraz da forvetlerımızın topu araması ıstemesı pozısyona gırme yetenegının olması lazım.
not: orhanı savundugum ıcın kendımden utanıyorum galıba  :D

FaTiH_HaN

Kim derdiki gole en çok yaklaştığımız pozisyonda mükemmel şutu orhan çekecek?  ;D Akan abi söve söve adam ediyosun orhanı senin elini öpmesi lazım  ;D

kumköylü ahmet

ben orhani zaten begeniyodum sert sutlari var frikikleride bu adam atmali..abdulazizde kale arkasindaki toplari maca sokarak bizim isimize yarayabilir..

kumköylü ahmet

su ligden bir cikalimda superlig kolay ozman mecburen gelisdircek kendini gelisdirmezse gelmez superlige bizimle banka asyada kalir :D

sadece55

Başlığında bolca akan abinin dolandığı sol bekimiz

SerhaT55

süper ligde iyi bir altarnetif olabilir

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico55 - 15 February 2011, 15:17:25
abi ben orhanın iyi niyetli mucadelesini seviyorum.

Kardeşim ben de Orhan'ı sevebilme ihtimalimi seviyorum. ;D ;D

celebi

>l< >l< >l< >l< >l< >l<

Burak

Şu anki Adem'den iyi olduğu aşikar