Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 24 August 2009, 21:37:46
dua edelim de mersin maçında ceza almayalım yoksa elini kolunu sallayarak gelir

Almayız diye düşünüyorum,inşallah almayız...

cem

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 August 2009, 21:40:06
Almayız diye düşünüyorum,inşallah almayız...
para cezası gelir en fazla....

şimşek_55

Arkadaslar elını olunu sallayarak  gelır  ve gıder. Bız onu  bırakıp yolumuza bakalım. Tahta  kurdu  felan yokmu yeseler su tahtayı ya

AntZ

Kerem'in alacağını peşin vernek zorunda kalsak bile açılacağını düşünüyorum. Son güne kadar ikna etmeye çalışılıyor anladığım kadarıyla. Köprüde karşılaşan iki keçinin hikayesi vardır, aksi durumda iki keçi de düşer köprüden. Ne Kerem'e yarar ne de Samsunsporumuza. Kerem de de, ona mecbur olduğumuz düşüncesi var ve o da son güne kadar bekleyecek anlaşılan... Son güne kadar beklemekten başka yapabileceğimiz bieşey yok  :-[

doðan

Arkadaşlar bu gün aldığım bir duyuma göre ; kerem in alacağı kendisini muhatap almadan federasyona yatırılmış ; yani tahtanın son engelide ortadan kaldırılmış oluyor sanırım yarın bu işlem tamamlanmış olucak yeni bir aksilik çıkmazsa şayet .........

berusa55

Sevgili doğan kardeşim öncelikle sitemize hoş geldin. Ama şu duyum haberlerinden hakikaten sıkıldık. Aldığımız haberin sağlam ve geçerli bir kaynağı olmadan paylaşım yapmayalım. Milletin sinirleri harap oldu tahta konusunda.

AntZ

Alıntı yapılan: doğan - 25 August 2009, 00:15:24
Arkadaşlar bu gün aldığım bir duyuma göre ; kerem in alacağı kendisini muhatap almadan federasyona yatırılmış ; yani tahtanın son engelide ortadan kaldırılmış oluyor sanırım yarın bu işlem tamamlanmış olucak yeni bir aksilik çıkmazsa şayet .........

Arkadaşım sitemize hoşgeldin, çok güzel bir haber fakat affına sığınarak bu tür haberleri çok duyduğumuz ve aramızda yeni olmandan dolayı seni de tanımadığımız için kaynak sormamda bir mahsur var mı?

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 August 2009, 00:19:53
Arkadaşım sitemize hoşgeldin, çok güzel bir haber fakat affına sığınarak bu tür haberleri çok duyduğumuz ve aramızda yeni olmandan dolayı seni de tanımadığımız için kaynak sormamda bir mahsur var mı?

eLLis

25 August 2009, 00:24:47 #1313 Son düzenlenme: 25 August 2009, 00:35:57 eLLis

Hergün duyum alınıyor artık merak ediyorum kimin duyumu gerçek olacak  :) Tabi açılırsa.
Duyumu gerçek olana ödül verilsin ???  :)

red_white

doðan

tabiki sorabilirsiniz ; beni tanımıyor olmanız çok normal aranızdan bir arkadaşınızı çok iyi tanıyorum nicki edmondante sanırım ; kaynak olarak ise ulusal basından tanıdığım bir arkadaşım dan aldığım bir duyum bu hatta kerem le görüşmeye bir yöneticimizin gittiğini ; keremin ona söz verdiğini , sonrasında ise işi yokuşa sürdüğünü ve muhatap almamak için telefonlara çıkmadığ içinde bu yola baş vurulduğunu duydum ; bende sizler gibi söylentileden oldukça sıkıldım ... bir kaç gün içinde bu işin biteceğinin duymları şimdilik bununla sınırlı...

gozgoz yýlmaz

Ben bu yönetime hiç inanmıyorum
Ama er ya da geç o tahtanın açılacağına inanıyorum...

Kerem'e gelince, tahta açılsa dahi 3. hafta gereken tepki verilmeli. Malatya maçında bizi 50.000 dolara satan üç köpekten birisi bu. Zaten geçen yıl Manisa maçında Tolga Doğantez'e, ksk maçında da bu paragöz Kerem'e gereken tezahüratlar yapılmıştı. Tolga 45. dk. da oyundan alınırken, Kerem efendi morali çok bozuldugu için -ki alt tarafı hırsız kerem ve kerem senin alnından öpim diye bağırılmıştı- Sercan'ın firikiğinde kapadığı köşeden yumurtlamıştı. Mersin maçında da aynı tarifeye devam...

55.hakan

Alıntı yapılan: doğan - 25 August 2009, 00:27:04
tabiki sorabilirsiniz ; beni tanımıyor olmanız çok normal aranızdan bir arkadaşınızı çok iyi tanıyorum nicki edmondante sanırım ; kaynak olarak ise ulusal basından tanıdığım bir arkadaşım dan aldığım bir duyum bu hatta kerem le görüşmeye bir yöneticimizin gittiğini ; keremin ona söz verdiğini , sonrasında ise işi yokuşa sürdüğünü ve muhatap almamak için telefonlara çıkmadığ içinde bu yola baş vurulduğunu duydum ; bende sizler gibi söylentileden oldukça sıkıldım ... bir kaç gün içinde bu işin biteceğinin duymları şimdilik bununla sınırlı...
dediğin mantıklı peşin para verilirse kerem'le konuşmaya falan gerek yok...fakaat yarını beklemek daha mantıklı galiba bilgi için sağol yine de biz alıştık bu haberlere doğru çıkmazsa şaşırmayız

__BoRs__55__

Ömrümüzü yedin tahta kadın milletini geçtin desem yeridir.

__BoRs__55__

Bir şey sormak istiyorum.Giorgi idmanlara çıkıyor ama Hakkı ve Caner de çıkıyor mu?Bilen var mı acaba..