19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Burak

Maçın son anında iki pozisyona girdi ama ne yapmaya çalıştı anlamadım. Bu çocuğun bir sorunu var kesin. Pozisyonun tam kilit noktasında yapması gereken hareketi yapamıyor.Korkak oynuyor kendini riske atmıyor. Zenke'ye bırakmaya çalıştığı topu ezbere attı tabi Zenke'ye ulaşmadı doğal olarak. Aynı şekilde ceza sahasının önüne kadar geldiği bir pozisyon var onuda harcadı .  Acaba gidecekte kendini mi koruyor diye düşünmüyor değilim  :-\ :-\

Ollivanders

KareAs55

Harbi abi o neydi anlamadım  ceza sahasının oraya kadar geldi o topu nasıl kaptırdı orda adama verdi resmen

mehmet yılmaz

Son iki sezondur, hele de geçen sezonun ilk yarısında o kadar kötü bir takımımız vardı ki, Murat normal oyununu oynadığında bile bir yıldız gibi arada parlıyordu. Hatta Murat'ın dışında biraz Oktay ve Turgut'u sayabiliyorduk, baska da adam yoktu. Ancak bu sezon Ahmet Şahin'i istisna tutarsak savunmada Kemal, ortada Hakan Bayraktar, forvette Zenke gibi isimler de var ve çok iyi oynuyorlar. Takım oalrak da iyiyiz, bu nedenle Murat ekstra bir iş yapmıyormuş gibi duruyor ama bence takım oyununun en önemli dişlisi. Üstelik bu sezon daha şimdiden 3 gol attı. Yönetimin bir an evvel masaya oturması ve mukavelesini uzatması lazım.

Kimseye benzemez, sen bambaşkasın!

ahmetsefa55

Yönetim Murat'la devam etmek istiyor
26 Aralık 2010 / 13:00
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Murat Yıldırım'la yönetim önümüzdeki hafta içinde sözleşme tarihini uzatmak için bir araya gelecek
Samsunspor yönetim kurulu, önümüzdeki hafta içinde takımda sözleşmesi sona erecek oyuncularla bir araya gelecek. Görüşülecek oyuncular arasında ilk sırayı Murat Yıldırım alıyor. Yönetimin, genç orta saha oyuncusuyla mukavelesini en az bir iki sezon daha uzatmak için görüşeceği ifade edildi. Başarılı orta saha oyuncusunun performansından son derece memnun olduğu ifade edilen yönetimin bu oyuncunun sözleşme tarihini uzatmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağı da gelen bilgiler arasında.

kaynak:denge gazetesi

Lusage

Oktay'dan sonra akıllanmışlar sanırım. Sezon sonuna bırakmıyorlar işi.  >l<

GökhanÇağlar

murat ı bari kaçırmasınlar :)

mehmet yılmaz

Bence önümüzdeki sene çok büyük bir aksilik olmazsa Süper Ligde oynayacak olan futbolcu...
Temennimiz elbetteki o takımın Samsunspor olması yönünde.

sadece55

Biz süper Lige çıktığımız da Muratın bizde forma şansı bulabilceğini pek sanmıyorum...Şu oyunu biraz basit oynamayı hatırlasa olacak ta yok hep artistik peşinde

Ollivanders

beşnumara

Neden hala sözleşmesi uzatılmadı >:(

Gorkem

nerde eski murat yıldırım

celebi

kalptenþimþek

her geçen gün kendine benzetiyorsun çocuğu, beğenirsin tabi .. :-*

mehmet yılmaz

Murat ağrılarıyla oynuyor bildiğim kadarıyla, sakatlığı var. Bu akşam iyi mi oynadı? Pek iyi oynayamadı ama şöyle de düşünmek lazım. Murat'ın FB'deki karşılığı kimdi? Selçuk Şahin. O nasıl oynadı? O bence futbolcu bile değil, gerçi milli takıma bile çğırıyorlar kendisini ama ben Murat ile Selçuk'u takas etmek isteseler kabul etmem. Diğer ön liberosu kim Fbnin. Cristian denen bir Brezilyalı. Var mı bir ekstrası, katiyen yok. Özetle Murat, bir Emre Belözoğlu değil belki ama alıştıkça kesinlikle Süper Ligde oynayabilir.