27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

Ollivanders

abi bu kavgada bile soylenmez ya :D

Turuncu

Alıntı yapılan: samsuni - 11 March 2010, 18:05:27
o federasyon sana da lisans çıkartmış ya cgr! daha da birşey demiyorum daaaa...  ;D ;D ;D
;D ;D ;D

Turuncu

gozgoz yýlmaz

İlk 11 çıkmaması için kırmızı kart görmesini temenni ettiğimiz ama kendisi yerine kaleci Ahmet'in görmesine vesile olan futbolcumtrak...

SamsunUlaN

Orhaaaaannnnnnn...! ! ! ! ! ! !

kerem55

orhan sana kızmıyorum orhan ??

kaptan 55

elimizde patlayan ara transfer.

ali ihsan

Senin hakkından Laz Ziya gelir Orhan ...

celebi

orhan  mübarek sen ömründe kaç defa serbest vuruş kullandın?

Dartagnan

Orhaaaannnn sana kızmıyorum orhaaaannnn kızamıyorum orhannnnn!!!! seni cgr ye havale ediyoruz:)

LisandroLopez

17 March 2010, 19:27:55 #70 Son düzenlenme: 17 March 2010, 19:31:12 sogutlubahce55
Buca maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetten hemen sonra mağlubiyetin üzüntüsünü yaşamak yerine Bir dönem Samsunspor'umuzda forma giymiş ama forma aşkı olmayan , sırf para için kapı kapı dolanan Mehmet Polat'a (memleketlisine) sarılması beni çileden çıkardı.
Açık konuşayım ağzıma ne geldiyse saydım.
DEFOL GİT ARTIK !!

55JNR55

pek ağır konuşmak istemiyorum kendisi hakkında ancak şu bir gerçek ki şu siteden kim olsa kaleci ahmet'in kırmızı kart görmesi yerine kendisi indirirdi o adamı orda hem hata yapıyosun hem de ayıbını mücadeleyle örtmüyosun sen ne yapmaya top oynuyosun ORHAN ASLINDA SANA DA KIZMIYORUM .... :-*

LisandroLopez

İnanın Mehmet Polat'a sarılınca delirdim kafayı yedim takım 3-0 yenilmiş bütün futbolcular boynu bükük soyunma odasına gidiyor,adam Mehmet Polat'a sarılıyor..
Ulan bu takımın formasını giyebilmek için ne mücadeleler veren insanlar var böylelerine kalıyor işte Samsunspor forması GAMSIZ HERİF!!

lucarelli

Turhan Hocanın attığı kazıklardan....
Sen Can Ulunu gönder sonra bunlarla uğraş....

Burak

birde spiker orhan çok etkili frikik kullanır demezmi????