Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

onur 55

supernatural_55

maçtan geldim şimdi.takımı ben beğendim 3 puanı kesinlikle hak ettik ve 3 puan için oynadık ama olmadı canları sağolsun yeter ki böyle oynasınlar.
öncelikle hocamızı ben çok beğendm yani gerekli teknk görevlerini çok iyi yerine getrdğni düşünyrm.elndeki kadroyu en iyi şeklde kullandı.ömür sağ bek oynadı 2.yarı bi ara oktayı sol beke aldı ama fazla tutmadı orda.
karabükte hiçbişey yoktu tamamen golleri biz yedik defans ve kaleci bize şart.cengiz 3.golde de ilk golde de bence hatalıydı.yediğimz son golde açılıp açı kapatsa direk kucağındaydı top ama halı saha kalesi değil ki bu yapştı içine doğru.bize bek defans kaleci gelsin yeter aslında ama burhan yerine giorgi tam oturur.
beni şaşırtan Sefa oldu gayet iyiydi 55 numara yaramış ama Sercan aynı tas aynı hamam güç yok adamda.Volkan inanılmaz koştu çok iyiydi ama çizgiye yakın oynadığı içindi bu.hep orda oynamalı ama kırmızı kartı resmen kendi istedi bence hakemden, bu kadar da itiraz olmaz ki sarı kartn var senin sonuçta.
sonuç olarak karabükte bi nane yoktu bizim takımı izlediler sadece.
son bi serzenişim olacak.maç 3 2 öndeyiz ileriye kontra atak yapabileceğmz o kadr pozisyon oldu ki hep geri yöneldk atak yapsak inanıyrm ki bi gol daha bulurduk laubalice davrandık o dakikalarda ve golü de gördük kalemzde.Murat harikaydı helal olsun.

Haftaya ne yapacağız bilmiyorum ???

kalptenþimþek

İlginç bir maç oldu..Takım olarak mücadele iyiydi..Volkan hücumlarımızda oldukça etkiliydi, iki kişilik oynadı ancak Burhan'la birlikte finali kötü bitirdiler,hakemle çok gereksiz oynadılar,yine de bu sezon Volkan'ı çok konuşacağız gibi geliyor..Sefa mücadelesi ve frikikten attığı gol ile önümüzdeki maçlar için iyi sinyaller verdi..Tek hayal kırıklığım Murat Yıldırım oldu, ondan daha etkili bir oyun beklerdim, çok top kaybetti..Defansta ve kalede zaafiyetlerimiz oldukça belirgin..Bu takıma gerekli takviyeler yapılırsa başarılı olur,buna inanın..

supernatural_55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 23 August 2009, 23:12:12
İlginç bir maç oldu..Takım olarak mücadele iyiydi..Volkan hücumlarımızda oldukça etkiliydi, iki kişilik oynadı ancak Burhan'la birlikte finali kötü bitirdiler,hakemle çok gereksiz oynadılar,yine de bu sezon Volkan'ı çok konuşacağız gibi geliyor..Sefa mücadelesi ve frikikten attığı gol ile önümüzdeki maçlar için iyi sinyaller verdi..Tek hayal kırıklığım Murat Yıldırım oldu, ondan daha etkili bir oyun beklerdim, çok top kaybetti..Defansta ve kalede zaafiyetlerimiz oldukça belirgin..Bu takıma gerekli takviyeler yapılırsa başarılı olur,buna inanın..

ben söverken mi kaybetti o kadar topu Murat ya ben fazla bi kaybını görmedim ama araya attığı paslar harikaydı bi de şut çekti ki o da çok güzeldi ama kaleci kurtardı.kaleciler değişse biz kazanrdık bana göre

cem

defans rezalet bizim kanatlarda kim oynadı ya bu kadar rezil bir defans olamaz 3-2 ken geriye yaslanmamıza rağmen açık verdik ve gol yedik hakem için yazmıyorum yoksa siteden atılırım..tuttuğum oruçlarda boşa gider acil takviye lazım bu takıma..

