Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

55erhan55

serkan boydak beşiktaş alt yapısından yetişmiş ve milli takımada çağrılmış akıllı transfer gibi görünüyo

celebi

bengülü

55erhan55

orhan taşdelen gazianteple süper ligde üç maça çıkmış

Amsterdamli

Takima genc va tahminen makul fiyatlara imza atacak oyuncular almisiz. Iclerinden bir kac tanesi patlama yapabilirse ki Samsunspor bunun icin bicilmis kaftan super bir kadromuz oldu demektir.

babasamsunlu

abi şampiyonluk şarkıları söylemek istiyorum ya ben çok mutluyum..bu hafta banko samsun karşıyaka iyice korksun :)

55erhan55

transferler iyi görünüyo hepsi genç ve patlama yapmaya müsait oyuncular bu sene ben umutluyum inşallah hak ettiğimiz yere geliriz artık

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 28 August 2009, 16:15:03
imzalar nerede ya atmadılar mı daha
yönetimden direk bir açıklama haberi görmedim daha ben

Tufan

canerin bonservis konusunda pürüz çıkmasına sevindim katkısı olacagını düsünmüyordum. Hakkı zaten gecen senede düzenli oynamadı kulubede oturup abilik yapar. diğer transferlerimiz hayırlı olsun 4 sene oldu yeter da!

sadece55

bir sağ açık alınırsa fena olmaz diye düşünüyorum ayrıca iyi de bir oyun kurucu bu takıma şart...Caner meselesine gelince Burhandan yararlı olur diye düşünüyorum.Forvette bir türlü Giorgi Burhan Turgut volkan idare edebilir gibi geliyor ama hafiften alternatifli kadro oluyoruz gibi görünüyor

55erhan55

keşke bu transferler bir ay önce yapılsaydı lige tam mansıyla hazır girseydik ama bunada şükür

fatih55ankara

güngörenden hakan arslan bence iyi bir oyuncu geçen sene 6 ya da 7 golü var.yaşı da 21 sanırım.bu oyuncuya dikkat...

maviay55

hayırlı olsun transferler yüzümüz güldü sonunda..oyuncular hakkında hiç bi bilgim yok  :P forumdan tanıyacagız artık  ;)

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 August 2009, 02:18:46
Biriniz "ben Celil'le konuştum yarın imzayı atacak" diyor bir diğeriniz ise "yok ben kendisinden duydum Azerbaycan'da Celil". Hey Allah'ım.  ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 28 August 2009, 16:29:26
canerin bonservis konusunda pürüz çıkmasına sevindim katkısı olacagını düsünmüyordum.

Eğer tahtaya engel olmayacak ise İnşaallah olmaz CANER işi.Zaten sakattır büyük ihtimalle.