22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Her ne kadar Gekas'a hayran da olsam,yılın futbolcu adayım kesinlikle Adem.Bir futbolcu ancak bu kadar istikrarlı oynar.Daha fazla tezahüratı hakettiğini düşünüyorum.Bance'ye bile daha çok tezahurat yapıldı statta.

silopilimuhsin

Ben sezon başında adem için bir söz söylemiştim bir arkadaşımiz Bu ademde bizim görmeyipte senin gördüğün bir şeymi var demişti. Beni utandirmadigi için adem e teşekkürler

s_uzunkaya

ademi herzaman takdir etmiş sevmişimdir. dünkü röportajlarında bir şeyi farkettim felaket derecede taraftara moralleri bozuk. kanımca futbolcular kendi aralarında söz vermişler samsunsporu ligde tutmak için ellerinden geleni yapcaklar ve sonra konuşma sırası onlara gelcek :)...küfür olayları onları son derece yıprattı ve piskolojik olarak rahatsızlık verdi. sanmıyorum tüm taraftar o küfüre destek versin ve tasvib etsin. insan üstü bir çaba göstererek bjk maçını almaları taraftar olarak futbolcuların gönüllerini almamızı gerektiriyor. özellikle adem, murat, kemal gönülleri alınması gereken futbolcularımız.

ngonge

Alıntı yapılan: slazenger - 02 April 2012, 08:22:55
ademi herzaman takdir etmiş sevmişimdir. dünkü röportajlarında bir şeyi farkettim felaket derecede taraftara moralleri bozuk. kanımca futbolcular kendi aralarında söz vermişler samsunsporu ligde tutmak için ellerinden geleni yapcaklar ve sonra konuşma sırası onlara gelcek :)...küfür olayları onları son derece yıprattı ve piskolojik olarak rahatsızlık verdi. sanmıyorum tüm taraftar o küfüre destek versin ve tasvib etsin. insan üstü bir çaba göstererek bjk maçını almaları taraftar olarak futbolcuların gönüllerini almamızı gerektiriyor. özellikle adem, murat, kemal gönülleri alınması gereken futbolcularımız.

Bence sıkıntı şu, bir oyuncu iyi olduğu zaman abartıyoruz (Zenke örneği) kötü olduğu zaman da ne kadar iyiniyetli olsa da alaşağı ediyoruz. (Murat Yıldırım)

Bu oyunu biraz daha ciddiye almayıp, keyif almaya bakmamız lazım.

Adem'e gelirsek, son maç olmaması çok çok kötü oldu. Lazar, ilk devredeki Sivas maçında inanılmaz kötüydü, inşallah toparlamıştır.

kumköylü ahmet

Az önce yeşilyurtda resim çekildim...kocum benim seviyoruz seni..~cok sıcak kanlıydı ALLAH razı olsun..

adige73

bugün seni çok aradık

celebi

SametYılmaz55

gitme kal Adem seneye kaptanımız ol tekrar çıkalım

samet_55

celebi

murat la ikiniz kalın be adem

hala kızı

Belki bugün cezalı olmasaydın ligde kalmanın sevincini yaşıyorduk :'( :'(

Levent ÖCAL

Ademin bizi bırakıp gideceğini sanmıyorum, giderse de canı sağolsun hakkım varsa helal olsun  :(

Jnr.Serkan

Eşinin ve kendisinin burayı çok sevdiğini ve parasınıda zamanında aldığı sürece gitmeyi düşünmediğini söyledi.

SSKLA

Adem Alkaşi gitmeyecek.

lucarelli

Geldiği günden bugüne büyük yol katetti. Bizi çıkaran kadrodaydı, ikinci kaptan olarak yine çıkaran kadroda olur inşallah.