27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 August 2010, 17:49:57
Muz orta kesmeyi ogrensen artık!!!!

muz soymayı öğrensin önce orta sonraki iş:)

Ollivanders

Bindirmelerine veya savunmada yaptıklarına sozumuz yok elinden geleni yaptıgına inanıyorum . Ama Sol kanattan bindirmeni yapıyorsun , Cizgiye iniyorsun icerisi kalabalık ama topu adama nisanlıyorsun. Hadi kavisli orta kesemiyorsun o zaman gectigin adamın onune gelmesini bekleme onuda yapmıyorsun. Gectigin adamı bekleyip topu adama nisanlıyorsan ne anladım senin bindirmenden. Gelme hic ileri ozaman.

kaptan 55

hepsini geçtim bir profosyonel futbolcu üstelik SAMSUNSPOR forması giyen bir futbolcu nasıl olurda ayağının altından bir maçda iki kez top kaçırır?

sağolsun bunu orhan bize gösterdi..

vanlioglu

adamın günün her saati kulakları çınlıyodur  ;D

edmontdante

Taraftar mücadelesini gördüğünden ses çıkarmıyor fazla.Bu da zamanında bazılarına neden tepki konulduğunu net ortaya koyuyor.Kesinlikle B  planı yok.Rakip defans kendine avantaj sağlayana kadar bekliyor,böyle olunca da yaptığı orta defanstan dönüyor.Vurur gibi yapıp topu tokatlama zaten yok.

Orhannnnnn Sana Kızmıyorum Orhaaaaannnnn  : ))

cgr

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 August 2010, 01:29:42
Taraftar mücadelesini gördüğünden ses çıkarmıyor fazla.Bu da zamanında bazılarına neden tepki konulduğunu net ortaya koyuyor.Kesinlikle B  planı yok.Rakip defans kendine avantaj sağlayana kadar bekliyor,böyle olunca da yaptığı orta defanstan dönüyor.Vurur gibi yapıp topu tokatlama zaten yok.

Orhannnnnn Sana Kızmıyorum Orhaaaaannnnn  : ))

abi bari sen yapmasaydın :(  ;D

5trawberry

Kanattan bindirmeleri çok iyi, dayanıklı sağlam adam.
Fakat orta kesmede problemleri var, kendine vakit ayırıp ekstra orta çalışması yapması lazım.
Akhisar maçında kötü değildi.

mehmet yılmaz

Hakkını teslim etmek lazım, Altay deplasmanında defansif anlamda hayli iyiydi. İnşallah daha iyi olur.

Kaya

Hayatımda profesyonel takımlarda 3.liglerde dahil gördüğüm en kötü solbek oyuncusu.Bildiği tek şey sırtı dönük adama topa sert girmeye çalışıp faul yapmak.Daha rakip oyuncuyu ne tarafından savunması gerektiğini bile bilmiyor.Altay maçında da rakipe net bir pozisyon sağladı.Düzeleceğini düşünmüyorum Alparslan varken Orhanın oynamasını da son derece anlamsız buluyorum.

Tufan

belki iyi niyetli ama yok Orhancığım(hep sövdük belki sevgi sözcüğü kullanırsak futbolu falan bırakır) senden topçu falan olmaz bunu sende bende tüm sitede biliyor görüyor ama Kalpar hoca görmüyor veya görmek istemiyor!

5trawberry

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 30 August 2010, 02:19:28
belki iyi niyetli ama yok Orhancığım(hep sövdük belki sevgi sözcüğü kullanırsak futbolu falan bırakır) senden topçu falan olmaz bunu sende bende tüm sitede biliyor görüyor ama Kalpar hoca görmüyor veya görmek istemiyor!

Akhisar ve Altay maçında ne eksiğini gördün adamın.

alperen

Biraz yetenekli olsalardı Orhan sayesinde 1-0 geriye düşcektik mesela.

Tufan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 30 August 2010, 02:27:59
Akhisar ve Altay maçında ne eksiğini gördün adamın.

bugün Altayın sağ kanadı az yetenekli olsa koridor yapardı Orhanı. Akhisar maçında 10 tane belki daha fazla orta yaptı sonuçları ortada.
yanından geçip giden adama hamle yapmaktan aciz duran adama müdahale yapan bek oyuncusu olursa Orhan hatasızdır.

**KaR6**

olumsuz cümlelerimin tartışmasız öznesi..

LisandroLopez

Orhan iyi niyetli olabilir ama kesinlikle yeterli değil.. Adem gününde olmayınca Kenan'la birlikte doğal olarak çok pozisyon veriyoruz.