19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

kart sınırında olduğunu bile bile o kadar basit kart görmenin açıklamasını yapar mısın Murat

burakbas

Bu maç ile bittin Murat. Seni savundum arkanda durdum. Ama en kritik dönem belki yaptığın harekete bak. Yakışmadı.

saim55

Murat iyi niyetine inandım ama sırf iyi niyetli diye adam oynatılmaz. Çok kötüsün çok

5trawberry

Murat bugun sahanin bizim adimiza en iyi ismiydi. kart gordugu pozisyonda ben olsam hakeme dalardim. yedigimiz ikinci golde murata bakin nerden kosuyor hic birsey yapamayacagini bilse de. murat cok ezildi bu sene ortssahada hep tekti yaninda onu rahatlatici adam olsa cok farkli murat olacakti.

ugurozkan

Alıntı yapılan: ugurozkan - 17 March 2012, 17:16:27
haberi yapan sedat hardal'a şu maili attım:

Bugün kampta olan Murat Yıldırım'ın demecini haber yapmışsınız. haberde Murat Yıldırım umudumuz kalmadı diyor. Bilinçli hiçbir Samsunspor taraftarının inanmayacağı bu haberin servis bir haber olduğu kanaatini taşımaktayım ve Murat'ın böyle bir demeç vermeyeceğine inanıyorum. Size sorularım şunlar:
1- Bu haber kulübün basın danışmanı tarafından mı servis edilip alta Murat Yıldırım yazıldı?
2- Murat ile yüz yüze böyle bir röportaj yapıldıysa ne zaman nerede yapıldı ve röportajın tam metni nedir?

Şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarınızda  başarılar diliyorum.

şu cevabı verdi:

Siz zaten direkt olarak benim imzamla çıkan habere yalan demişsiniz. Ben ne desem inanmayacağınız için siz Murat Yıldırım'a sorun, böyle bir açıklama yapıp yapmadığını...

ben biraz diretip takımın nerede olduğunu filan sorunca telefonda konuştuk dedi.

eğer bu mesut hocanın taktiği değilse yönetimden birinin servis haberidir ve taraftarın gözünde murat'ın itibarını düşürmek için yapıldığını düşünüyorum.

murat'ın tekzip haberi gelince şu maili attım

murat haberinizi tekzip etmiş. artık haberi kim yayınlamanızı istediyse onu da açıklarsınız.

kaynak:  http://www.sondakika.com/haber-samsunsporlu-oyuncu-yildirim-aciklamasi-3457959/
haberi anadolu ajansı geçmiş.

beyefendinin etik ilkelerine dokunduk herhalde şöyle cevaplamış

Ne diyorsun sen... biz istek üzerine haber yapmayız... kurduğun cümlelere dikkat et... ben 10 küsür yıldır bu işin içindeyim bir kez olsun yalan haber yapmadım, yapmam da... inşallah murat beni mahkemeye verir işte o zaman telefon kayıtlarını çıkarırım ortaya....

hala bu haberi birilerinin yaptırdığını düşünüyorum ve o birileri yönetimin dava açmasını da engeleyecek ki sedat hardal bu kadar rahat konuşuyor.

ahmetsefa55

muratı cok severım.
ates olmayan yerden duman cıkmaz da demek ıstemıyorum.
canı saolsun ya.adam geldıgınden bu yana bıseler yapmaya calıstı.
bu kadar oldu.napalım.genç yaşta kaptan oldu.
kolay degıl taraftarı olan bır takımın kaptanlıgını yapmak.
sevapların günahlarına bakıyorum.
sevapları agır basıyo.

FaTiH_HaN

Maçtan önce umudumuzu kaybettik dedin ya Murat peki hiç mi düşünmedin taraftarın umudu ne olacak biz her yerde 3 te 3, 4 te 4, 5 te 5 yapacaz derken ve buna inanırken sizlerin hakkı var mı 4 maç kala böyle söylemeye  :( İnşallah yalan haberdir.

sadece55

Sevemedim bir türlü bu adamı..Artık istikrarlı gerçekten pas yapmayı bilen adamlar olsun seneye takımımızda.

lucarelli

Murat'ın futbolunun üzerine koyması gerekiyordu, Ama bu sene maalesef bunu yapamadı. Bunu ortashada oynanyan diğer futbolcuların da  tamamının kötü olmasına bağlayabiliriz. Bu yılın Murat'ın yılı olmasını bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım. Ne diyelim inşallah bu yıl herkese iyi bir ders olmuştur.   

Desiqner

Murat Yıldırım da ilk golü çok erken yediklerini belirterek, ''İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı toparlandık. Ligde alt sıralarda da olsak büyük takımlara karşı iyi oynuyorduk. Bu akşam onu yapamadık'' diye konuştu.

WTF ?

punisher

Bana gecen sene altaya attigi golu hatirlatti, Bana gore gecen senenin donum noktasiydi, Super Lige ciktik. Bu golde super ligde kalmamiza vesile olur insallah

isyan

Jnr.Serkan

Altay maçında attın süperlige giden düğümü açtın,bjk'ye attın ligde kalmamızı sağladın

Allahım sen nasip et ligde kalalım

atalanta8

lan olum ne istersen iste benden geliyim seni istanbuldan samsuna kadar sırtımda taşıyım

5trawberry

Böyle sevinmiştik..

SAMSUNSPOR 1 - 0 Altay 30/01/2011 Gol Murat Yıldırım

Yine sevindik, Allah'ına kurban Murat!