Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

55sirinler55

cok gol kaciriyor yaaa....her mac en az 2-3 tane yeter artik

Kaya

9 numara yıldız oyuncu ve golcü ise ben dünyanın gelmiş geçmiş en salak adamıyım ya da bunu yazan yerel basın çok ZEKİ.

Anlayan anladı umarım.....

Ben Ofosu

Kim dedi bu adam kontra oyuna müsait diye. La bunda hız namına hiçbir şey yok ! En iyi özelliği taç çizgisine paralel koşup taç yaptırmaya çalışmak!

Ollivanders

hic bir işe yaramaz at cope gitsin

beşnumara

20 October 2009, 23:15:26 #364 Son düzenlenme: 20 October 2009, 23:20:44 beþnumara
bu armut her maç 11 oynadığı için  nasıl osa yerim garanti deyip çalışmıyor. olan bize oluyo takıma oluyor. çekeceksin yedeğe 5-6 maç oynatmayacaksı veya 90 dakika saha kenarında ısındırıp son 3-4 dakika oyuna sokacaksın küfür eder gibi. bak o zman nasıl oynuyo nasıl çalışıyor yaramaz. kesinlikle 11de yeri yok bence.adem onun mevkiinde daha faydalı olur

edmontdante

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 20 October 2009, 02:29:28
Kim dedi bu adam kontra oyuna müsait diye. La bunda hız namına hiçbir şey yok ! En iyi özelliği taç çizgisine paralel koşup taç yaptırmaya çalışmak!

Hele o taç çizgisiyle rakibin arasına bir girişi var yemin ederim geçeceğine kendi de inanmıyor.

Ollivanders

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 October 2009, 23:19:19
Hele o taç çizgisiyle rakibin arasına bir girişi var yemin ederim geçeceğine kendi de inanmıyor.

Nuri Asan

karabük maçı çıkışında taraftar kan ağlarken,yanındaki kız arkadaşlarıyla staddan gülerek mutlu bir şekilde ayrılan futbolcu >:(

KocumVolkan

Samsun altyapısından çıktığı için utandığım Forvet.. evet sadece forvetliğine değinmek istiyorum.
Koskoca Samsunspor böyle mi forvet çıkarıyor artık der adamlar bunu görseler..
hadi karaktersizliğini koydumda.. bari yeteneğin olsun kaprisini hallederiz.. bir odun neden bu kadar havalı olur anlamıyorum

Oflu

SSBiz Gençlik

6 harfli SAMSUNSPOR altyapısından çıkmadı ki...

Dartagnan

senin o bakisina gulusune  edeyim ben serefsizzzz.Cikar ulan o formayi sana yetenek diyen adamin aklina edeyim !!!!!

Ama bu ahlarimiz cikacak senden!!!!

edmontdante

27 October 2009, 00:23:51 #372 Son düzenlenme: 27 October 2009, 00:44:18 edmontdante
Bu takımdan ekmek yiyipte karşılığını vermeyen adilerin ...................  payı mayı yok Allah belanızı versin

red_white

turguttt içimde kalmasınnnnnnnnnn senin bennnnnnnnnnnnnnnnnn  >:(

gozgoz yýlmaz

27 October 2009, 02:28:40 #374 Son düzenlenme: 27 October 2009, 02:29:14 gozgoz yýlmaz
Haber Gazetesindeki muhabir kankisi TSli İlker Aktaş tarafından her maç sonunda ortalamanın üzerinde yıldız verilen, yıldız demişken de takımın yıldızı diye yine aynı kanki tarafından sürekli lanse edilen şahsiyet...

Yine yıldız demişken, Yıldız Tilbe bile senden daha yıldızdır Doğan!!