KocumVolkan

volkana da nazar değdi.. tam formunda..
ah be ah bu burhanı bu takıma getireni..
caner le gürcüye imza attırsakta kurtulsak şu burhandan yazık vallahi o paraya..

DEFANS ŞART
KALECİ ŞART
ısrarla söylüyorum hepimizin bilmesi gerek..
bunlar sağlansın kafaya oynamazsak bende futboldan anlamıyorum..
bu nedir ya karabük karabük dediler..
bunlar mı play off oynaycak ?
peheey..

Akyol

Arkadaşlar statdan az önce geldim bugün sahada başta VOLKAN ÇEKİÇ onun yanında Sefa,Ömür ve Oktay harika oynadılar. Defansımızda cepheden gelen toplarda hiçbir sıkıntı yaşanmadı yalnız yediğimiz 3 golde solumuzdan gelen ortalarda oldu. Orta sahamızda Ömür ve Murat çok koşup çok pres yaptılar çok güzel ataklara çıktık. Taa ki 89'a kadar maraton tribünün önünde ki yardımcı hakem 1.dk dan itibaren maçı çığrından çıkartan isim oldu! Faulü vermedi adamlar hemen başladı dengesiz yakalandık ve golü yedik >:( Şu bir gerçek Cengiz'in bugün yapabilecek fazla birşeyide yoktu. Elimizde ki mevcut kadro bence en iyisini oynadı bizim özlediğimiz o alıp giden dönen toplara basan SAMSUNSPOR'u bugün maçın 3 te 2sinde gördük diyebiliriz.

Yayınla ilgili olarak birkaç şey söylemek istiyorum hayatımda ilk kez böyle bir tecrübe yaşadım heyecanımı mazur görün eleştiriler tabi ki olacak işte çok bağırıyor yada çok heyecanlı anlatıyor diye ama anlattığınız takım SAMSUNSPOR ise ve bu kadar imkansızlıklara rağmen canla başla savaşıyorlarsa inanın kim olsa aynı şekilde anlatırdı. Umarım yayın kalitemizi dahada arttırıp sizlerle daha güzel maçlarda ve yayınlarda buluşuruz...

eLLis

Maçtan şimdi geldim ne ses kaldı ne soluk bende bu maçı çok rahat alabilirdik defans nasıl tutamadı şu adamları 3 golde çöktüm resmen ya kardeşim 3 2 öndeyiz kalmış 3 dk hala ilerdesiniz ve bir şeyde yapamıyorsunuz hala bari geride durun 3 2 öndeyken ilerde çok gereksiz top harcadık öyle böyle değil.

Maça geç girdim girdiğimde 1 1 di geç girme sebebim kapılar kapalıydı yığılma vardı kapılara sonradan açıldı >:(

KocumVolkan

Alıntı yapılan: cem - 23 August 2009, 23:15:21
defans rezalet bizim kanatlarda kim oynadı ya bu kadar rezil bir defans olamaz 3-2 ken geriye yaslanmamıza rağmen açık verdik ve gol yedik hakem için yazmıyorum yoksa siteden atılırım..tuttuğum oruçlarda boşa gider acil takviye lazım bu takıma..

1.yarı sağ kanatta hakan koçarslan sol kanatta serkan eyüboglu ...
1.yarının sonalrına doğru serkan sakatlandı sonra
2.yarıda defansın solunda hakan koçarslan.. sağında ömür ejder oynadı

onur 55

ınsallah pazartesi tahta acılacakmıs.bı kalecı sag bek sol bek bıde forvet alırsak bu takım play off oynar.ama haftaya durum cok vahım.1 puan cok ıyı

supernatural_55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 23 August 2009, 22:59:46
üzülmeyin arkadaşlar aldık 1 puanı en azından  :-X keşke demenın anlamı yok :-[
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 22:30:54
1 puanımızı aldık alnımızın terıyle. Yalnız o 2 kırmızı kart olmadı . Burhan 4 hafta yok bu takımda. VOlkan 2 hafta . 1 haftada Turgut yok haftaya kımle  cıkacagız sahaya.
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına bu oyundan sonra bi puana sevindiniz mi gerçekten ben kahroldum 3 puanı biz sonuna kadar hak ettk Karabük 3 4 kere geldi defansmz ve kalecimz sağolsun 3ü gol oldu.üzülüyorum ben kaçan 2 puan için çok :-[

