19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

gezin gezin atakum sahilde hep üzülen biz olalım!!

LisandroLopez

Gidişi kayıp olmayacak bana göre, haftalardır yatıyor

sadece55

SüperLigte yedek oyuncudan başka bişey olamaz Murat

55_OrHaN_55

geçen seneki murattan eser yok. dünkü maçta çektiği ve tribünlere yolladığı şutları sıradan bank asya oyuncuları rahatlıkla gol yapardı.

twitter

Tribün mü? Toplar kaleye zar zor ulaşıyor

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: twitter - 16 May 2011, 14:15:13
Tribün mü? Toplar kaleye zar zor ulaşıyor

her neyse işte ;D

ngonge

Bence taktiksel açıdan Murat Kalpar'ın taktiğinde oynayamıyor. Ne sağ açık ne de önlibero oynayabilecek yapısı var. Ortasahanın ortasında Emre belözoğlu tipi bir oyuncu Murat, dinamik bir oyuncu, teknik değil ama pres ve top taşıma özellikleri var. İyi bir hoca ile bence verimli futbol oynar.

mehmet yılmaz

Çok iyi bir futbol altyapısı var. Ezbere futbolcu olmuş değil. Fiziken zayıf gibi görünse de G.Antepli Murat Ceylan ya da Fenerli Emre örneklwrinde olduğu gibi basarılı olma şansı yüksek. Hepsinden önemlisi çok dürüst ve karakterli bir çocuk. İyi bir profesyonel. Bu sezon çok maçta sakat sakat oynadı. Bence Süper Lig kadrosunda yer bulur kendisine. Kalpar taktiği de onu çok zorluyordu, kanatlara inmesi gerekiyordu çoğu zaman.

Altay'a attığı gol şampiyonluğun kapısını açmıştır bana göre.

Atakumlu

Uploaded with ImageShack.us

gazete bugunun halk gazetesi internette bulamadıgım icin sayfayı tarattım...

babasamsunlu

Gitsin ne diyelim..
Keşke böyle gitmeseydi elbet ama bugüne kadar bize yaşattığı sevinçleri unutmayalım.
Murat geçen sene ligde kalmamızda,bu sene çok iyi oynmasada iyi oynadığı maçlarda kazandırdğı puanlarla süper lige çıkmamızda çok büyük katkı sağlamıştır..
Aldığı paranın hakkını da vermiştir..Her ne akdar son dönemlerde Kalparın kanatta oynatma sevdası yüzünden kötü top oynamış olsada Altaya attığı gol belkide süper ligi müjdeleyen bir goldü..

Teşekkürler Murat Yolun da bahtında açık olsun..

özkan

Güle güle canım..Angut turgut,malak emre,kuşş kuşş kuşş armağan,gibi karınca beğinliler kervanına hoşgeldin..

55_OrHaN_55

kırmızı beyazlı formadan başka formayı üzerinde görmek istemezdim murat. canın sağolsun. şimdiye kadar verdiğin hizmetlerle, efendiliğinle çok sevilmiştin. ama parayı veren düdüğü çalar diyorsun. güle güle...

kaptan 55

100.000 lira için değer dedin,gittin helal sana ADAMSIN?

ngonge

Gittiği kesin mi? Adamın günahını almayalım.

5trawberry

Bu resim orjinal mi yoksa montaj mı ?