Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

hadi artik iftarimizida yaptik zamani geldi acin tahtayi ;D

sadece55

FaTiH_HaN

şimşek_55

Arkadaslar  Sınan Demırcıoglunu  elestrıyor ancak  sol bekte  ıyı futbolcudur arkadaslar. Deneyımlı  ve bu lıgı bılıyor olması artımız olur.

oguz_5528

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 21 August 2009, 20:31:15
Arkadaslar  Sınan Demırcıoglunu  elestrıyor ancak  sol bekte  ıyı futbolcudur arkadaslar. Deneyımlı  ve bu lıgı bılıyor olması artımız olur.

bu ligi hatim indirsin yine bişe olmaz ondan usta ;)

Jnr.Serkan

ben sözleşmeleri imzalanmadan inanmıyorm artık

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ben de maçta sahada görmeden inanmam artık yok şu imza atmış yok bu alınacakmış.kaç aydan beri kafayı yedirdi bu kara tahta bize

şimşek_55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 21 August 2009, 20:57:13
bu ligi hatim indirsin yine bişe olmaz ondan usta ;)

Korfez takımındada ızledım onu ıyı oyuncu .  Gelırse ılk 11  oynar.

Okan

Turgay  KEnan  HAkkı   Sınan

Murat   OMur

Sercan                    Oktay

Burhan  Chelıdze

Ilk 11 boyle olurmu?

Jnr.Serkan

cem

eğerki muhammed samsundaysa müthiş bir transfere imza atmış oluruz ama ben tahta açılana kadar inanmam

Jnr.Serkan

evet muhammetin yaşına aldanmayın sivasspordaki performansını gösterdiği taktirde 12-13 golü geçer yarısını frikikten atar zaten duran toplardada yıllardır orta kescek bi adamımız yoktu.muhammet aranan kan bence

Turuncu

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 21 August 2009, 21:08:14
evet muhammetin yaşına aldanmayın sivasspordaki performansını gösterdiği taktirde 12-13 golü geçer yarısını frikikten atar zaten duran toplardada yıllardır orta kescek bi adamımız yoktu.muhammet aranan kan bence

supernatural_55

muhammed ali ismi (yaşına önem vermyrm) beni çok heyecanlandrdı umarım gerçekleşir..

Jnr.Serkan

gerçekleşirse bu transfer takımın ortasahası baya sağlam olcak sercan sefa ömüre klübe yolu gözükcek turgutunda cezası bitince...ama defans yok defansss

FaTiH_HaN

form tutmus bir hakki defansida toparlar keza kenanda canla basla mucadele ediyor.