Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

SSBiz Gençlik

SSBiz Gençlik

oguz_5528

volkan-murat-oktay

bunlar çözecek olayı merak etmeyin  :D

Kais

aslında kadromuz hiç kötü değil.inanırsak başarırız.kalede ve sol bekte sorun var.hoca kalede cengizi(mecbur)solda serkan'ı sağdada oğuzhanı oynatır diye düşünüyorum.

Sadece Samsunspor

cembaba

Bu akşam bi inancın zaferini gerçekleştiririz umarım. Karabükspor gerek borcu yok, Gerekse yaptığı transferler ortada. Bizim ise takımımız, t.direktörümüz ve sadece BÜYÜK TARAFTARIMIZ var. Akşam bu büyük taraftar yine o stadı dolduracaktır. İnşallah galibiyetle başlarız. Allah şu mübarek günde yardımcımız olsun.

Gaziosmanpaşalı3455

şu mubarek günde dileğim inşallah stad açılışta olduğu gibi bomboş kalmaz ve samsunsporumuz alnın akıyla güzel bir galibiyet alıp haftayı kapatır:

Gaziosmanpaşalı3455

samsunsporlunun gönlünden geçen
1:bu akşam stad fuul dolacak
2:samsunspor karabuku yenecek
3:tahtası kuruyasıcıya tahta bu hafta açılacak
4:transferler yapılacak(iftar duası gibi oldu be:))

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 23 August 2009, 16:31:36

amin ;D

55JNR55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 23 August 2009, 16:31:36

amin

salihcakir

hadi bakalım hayırlısı; inşallah kazanırız. rakibin bizim takımın eksiklerini görene kadar olacak ilk yarı bölümünde tempo yapıp öne geçersek maçı kazanabiliriz diye düşünüyorum. aksi halde ikinci yarıya kalan bir maç bizim açımızdan daha zorlu bir maç olur.

cem 55

Alıntı yapılan: salihcakir - 23 August 2009, 16:43:44
hadi bakalım hayırlısı; inşallah kazanırız. rakibin bizim takımın eksiklerini görene kadar olacak ilk yarı bölümünde tempo yapıp öne geçersek maçı kazanabiliriz diye düşünüyorum. aksi halde ikinci yarıya kalan bir maç bizim açımızdan daha zorlu bir maç olur.
kardeşim insalah yeneriz gene sezon başı yine aldı bi heyecan bizi ama nedense cok umutsuzum akşama mutlulukla dolu keyifli msjlar atmak dilegiyle bizim için saldır be SAMSUNSPORUM

55Bafra55

Yanında olamasam da dualarımla seninleyim.Haydi SAMSUNSPORUM...

55.hakan

heyecanla bekliyorum maçı şok goller yemeden güzel bir şekilde maç dinleme keyfi yaşamak istiyorum

jorgensen55

Ben stadin dolacagina inanmiyorum, hem de bilet fiyatlari cok yuksek.Zaten ramazan ayindayiz, iftar telasi falan cok olumsuzluk war.