Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

55.hakan

sonlar en sonlar son dakika haberlerini bekliyoruz günün her saatinde yine işi son haftaya bıraktılar galiba >:(

oguz_5528

mehmet yılmaz

AlıntıHakkı Yuvaya Döndü

Samsunspor'un vefakar futbolcusu Hakkı Hocaoğlu bugün sağlık kontrolünden geçirildi

Bugün öğlen kulübe gelen tecrübeli oyuncu önüce kan verdi, ardından diğer sağlık kontrolleri gerçekleşti. Kulüp yetkilileri lisans işlemi için bunların gerekli olduğunu belirterek,"Hakkı'da bir problemimiz yok. Sağolsun Samsunspor'da oynamak için her kolaylığı gösteriyor. Böyle futbolculara ihtiyacımız var" dediler. Tecrübeli futbolcu Hakkı ise,"Her ne pahasına olursa olsun canım kadar sevdiğim Samsunspor'da tekrar forma giymek istiyorum. Burası benim yuvam. İnşallah bir problem çıkmaz" diye konuştu.

www.gazetekolik.net

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor transfer yaptı

Samsunspor'da İkinci Başkan Erkut Tutu'nun Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmeleri devam ederken, Kırmızı-Beyazlılar Sivasspor'dan Mohamed Ali Kurtuluş'u Samsun'a getirdi

BEKLETİLİYORLAR
İkinci Başkan Erkut Tutu'nun son kez İstanbul'a gidih federasyon yetkilileri ile görüşmesi olumlu sonuçlandı. Erkut Tutu, yarın öğlene kadar Samsunspor yönetimine transfer tahtasının açılması yönünde son sözü söyleyecek. Bunun üzerine Kırmızı-Beyazlılar, Samsun'a getirdikleri futbolcular ile sözleşme imzalayacaklar.

MOHAMED SAMSUN'DA
Tahtayı açmaya bu kadar yakın olan Samsunspor boş durmayarak bugünden itibaren futbolcuları getirmeye başladı. Kırımzı-Beyazlı zkulüp ilk olarak Sivasspor'dan Mohammet Ali Kurtuluş'u Samsun'a getirdi. Tecrübeli futbolcu imza için hazır tutuluyor. Ardından ise Hakkı Hocaoğlu sağlık kontrolünden geçirildi.
Mohamed Ali Kurtuluş kimdir?
1974 Belçika doğumlu olan yetenekli futbolcu özellikle Bank Asya 1. Lig'de oynadığı güzel futbolla dikkat çekiyor. Bank Asya 1. Lig'de 141 maç oynayan tecrübeli futbolcu rakip ağları 64 kez havalandırdı. Kurtuluş, Türkiye Kupası'nda oynadığı 19 maçta 5, Turkcell Süper Lig'de oynadığı 121 müsabakada 23 ve 2. Lig'de oynadığı 48 karşılaşmada 11 gol attı.

http://gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3649

Kais

oguz_5528

hadi gazetekolik ;D devam et transferlei açıkla yetmedi ;D

Akyol

Haydi bastır gazetekolik kim tutar seni şimdi senden bir sağ birde sol bek haberi istiyoruz sıradaki haber aylardır transfer bekleyen SAMSUNSPOR taraftarına yani bizlere gelsin  ;)

FaTiH_HaN

transfer haberleri geliyor ama tahta hakkinda bise soylenmedi :-\

Turuncu

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: Akyol55 - 21 August 2009, 22:16:28
Haydi bastır gazetekolik kim tutar seni şimdi senden bir sağ birde sol bek haberi istiyoruz sıradaki haber aylardır transfer bekleyen SAMSUNSPOR taraftarına yani bizlere gelsin  ;)

emre balağı kaçırdığımıza öyle kızıyorum ki onun gibi adam kaçar mı ya...

55.hakan

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 21 August 2009, 22:18:25
transfer haberleri geliyor ama tahta hakkinda bise soylenmedi :-\
yarın öğlene kadar federasyon açıkmış uyandığımızda haberleri alırız ya bitirecekler ya da ızdıraba devam

Akyol

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 21 August 2009, 22:21:02
emre balağı kaçırdığımıza öyle kızıyorum ki onun gibi adam kaçar mı ya...
Biz öyle adamları kaçırıyoruz ki akıllara ziyan ama tahtamız açılırsa çok kral! futbolcularımız olacak(mı)?

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 August 2009, 22:22:01
yarın öğlene kadar federasyon açıkmış uyandığımızda haberleri alırız ya bitirecekler ya da ızdıraba devam

isallah bu sefer olur

oguz_5528

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 August 2009, 22:22:01

bu gece fedarasyonun kapısında yatsınlar ;D

**KaR6**

kerem sorunu çözülürse olur.. yine fırlamış yırtık yerden fırlar gibi, umarım uzun sürmez sorun..