Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Ohaa,benim radyo yayıyını durdu,ses alamıyorum galiba benim netten kaynaklanıo
o ne yaa ne golü ne iki kırmızı kartı bu haftayı kurtaramadığımız gibi haftaya da yandık.nasıl başlayacaktık şimdi ne oldu vay anasını futbol güldürmeyecekmisin yüzümüzü...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

23 August 2009, 22:21:50 #541 Son düzenlenme: 23 August 2009, 22:22:22 Amsterdamli
iki kırmızı göstermiş maç durmuş şu an

şimşek_55

Yanı  golu yedıkte Kırmızıları neden  gordu bızım oyuncular. BU lıg  34  hafta arkadaslarç Ilk macta ne kımse  sampıyon olur ne kımse dusuyor yazık degılmı

salihcakir

mehmet abi aldı mikrofonu gol öncesi bariz faul var dedi ama ne gelir elden. emeklerimiz çalındı maalesef.

cem 55

23 August 2009, 22:23:17 #544 Son düzenlenme: 23 August 2009, 22:25:45 Amsterdamli
adi yaramaz hakem o cocukların alınterine yazık degilmi

FaT1h

ula ilk haftadan 2 kırmızı ne bu yaa hakem senin allah ...

kadir55ist

yüzümüzü güldürmeyecekler ya.
birinci ligde demi bizi istemiyorsunuz ne yapıp ediyosunuz zaten elimiz kolumuz bağlı birde hakemlerle vurun .

şimşek_55

GOlu yedınız  nedne  ıtıraz edıyorsunuz  gunah degılmı. Haftaya deplasman var.

bluegreen55

Kadir ÇELEBİ

Helal olsun cocuklar bravo sizlere yureginize ayaklarınıza saglık...

bengülü

KotuCocuk55

europe_55

Sizin gibi hakemin..... >:( >:( >:(

Daha ilk mactan üzerimize gelmeye basladilar...
İnanilmaz bir olay. 90 dakika mücadele ediyorsunuz ve haklariniz gaspediliyor. >:(

55.hakan

yuh be bu kadar gol at deli gibi gol ye hakeme de yazıklar olsun be dayanamadık yine 5 dakika

şimşek_55

1 puanımızı aldık alnımızın terıyle. Yalnız o 2 kırmızı kart olmadı . Burhan 4 hafta yok bu takımda. VOlkan 2 hafta . 1 haftada Turgut yok haftaya kımle  cıkacagız sahaya.