Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Kais

abi biri gidiyor biri çıkıyor.yada bunlar bizi kandırıyorlar.anlamadım kafam bulandı valla ne biçim iş bu ya.

mehmet yılmaz

Alınacak oyunculardan birisi de şu imiş

AlıntıKENAN BAŞKAN   

Kişisel Bilgiler 
Doğum Yeri  : TRABZON 
Doğum Tarihi  : 1 Ocak 1982 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilcisi : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 333455 
Kulüp  : KONYA ŞEKERSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 4 Temmuz 2008 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2009

Artvin Hopa, Erzurum, Eskişehirspor, Güngören Bld., Zonguldak, Siirt, A. Sebatspor, Konya Şeker

oguz_5528

Sadece Samsunspor

FaTiH_HaN

mehmet yılmaz

Defans, genelde stoper oynuyormuş. Sağ bek de oynar sanırım. Gökhan Kolomoç'un daha genci gibi görünüyor. Konya Şeker'de 61 giyiyormuş. Sezonda ortalama 2-3 golü var, çoğu kafa golü.

CurvaSudSamsunspor

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 21 August 2009, 22:37:01
burda 61 giydirirmiyiz buna acaba?

Bu yönetim giydirir de taraftar olarak biz müdahale eder miyiz bilmiyorum.

Alt liglerde sürekli oynamış bir oyuncu ancak gördüğüm kadarıyla hiç bir takımda 2 sezon oynamamış, hep 1'er yıl forma giymiş. Kötü futbolcu olduğnu sanmıyorum ancak endişem şubat ayından beri sadece 2-3 maç oynamış. Terfi grubu maçlarında da yokmuş Şekerspor'un. Sakatlık mı yaşadı, formsuz muydu bilmiyoeum. Bir de Güngören'den dolayı Turhan Hocanın eski talebesi sanıyorum.

eLLis

Nerden bulmuşlar bunu trabzon yazdıya orda hiç içim ısınmadı.

Sercan

jean

oyuncuyu samsuna kadar getirdiklerine gore bence bu is tamamdir keske bu zamana kadar halletseydik takimla idmana cikmadan maca cikacaklar anlasilan yinede hayirlisi ins son anda aksilik cikmaz

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: jean - 21 August 2009, 23:43:18
oyuncuyu samsuna kadar getirdiklerine gore bence bu is tamamdir keske bu zamana kadar halletseydik takimla idmana cikmadan maca cikacaklar anlasilan yinede hayirlisi ins son anda aksilik cikmaz

yeni gelenlerden gurcu disindakiler pazar gunu oynamaz idmansiz kadroya alinacaklarini sanmiyorum

berusa55

Tahta muahbbeti yarın sonuçlanmazsa Gürcü de yok zaten pazar günü.

usare

valla oynamasalar da bize büyük moral olur bu transferler. Yeter artık ya. Bence de eğer sözleşme imzalamayacak olsalardı buraya kadar getirmezlerdi. İnşallah allahım ramazanın yüzü suyu hürmetine...