Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

Ollivanders

gamsiz olma biraz mucadeleci ol bize yeter. Guzel gol tebrikler.

erkutdem55

Gol organize,son vuruş klas,ilk yarının sonundaki çalımlar müthiş,bencillik amatörlük.

**KaR6**

klasının üstünde bir gol atmış, helal olsun.. topu ortasahadan alıp gitmesi de takdirlik, golü yapsa tamam ama kaçırınca soldaki bomboş adam göze çarpıyor.. atacan pası, bi maçlık daha kahraman olacan işte..

vanlioglu

son vuruşlarda gelişme kaydettiği aşikar...çok çalışırsa çok  daha ii olacağı belli ama çalışırsa...

erkutdem55

Adamın 12 golü var,Emenike diye yere göğe sığmayan liderin forveti 14.Belki de gol kralı olacak Turgut,ah biraz daha sorumlu bi adam olsa,bugünkü habere göre Turgut'un sözleşmesini uzatmaya çalışacaklarmış,menajerini çağırmışlar.

LisandroLopez

Turgut 1 sene daha kalır bu takımda inanıyorum buna ben.

erkutdem55

Kontratı en az 2 sene uzatmak ister bizimkiler,ya en az 2 yıl uzatır ya hiç uzatmaz ki benim tahminim dünyaları versek bu adam uzatmaz kontrat

**KaR6**

07 April 2010, 00:16:34 #907 Son düzenlenme: 07 April 2010, 00:20:51 **KaR6**
bi sene daha bizde zaten.. çık seneye süper lige bak nasıl imzalıyor..

erkutdem55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 April 2010, 00:16:34
bi sene daha biz de zaten.. çık seneye süper lige bak nasıl imzalıyor..

Tabii çıkarsak imzalar hem de koşa koşa.Şimdi uzatmaz bekleyecek,önümüzdeki sene duruma bakacak

celebi

hırsını ve bencilliğini biraz daha kontrol etmesi lazım

adige73

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 April 2010, 15:58:51
Valla kimse bana Turgut şöyle gol attı böyle gol attı en çok gol atanımız demesin..Koca yıl bütün takım ona çalıştı..Bütün toplar ona atıldı.Her organizsyonun sonunda hep o topla buluşturuldu...Sonuçta ""FORVET" bu adam..Atacak atmak zorunda işi o..Ahmet nasıl yemiyorsa o da atacak..

Ben buna katılmıyorum genelde topu alıp kendisi ilerliyor ama son hareketi yapamıyor.Savaş için söylediklerin geçerli olabilir ama

YaşarDoğu

@adige73

Geçtiğimiz 1. devre Ankaradaki Hacettep maçında ordamıydın? Sağdan Turgut , soldan Volkan atak için konumlanmışken , Turhan Hocanın direktifi sadece Turguta top atılacaktı.Bunu bizzat diyen Turhan Hoca.

Yani Turgutun gelipte ortasahadan topu alıp oyun kurarak atak yaptığını söyleme.Turgtun önüne atılan toplara Tugut koşar gider atarsa atar atamazsa saç baş yoldurur.Geçtiğimiz haftaki Antep maçında ortasahadan alıp gittiği topa aldanma derim ben.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: adige73 - 07 April 2010, 11:22:43
Ben buna katılmıyorum genelde topu alıp kendisi ilerliyor ama son hareketi yapamıyor.Savaş için söylediklerin geçerli olabilir ama

Orta sahadan top aldığını ben hiç görmedim..ortasahadan önüne top atılıyor desen katılacam.Yani bomboş alıyor topu..Öyle ortasahadan alıp bi kaç kişiyi geçip gol atıyor olsa derim haklısın ama ben hiç görmedim..BU ADAMIN EN BÜYÜK YETENEĞİ SÜRAT..O yüzden çalım yapması ancak boş alanda rakibi yakaldığı zaman oluyor..Yoksa sıkışmış bir pozisyonu açtığın hiç görmedik;göremeyeceğizde..Savaş konusunda şöyle haklısın bulduğunu dağlara taşlara atıyor...Bir türlü son vuruşu yapamıyor..ama bütün takım kesinlikle ona çalışıyor diyemeyiz..Çünkü bu sene bizim oyun sistemimiz Turgut üzerine kurulu..Turguta atılacak uzun topları Turgut iyi değerlendirise gol oluyor.Saçmaladığında ise hepimiz çıldırıyoruz..

Yaşardoğunun söyledikleride bunun bir ispatıdır..

55erhan55

turgut kaçırdıkları golleri atsa şuan uzak ara gol krallığını garantilemişti.

erkutdem55

Sözleşmesi mutlaka ve mutlaka uzatılmalı,istatistikleri ile sezon sonunda göze batacaktır.Turgut'tan iyi bir para kazanmalıyız.