Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

ha şöyle olumlu yorumlar görmek gzel :) inşallah samsunsporumuz kazanır ama rüyamda ben maçı evden dinlyodm 0-0 bitmişti.inşallah rüyalar tersne çkarda biz yeneriz

samet haci

Jnr.Serkan

ya biz yeneriz ya onlar yener demektir :)ama inşallah biz yeneriz

eLLis

Bu rüyalar kadar saçma bişe yok gidebileceğin maçı evde dinliyosun  :) :) Rüyalar 7 8 sn sürermiş o yüzden 0 0 dır diyelim  :P  inşallah yeneriz.

samet haci

Jnr.Serkan

Samsunsporumzun o rap şarkısını çalsalar gzel olurdu çalcaklarmı bilgisi oln varmı

maviay55

tahminkolik sitesinin yorumcusu bu maç hakkında tahmini  ;)

AlıntıSamsunspor-Kardemir Karabükspor

Erhan Şahin

Bank Asya Liginde ısrarla Samsunspor'u takip etmenizi önermenizi tavsiye ederek sözlerime başlıyorum. Karadeniz temsilcisi Samsunspor, geçen sezonki kötü performansından bir hayli uzak olacağını tahmin ediyorum. Takımın başına Turhan Özyazanlar gibi ligi çok iyi tanıyan bir hocayı getiren Samsunspor, kamp çalışmalarında disiplinli görüntüsüyle benden geçer not aldı. Samsunspor'da eksik olan tek şey camianın tam olarak kenetlenmemiş olması! Umut ediyorum ki Sayın Başkan Hakkı Tomaç ve teknik heyete yeterince sahip çıkarak Samsunspor'u eski başarılı günlerine geri dönmelerinde yardımcı olurlar.
Karabükspor'da Samsunspor'un eski hocası Yücel İdiz'i takımın başına getirdi. Transfer edilen futbolcular ise bana göre tam isabet idiler, yapılan tek yanlışlık Burak Akdiş'i göndermeleri oldu bana göre. Burak gibi bir futbolcuyu göndermek son derece yanlış bir karar idi. Boluspor'dan Sertan Vardar müthiş sol ayağıyla bu takımda çok iş yapacak gibi duruyor. K.Karabükspor özellikle sahasında dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu belirtmekte yarar görüyorum.
Maçla ilgili tahminim iki denk takımın zorlu randevusunda, beraberliğin ön plana çıktığı bir maç olarak görmekteyim. Sistem ve sürpriz kuponlar 0 tercihini kullanmalarını tavsiye ediyorum. Banko kuponlar için Samsunspor yenilmez iyi bir tercih olacaktır.

Tahmin: Beraberlik ve Samsunspor yenilmez.

bilmio bu taraftarımızla yenicez layn  :P

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Berberlik oranı yüksek vermiş ya iddia,adam ondan beraberlik diyor ;D boş verin çok bilmiş iddia yorumcularını.banko SAMSUNSPOR

Baskent_Samsunspor

bırakın beraberliğe 1-0 a bile razı değiliz fark olmalı fark bu takımın adı samsunspor ezeceğiz başka yolu yok...

**KaR6**

Koşullar ne olursa olsun o arma sahaya çıkıyorsa hedef 3 puandır, olur yada olmaz ama inancımız sonsuz.. Bizim için saldır Samsunsporum..

FaTiH_HaN

sadece55

bilet fiyatları kale arkası 5 ytl , maraton 10 ytl klübü aradım umarım son dakka yalanlanmaz:P

Kais

berusa55

Her sezon böyle başlıyor sonra biraz kötü gidişte biletler 3-5 TL'ye düşüyor.

Kais

inşallah dolar.özellikle maraton.çünki maça direk etkisi olan yer orası.oyuncuları ateşleyen.