Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 August 2009, 17:09:08
Eğer tahtaya engel olmayacak ise İnşaallah olmaz CANER işi.Zaten sakattır büyük ihtimalle.
bencede olmasın caner işi..turgut burhan volkan çekiç hakan akman giorgi var zaten yeter bu kadar forvet..ihtiyacımız olan mevkilere transfer yapalım caner boş çıkar

germencisse

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 August 2009, 17:09:08
Eğer tahtaya engel olmayacak ise İnşaallah olmaz CANER işi.Zaten sakattır büyük ihtimalle.

inşallah öle olur takımın düzeni şu şartlar altında zaten iyi görünüyor..

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 August 2009, 16:26:31
abi şampiyonluk şarkıları söylemek istiyorum ya ben çok mutluyum..bu hafta banko samsun karşıyaka iyice korksun :)

inanıyoruzzzz vazgeçmiyoruzz bakk yinee peşindenn biz geliyoruzz haydi samsunumm saldrınn şimdii ŞİRİNLERİN yanında yakalımm şehriiiiiii la lay lay layyy laa

KotuCocuk55

Ahmet Şahin,İBB'den beri gözümün olduğu başarılı,sempatik,zaman zaman her kaleci gibi beklenmedik hatalar yapabilen zaman zamansa maç kurtaran,ama genel olarak takıma güven taraftarada kalede sorun yok sinyali veren başarılı bir kaleci yerinde bir transfer...

Diğer oyuncuları hep birlikte tanıyacağız ama iyi altyapılarda yetişmiş,hocanın eski öğrencileri olması itibariyle tanıdığı,genç umut vaad eden büyük masrafları olmayan oyuncular almışız gibi duruyor.Nedense benim oyunculara ve takıma bir sempatim oldu.Allah utandırmasın,hem onlara hem bize hayırlı olsun..

ugrass

Alıntı yapılan: maviay55 - 28 August 2009, 17:11:07
bencede olmasın caner işi..turgut burhan volkan çekiç hakan akman giorgi var zaten yeter bu kadar forvet..ihtiyacımız olan mevkilere transfer yapalım caner boş çıkar

FaTiH_HaN

arkadaslar adana'dan gelen ahmet sahin bizim gecen sezonki son macimizda bize karsi oynayan kalecimiydi?

edmontdante

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 28 August 2009, 17:26:29
Ahmet Şahin,İBB'den beri gözümün olduğu başarılı,sempatik,zaman zaman her kaleci gibi beklenmedik hatalar yapabilen zaman zamansa maç kurtaran,ama genel olarak takıma güven taraftarada kalede sorun yok sinyali veren başarılı bir kaleci yerinde bir transfer...

Diğer oyuncuları hep birlikte tanıyacağız ama iyi altyapılarda yetişmiş,hocanın eski öğrencileri olması itibariyle tanıdığı,genç umut vaad eden büyük masrafları olmayan oyuncular almışız gibi duruyor.Nedense benim oyunculara ve takıma bir sempatim oldu.Allah utandırmasın,hem onlara hem bize hayırlı olsun..

tamamen aynı fikirdeyim

şimşek_55

Insallah kazık yememısızdırde. Ahmet SAhın dısındakı  dıger oyuncuların hepsı muamma.  YAlnız Canere  burada calım attılar gıbı.  :)

Jnr.Serkan

caner er ya da geç gelicektir.konyasporda caneri verirken birşeyleri koparmak isticektir koparamayınca mecbur vercektir

sadece55

canerin problemi farklıdır yoksa bence konya serbest bırakır çünkü tahminen canerin yıllık iyi kontraktı vardır konyada

doðan

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 August 2009, 17:48:49
tamamen aynı fikirdeyim
dostum fikrine bende katılayım dedim ; deplasman için hazırlıklarımızı yapmaya başlayalımmı derisin :))

Kais

evet bende çok şaşırdım.bu ne hız :D ama güzel.

germencisse

Alıntı yapılan: Kırmızııbeyaz - 28 August 2009, 18:47:36
Samsunspor transfer tahtası açıldığından beri kimleri transfer etti bilgilendirebilirmisiniz..

sitemizin ana sayfasında açıklandı..ana sayfadan erişebilirsiniz...

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: Kırmızııbeyaz - 28 August 2009, 18:47:36
Samsunspor transfer tahtası açıldığından beri kimleri transfer etti bilgilendirebilirmisiniz..

ilk mesajında transferler sorulmaz slm verilir seni başka bir takım taraftarı zannederler ya karşıyakalı yada mersinli hangisi?

silopilimuhsin

yeni tranferler hayırlı olsun umarım uyum sağlarlar