KocumVolkan

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 23 August 2009, 23:18:27
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına bu oyundan sonra bi puana sevindiniz mi gerçekten ben kahroldum 3 puanı biz sonuna kadar hak ettk Karabük 3 4 kere geldi defansmz ve kalecimz sağolsun 3ü gol oldu.üzülüyorum ben kaçan 2 puan için çok :-[

başımızın gözümüzün sadakası oldu..
aslında herşeyde hayır var deller.. hakkı açmasın da göriyim o tahtayı.. almasın kaleci almasın defansta göreyim...

edmontdante

Gün en başından beri ters  gitti.Önce taraftar içeri giremedi.Sonra Serkan EYÜPOĞLU sakatlandı.En sonunda da hakem prtaya çıktı.%100 faul olan pozisyonu es geçti ve neticesinde gol oldu ve berabere bitti.

Maçın bence en önemli hatası hocanın oyundan tam manasıyla düşen Oktay ve VOLKAN'ı 70-75 arası oyundan almamasıydı.Artık tamamen biten bu 2 oyuncunun sahada oluşu gardımızı düşürdü.Tabiki Sercan'ın maç boyunca en ufak olumlu hareket yapmamasını da buna ekleyelim.Oyuncu değişiklikleri yapılmış olsa bu maç böyle bitmezdi.

Hakem yaptığımız tüm faullere  sarı kart verdi ve en son golde Kenan'a yapılan bariz faulü görmedi.Buraya kadar tamam.Ama olayın bir de diğer yüzü var.3-2 önde götürdüğün maçta sayısız kontra yakalayıp laubali davranırsan,götüreceğin topları etkili noktaya götürmezsen,ölü noktalarda oyalamaya çalışırsan 5 olacak maç 3-3 biter.

Maç 3-3 olmuş giren girmiş zaten bundan sonra yan hakeme gidip 2 tane kırmızı kart görmenin manasını anlamak zor.Belki eksik kalmasak her an 4.yü bulabiliriz ki maçın genel olarak böyle bir görüntüsü var.Çok gereksiz ve amatörce görülmüş 2 tane kırmızı kart.Takım zaten 11 i zor tamamlıyor şimdi 2 tane oyuncun haftalarca olmayacak.

Acil 1 kaleci 2 tane bek  ve bir forvet kesinlikle lazım.Bana göre Sercan ve Burhan'a da yol vermek gerekiyor..

Takım çok iyi mücadele etti.Murat  her zamanki gibiydi.Geçen yıldan farklı olarak Sefa daha konsantre ve arzuluydu ve bence iyiyidi.Hakan KOÇARLAN ve Turgay bozuktu.Hakan KOÇARLAN'a diyecek bir laf yok çünkü adamın başı döndü sağ bek sol bek duruma göre oynatılıyor.

Kolay kazanabileceğimiz maçı basit goller ve hatalarla verdik.Kaybedilen 2 puan için gerçekten yazık.Ben her şeye rağmen bu kaybı  3-2 den sonra oyuncu değişikliklerinde geç kalınmasına ve yakalanan kontraların hovardaca harcanmasına bağlıyorum

supernatural_55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 23 August 2009, 23:20:02
başımızın gözümüzün sadakası oldu..
aslında herşeyde hayır var deller.. hakkı açmasın da göriyim o tahtayı.. almasın kaleci almasın defansta göreyim...

aynen katılıyorum

Turuncu

Takım bencede iyidi maç bitti taraftarlar alkışladı ömür sağ bekte elinden geleni yaptı volkan burhan gereksiz kart gördüler ama anlamadım yorumlarda herkes 1 puana sevindik diyor yenceğimiz macı berabere kaldık  inşallah tahta acılır giorgi lisansı cıkar haftaya oynar...