19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

KareAs55

Petkovic Lazio'ya istiyormuş.

http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read&idnotizia=26339   böyle bir haber var ama haberde bonservis olarak 1 milyon  avro belirtmiş ne kadar doğru bilemiyorum.

ahmetsefa55

al işte tipik ziya doğan örneği

yirmiuc

Haber dogruysa (bence murat bankasya kalitesinde bir futbolcu)Murat hayatinda yapabilecegi en iyi transferi yapmis olur. O yuzden bonservis konusunda kulup yardimci olmali.

ahmetsefa55

Alıntı1. Lig'den Serie A'ya!
Serie A ekiplerinden Lazio'nun, Samsunspor'un kaptanı Murat Yıldırım'ı gündemine aldığı yazıldı

Geçtiğimiz sezona Samsunspor'la başlayan ancak başarılı bir performans gösteremeyen teknik direktör Vladimir Petkovic, İtalya'nın Serie A ekiplerinden Lazio'nun başına geçmesinin ardından transfer çalışmalarına start verdi.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ın da gündemlerinde olduğu yazılan Roma ekibinin listesindeki bir başka ismin ise Samsunspor'dan Murat Yıldırım olduğu iddaa edildi. 25 yaşındaki eski oyuncusunu yeni takımında da görmek isteyen Petkovic'in bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.
Ajax altyapısından yetişen Murat'ın yetenekli bir orta saha oyuncusu olduğunu ifade eden İtalyanlar, kadronun alternatifli bir genişliğe ermesi açısından bu ismin transferinin doğru olabileceği şeklinde yorumlarda bulundular.
Murat Yıldırım'ın bu sezon Bank Asya'da mücadele edecek Samsunspor'la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

http://live.sporx.com/futbol/transfer/dunya/1-ligden-serie-ayaSXHBQ283054SXQ

jean

ver 2-3 milyon euro al

kumköylü ahmet

petkovicin hedefi ne ki?lazioyu ligde mi tutmaya calisak baska birsey mi?anlayanlar anlatsin  :D

5trawberry

Murat kötü futbolcu değil. Sezon boyunca en çalışkan, mücadeleci isimlerin başında geldi.
Takımımıza çok şeyler kattı, aynı şekilde takımımızda ona.
Türkiye içinden bir takıma gitsin istemem, çünkü yerimiz Süper Lig ve seneye yine orda olacağız. O yüzden kalsın. Ama gitmek isterse bahtı açık olsun, Lazio yolu hayırlı uğurlu olsun.
Başarılı futbolunu görmeyi Allah nasip etsin, gururlanırız.

**KaR6**

cidden inanıyo musunuz muratın italya serie a ya transfer olacagına?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 June 2012, 23:21:53
cidden inanıyo musunuz muratın italya serie a ya transfer olacagına?
ben inanıyorum  :kanka:

##kdc##

muhalif inanıyorsa ben de inanıyorum  :evet:

ahmetsefa55

hem lazioyla kardeş şehir olma fırsatı işte al mis gibi. :ok

seydo55

yok artık lebron james

**KaR6**

Alıntı yapılan: muhalif - 10 June 2012, 23:22:41
ben inanıyorum  :kanka:

dunya ahiret kardeşimsin ama futbol konusmayalım daha o zaman  :evet:

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 June 2012, 23:39:34
dunya ahiret kardeşimsin ama futbol konusmayalım daha o zaman  :evet:
bu gözler petkoviçin lazio ya gittiğini gördü.olur mu olur  :evet:

**KaR6**

gitmeye gider, balic te real madride gitti de, sahada hayal edebiliyon mu onu söyle  :)