Sezon Açılışı ( Samsunspor - Erciyesspor : 0-0 )

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 August 2009, 19:42:23

« önceki - sonraki »

europe_55

Bu yıl İzel ile başlayalım ama bu bizi kesmez.
Önümüzdeki yıl Hadise'yi isteriz!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

europe_55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 August 2009, 15:47:07
Site olarak maratondaki yerde buluşmak ümidiyle,formalarla gelsin herkes...

Maraton'un tam olarak neresinde buluşuluyor acaba? ::)

**KaR6**

Alıntı yapılan: europe_55 - 13 August 2009, 17:27:15
Maraton'un tam olarak neresinde buluşuluyor acaba? ::)

tam olarak ortasında, taşın arkasında ;)

europe_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 August 2009, 17:30:09
tam olarak ortasında, taşın arkasında ;)

maraton şu çift katlı tribün değil mi???  :D ???

**KaR6**

Alıntı yapılan: europe_55 - 13 August 2009, 17:32:21
maraton şu çift katlı tribün değil mi???  :D ???

hay maşallah :) koltuklarında Samsunspor yazan, şeref tribünün karsısındaki :)

europe_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 August 2009, 17:34:51
hay maşallah :) koltuklarında Samsunspor yazan, şeref tribünün karsısındaki :)

Tamam abicim çok sağol. ;D
Sizi bulmaya çalışacağım...

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 August 2009, 19:44:43
Mankenlere ve yaz sezonunda İzel'e verecek parayı nereden bulduk acaba ? Ayranımız yok içmeye maşallah ..

berusa55

Para verdiğimiz yok sevgili sempatik. Errea karşılıyor.

oguz_5528

Biraz havamız olsun iyi olmuş   8)

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 August 2009, 15:31:45
Samsunspor'umuzun 2009-2010 Sezonu Açılış Töreni 15 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30'dan itibaren AKS TV ekranlarından canlı yayınlanacak. Şehir dışında olan veya o akşam stada gelebilme imkanı bulunmayan tüm Samsunspor'umuz sevdalılarına duyurulur.

***AKS TV Uydu Frekansı: Türksat 12130 V 27500
bilgi için teşekkürler..

Gaziosmanpaşalı3455

Tahtayı Bakanlar mı açacak ?
Samsunspor Yönetimi, aylardır uğraş verdikleri transfer tahtasının açılması konusunda önemli bir adım attı. Tahtanın açıldığı müjdesini ise sezon açılışı için kente gelecek olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanaı Faruk Nafiz Özak ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir´in vereceği öğrenildi.
Aylardır transfer tahtasının açılması için yoğun bir çaba gösteren Samsunspor Yönetimi´nin bu konuda olumlu gelişmeler elde ettiği öğrenildi. Kulüpten alacağı bulunan futbolcular ve federasyon yetkilileri ile sürekli görüşerek tahtanın açılmasında insanüstü çaba gösteren yöneticilerin, önemli bir adım attığı ve tahtanın açılmasını sağladığı kaydedildi. Ancak bu konunun gizli kalması içinde aynı hassasiyeti gösteren yönetimin, müjdeyi Yarın yapılacak olan sezon açılışında vereceği öğrenildi.

MÜJDEYİ BAKANLAR VERECEK
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir´in de katılacağı sezon açılışında taraftara müjdeyi iki bakan verecek. Görkemli bir açılışla sezona "merhaba" diyecek olan Samsunspor´un aynı gün taraftara transfer müjdesini de vereceği öğrenildi. Yönetim cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, taraftarlara böylesine görkemli bir açılışta sürprizlerle dolu bir gece yaşatılacak.

Gaziosmanpaşalı3455

Hasan'da sevindiren gelişme
Kaleci Hasan Sönmez'in menajeri Ali Ekber Bozkurt ile Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun Ankara'daki Hacettepe maçında yaptıkları görüşmeler sonrasında önemli gelişmeler olduğu ve bir pürüz çıkmaması durumunda bugün Ankara'da sözleşme imzalanacağı öğrenildi .Uzun zamandır çözüme kavuşturulamayan Kaleci Hasan Sönmez konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Tecrübeli file bekçisinin menajeri Ali Ekber Bozkurt ile Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun Ankara'daki Hacettepe maçında yaptıkları görüşmeler sonrasında önemli gelişmeler olduğu öğrenildi. Tarafların her konuda anlaştığı ve bir pürüz çıkmaması durumunda bugün Ankara'da sözleşme imzalanacağı gelen bilgiler arasında. Bugünkü görüşmede imza atılırsa, Hasan hemen Samsun'a gelecek ve takım arkadaşlarına katılacak.

Gaziosmanpaşalı3455

GEORGE TURP GİBİ
14 Ağustos 2009 / 13:10
Samsunspor'un dış transferde renklerine bağladığı Gürcü forvet George Chiledze, sağlık taramasından geçti. Yapılan kontrollerin ardından sağlık probleminin olmadığı açıklanan golcü futbolcu bugün takımla birlikte antrenmana katılacak
TAHLİLLERİ YAPILDI
Kırmızı-Beyazlıların dış transferde bir yıllık anlaşma yaptığı Gürcü futbolcu George Chiledze, dün sabah Kılıçdede Aile Sağlık Merkezi'nde sağlık taramasından geçti. Yakın arkadaşı Cako Memedov ve kulüp personeli Akın ile sağılık merkezine gelen Gürcü forvetin, Dr. Ali Tüter nezaratinde sağlık kontrolü yapıldı. Kan ve idrar tahlili yapılan yeni transfer George Chiledze de herhangi bulguya rastlanmadı. Kontrollerden temiz çıkan George, bugün takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

SABIRSIZLANIYOR
Samsunspor'da faydalı olmak istediğini vurgulayan Gürcü futbolcu George Chiledze, "Samsunspor'da hocalarım ve takım arkadaşlarıma kanım çok ısındı. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Ayrıca mükemmel bir tesislere sahip. Samsunspor'da başarılı bir sezon geçirmek istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışacağım. transferim gerçekleştiği için çok mutluyum. Şimdi kendimi futboluma vereceğim. Sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyorum"dedi. EMRE İSHAK

55erhan55

inşallah Allah yardımcımız olurda süper ligli günlerimize döneriz artık bu lig bana dokunmaya başladı iyice kasaba takımlarıyla maç yapmak daha kötüsüde yenilmek ağır geliyo

Gaziosmanpaşalı3455

keşke samsunda olsaydım açılışta olmak isterdim.tabii fuul meşaleeeeeee her taraf kıpkırmızı dakika 55 ;Düf ya hayali bile güzel