22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

hala kızı

Adem karakter olarak 10 numaradır lakin futbolu için aynı şeyi demek bence pek doğru olmaz sadece diğer topcularımıza nazaran gayretli idi.Giderse bahtı açık olsun derim

emre__ss

celebi

la adem bekle de haziranda beraber giderdik :)

5trawberry

Adamsin adem yesilyutta gordum, seni cok seviyoruz yurekli adam dedim bende sizi cok seviyorum dedi. Bizden biri gibi esiyle cocuguyla   Samsunda  cok mutlu sozlesmesi iyilestirilip takimda tutulmali ve sırtındaki 2 ler 5 olmali...

Allah.kabul etsin dualarin kabul olsun..

emre

Gençlerbirliği ile anlaştığı haberleri ciddileşmeye başladı.

Jnr.Serkan

Gidici gibi görünüyor

cembaba

##kdc##

Allah'ım bizlere de nasip eder inşallah..

burakbas

Allah kabul etsin. inşallah bizlere de nasip olur.

Ekrem

celebi

Allah nasip ederse ben 25 haziranda gideceğ.im kutsal topraklara.

maviay55

AlıntıSamsunspor'da mutluyum

Yaklaşık 2 haftadır umre ziyareti için kutsal topraklarda bulunan Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Adem Alkaşi, Türkiye'ye döndü. Samsunspor'da mutlu olduğunu söyleyen Adem, "Şuan transferi düşünmüyorum" dedi.Samsunspor'un  Spor Toto Kupası'nda Orduspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından yönetimden izin alan tecrübeli savunma oyuncusu Adem Alkaşi, umre ziyareti için kutsal topraklara gitmişti. Yaklaşık 2 hafta kutsal topraklarda kalan Adem, umre ziyaretini tamamladı ve Türkiye'ye döndü. Öte yandan geçtiğimiz sezon çok iyi performans sergileyen ve bazı Süper Lig kulüplerinin transfer listesinde yer alan Adem, Samsunspor'da mutlu olduğunu belirterek, "Kariyerime Samsunspor'da devam etmek istiyorum. Zaten sözleşmem de devam ediyor. Burada çok huzurlu ve mutluyum. Şuan transferi düşünmüyorum" diye konuştu.

haber gazetesi

erkutdem55

Gitsen de adamsın,kalsan da adamsın bu saatten sonra.
55 forma ile kaptanlık pazubandı bu adama çok yakışacak kalırsa.

GençKozluklu

Helal be Adem. Sahadaki onurlu mücadelenle takdiri kazanmıştın zaten.

emre__ss

Bu sitede "ayrılan futbolcularımız" başlığı altında görmek istemediğim yegane adamsın.