Şırnaklıyız, Samsunsporluyuz...

Başlatan mehmet yılmaz, 05 August 2009, 13:14:47

« önceki - sonraki »

jean

gelde su takimin haline yanma ya abimize yazik valla adam sirnakli olupta samsunsporu tutuyor hic degilse 1.ligde istanbul takimlariyla oynadimi reklamimiz olurdu simdi takimi yediler berbat oldu ins kisa surede toparlariz mehmet abi yazi guzel olmus tum samsuna tanitmisin abimizi

oguz_5528

HoliganSamSunLu

helal olsun üstad sana kralsın sana söz 19 mayısta maç izleyeceksin samsuna gittiğimde inşallah benim misafirimsin...

emoh55

08 August 2009, 08:19:08 #93 Son düzenlenme: 08 August 2009, 08:25:19 emoh55
artık yeter 3.lıg takımınada farklı yenılıyosak yazık sabrımız tastı guc bırlıkten dogar bu takım sahıpsız degıl mehmet abı  taraftarca toplanalım ve protesto edelım bu boyle olmaz yazık gunahtırya  cocuk mu kandırıyolar nedır bu ya koy gıbı memleketın takımı bızı yenıyo bıraksınlar o formayı gıymesınler rahmetlılerın kemıklerı sızlar yav     artık tepkı zamanı geldı >:(

silopilimuhsin

samsunspor taraftarı futbolcular adına utanıyor dünkü maçtan karabük maçında allah izin verirse ordayım. allah aşkına yönetim futbolcu taraftar halk bu takıma katkı sağlayacak gücü olan herkes. lig başlamadan bir şeyler yapalım. samsunsporu yok etmeye hiç bir güç yetmez. kenetlenelim yapılması gereken her neyse biran önce yapılsın. samsunspor forması kutsaldır o faormayı giyeceksen hakkını vereceksin, o formayı giydireceksen hakkını vereceksin, sayın hakkı topaç lütfen lütfen ama lütfen

kerem55

Alıntı yapılan: jean - 07 August 2009, 21:00:00
gelde su takimin haline yanma ya abimize yazik valla adam sirnakli olupta samsunsporu tutuyor hic degilse 1.ligde istanbul takimlariyla oynadimi reklamimiz olurdu simdi takimi yediler berbat oldu ins kisa surede toparlariz mehmet abi yazi guzel olmus tum samsuna tanitmisin abimizi

Oflu

Alıntı yapılan: mubord - 08 August 2009, 10:10:07
samsunspor taraftarı futbolcular adına utanıyor dünkü maçtan karabük maçında allah izin verirse ordayım. allah aşkına yönetim futbolcu taraftar halk bu takıma katkı sağlayacak gücü olan herkes. lig başlamadan bir şeyler yapalım. samsunsporu yok etmeye hiç bir güç yetmez. kenetlenelim yapılması gereken her neyse biran önce yapılsın. samsunspor forması kutsaldır o faormayı giyeceksen hakkını vereceksin, o formayı giydireceksen hakkını vereceksin, sayın hakkı topaç lütfen lütfen ama lütfen

Aynisini bizde yillardan beri söylüyoruz ama bizi dinleyen yok Muhsin abi...  >:(

cembaba

Hakketen çok duygulandım ya.. Helal olsun abimize bize senin gibi İNSANLAR lazım.. Röportaj için çok teşekkürler.

fanli03

Dua etmekten başkayapacak bişey yok abiler  takım şehirde gidişatı düzeltecek kimselerin umurunda değil...

silopilimuhsin

herkese selam karabük maçında görüşmek dileğiyle

Sercan

Alıntı yapılan: mubord - 11 August 2009, 10:06:58

Aleyküm selam abi inşallah görüşürüz ve güzel bir galibiyet alırız...

celebi

aleyna aleyküm selam kardeşim inşallah görüşürüz.

Kodalak

Aleyna ve aleyküm selam güzel kardeşim

Oflu

Alıntı yapılan: kaan - 11 August 2009, 11:48:07
Bekleriz.Ya her yer gelirde insanın aklına şırnakta samsunsporluluk bambaşkadır heralde.İdealist bir anadolucu illa şehrinin takımı olması gerekmiyor anadolu kanı taşıyor bes belli tebrik ederim abicim.

Şırnağa samsunspor sevgisini aşılaman dileğiyle sağlıcakla kal.

Biliyorsun aslinda baskent biz olacaktik ama karsida Rusya vardi  ;)

kaan

Alıntı yapılan: Oflu - 11 August 2009, 13:52:49
Biliyorsun aslinda baskent biz olacaktik ama karsida Rusya vardi  ;)
anlamadım?