19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Ollivanders

09 April 2010, 21:38:49 #360 Son düzenlenme: 09 April 2010, 21:53:42 Serpico55
mert kardesim oyle de bazen hersey para degildir. Bu takımdır muratı yoktan var eden.  Evet hakkını vereceksin muratın bunda hem fikiriz ama murat da kendisini bu kadar seven samsunspor taraftarına sırtını donmemeli.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SaLvo - 09 April 2010, 15:38:33
yaa bırakın abi bu kadar bi oyuncuya bağlanmayın adam sanki messi iyi bi paraya satalım gitsin yenisini alırız ben murat yıldırıdım o kadar aham şaham bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

töbe töbe arkadaşım ne yaptın sen yaa, kafan mı iyi ? ne bekliyosunki, aham şaham futbolcu değilmiş, murat süperligde 1 sene oynasın en az 2 milyon euro eder görürsün..

SaLvo

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 10 April 2010, 11:55:42
töbe töbe arkadaşım ne yaptın sen yaa, kafan mı iyi ? ne bekliyosunki, aham şaham futbolcu değilmiş, murat süperligde 1 sene oynasın en az 2 milyon euro eder görürsün..

kafam gayet yerindede sen muratı heralde messi sanıyon senin kafa güzel olabilir

YaşarDoğu

Murat bu takımın değişmez , vazgeçilemez oyuncusudur.

SaLvo

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 April 2010, 12:07:27
Murat bu takımın değişmez , vazgeçilemez oyuncusudur.

Alıntı"Önümüzdeki sezon yüzde 75 Süper Lig'de oynayabilirim.

o bizden vazgeçmiş ama.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SaLvo - 10 April 2010, 12:06:12
kafam gayet yerindede sen muratı heralde messi sanıyon senin kafa güzel olabilir

ya ne messisi, messi heralde olmaz o insan değil zaten onu geç :D ama murat yıldırım bu takımın en iyi oyuncusudur, neden satalımki, seneye süperlig hedefi koyalım turgutuda muratıda tutalım takımda, hem adam gibi adam hemde ilk 11in vazgeçilmezi, onun yerine adam bulmak ve onun aldığı fiyata imkansız gibi bitşey, süperlige çıkınca sat 2ye 3e

şuan 175 milyar alıosa 250 versinler 300 versinler tutulmalı..

SaLvo

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 10 April 2010, 12:09:22
ya ne messisi, messi heralde olmaz o insan değil zaten onu geç :D ama murat yıldırım bu takımın en iyi oyuncusudur, neden satalımki, seneye süperlig hedefi koyalım turgutuda muratıda tutalım takımda, hem adam gibi adam hemde ilk 11in vazgeçilmezi, onun yerine adam bulmak ve onun aldığı fiyata imkansız gibi bitşey, süperlige çıkınca sat 2ye 3e

şuan 175 milyar alıosa 250 versinler 300 versinler tutulmalı..

tmm kardeşim ben bişe demiyorum ki adam kendi demiş %75 süper ligde oynayabilirim diye

Akyol

Murat Yıldırım tabii ki süper ligde oynayabilir ama SAMSUNSPOR formasıyla ;)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SaLvo - 10 April 2010, 12:10:10
tmm kardeşim ben bişe demiyorum ki adam kendi demiş %75 süper ligde oynayabilirim diye

diyebilir kardeşim sonuçta profesyonel, parasını ver tut takımda nereye gitcek, böyle bu işler bastır parayı kalsın, biz her futbolcunun samsunspor aşığı olmasını istemiyoruz, eskidendi o işler, parasız oynamalar falan, devir değişti kabul etmek lazım, bizi süperlige çıkarsınlarda samsunspor hedefleri olmasın artık

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: SaLvo - 10 April 2010, 12:09:18
o bizden vazgeçmiş ama.

Sen parasını ver  , yönetim de süper lig hedefi koysun  , seneyede ondan sonraki senede takımda durur.Kimsenin kimseden vazgeçtiği yok.Süper Lig te oynamak istiyorum demesi gayet normal.Her futbolcu vitrinde olmak ister.

Uzatılmasın , Muratsız bu takımın işi zor.

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 10 April 2010, 12:13:16
Sen parasını ver  , yönetim de süper lig hedefi koysun  , seneyede ondan sonraki senede takımda durur.Kimsenin kimseden vazgeçtiği yok.Süper Lig te oynamak istiyorum demesi gayet normal.Her futbolcu vitrinde olmak ister.

Uzatılmasın , Muratsız bu takımın işi zor.

Dediklerin doğru abi.Zaten bu röportajın üzerinde biraz oynanmıştır..

16 SS 1965

Göreceksiniz Seneye Murat Yıldırım 55 Numaralı Formayı Giyecek

Sercan

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 10 April 2010, 12:40:52
Göreceksiniz Seneye Murat Yıldırım 55 Numaralı Formayı Giyecek

İnşallah.55 numarayı giyenlere bir şeyler oluyor.Murat'a olmaz..

**KaR6**

seneye süper lig hedefi koyulmayacaksa anında satılsın.. 1 sene daha kume düşmemeye oynayacaksak, Murat'ı bedavadan kaptırmamış oluruz hiç değilse.. yok, kafaya oynayacagız dersen ve çıkarsan zaten kaybetmemiş olursun..

SaLvo

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 April 2010, 12:57:09
seneye süper lig hedefi koyulmayacaksa anında satılsın.. 1 sene daha kume düşmemeye oynayacaksak, Murat'ı bedavadan kaptırmamış oluruz hiç değilse.. yok, kafaya oynayacagız dersen ve çıkarsan zaten kaybetmemiş olursun..

çok haklısın bidahaki sezon sözleşmesi bitiyor beleşe giderse üzülürüz