Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

Dın Dın Dın son 4 saat gazeteleri alıp gerçekleri okumaya :D hayırlı ramazanlar bu arada..

Akyol

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 21 August 2009, 04:11:36
Dın Dın Dın son 4 saat gazeteleri alıp gerçekleri okumaya :D hayırlı ramazanlar bu arada..
gazetelerin yazacağını tahmin etmiyorum belki cumartesi yazarlar :-\

AntZ

21 August 2009, 06:11:32 #1037 Son düzenlenme: 21 August 2009, 09:32:21 Ant55
Bu haber neden sadece bizim tahtamız kapalı, Kocaelispor'un bizden fazla borcu var sorusuna cevap olur sanırım.

Sadece bizim tahtamız kapalı değilmiş anlaşılan...

Ayrıca Mohammed transferi olasılığının olduğunu gösteren bir haber...

http://fanatik.ekolay.net/1-Lig-Hey-gidi-Kocaeli_3_Detail_89_142686.htm

CriminaL

ne oldu açmışlar mı tahta denilen şeyi ? gazete alan yok mu ?
açın ulan artık şu tahtayı !

AntZ

Alıntı yapılan: CriminaL - 21 August 2009, 09:34:00

Bombaları siteden takip edin, ilk site duyacak az kaldı diyor resmi site,
Resmi site hata vermeden kendini açmayı başarabilirse tahta açıldı haberini de verecek inşallah, bekliyoruz  ;)

Bu sefer de olmazsa kendi kendilerini de yalanlamış olacaklar sonunda  ;D

edmontdante

Evet resmi sitenin chat kısmında Cengiz55 bombalara az kaldı ilk site duyacak diyor

KocumVolkan

abi ciddimisiniz kim bu cengiz kim nere nasıl heyecanlandım :D

CriminaL

AntZ

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 21 August 2009, 10:23:45
abi ciddimisiniz kim bu cengiz kim nere nasıl heyecanlandım :D

Resmi sitenin forum bölümünün admini oluyor(muş) kendisi, çok resmi bir arkadaşa benziyor yani  ;D

Cengiz mi, Ali Cengiz mi belli olur bugün  ;D

kaptan 55

Alıntı yapılan: CriminaL - 21 August 2009, 09:34:00
halk gazetesi bugün tahta ya bitecek ya bitecek diyor ayrıca 6 tane futbolcuyla imza aşamasında olunduğunu yazmış

edmontdante

Maksiç işi hallolmuş  Petkov'la anlaşma sağlanmış borç taksitlendirilmiş.Bir tek Sinan DEMİRCİOĞLU ile sorun yaşanıyormuş oda halledilmiş gibi deniyor.Sinan DEMİRCİOĞLU için Erkut TUTU İstanbul'daymış.Caner işi zaten daha önce çözülmüş ama sağolsun yönetim hiçbir şeyden bahsetmedi Caner konusunda.3 yada 4 oyuncu ile transfer hususunda anlaşılmış.

AntZ

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 21 August 2009, 10:29:50
halk gazetesi bugün tahta ya bitecek ya bitecek diyor ayrıca 6 tane futbolcuyla imza aşamasında olunduğunu yazmış

Başka isim, detay yok mu diyeceğim ama olsa yazardın zaten, diğer gazetelerde de çıkacağını sanmıyorum, resmi sitemiz de açmıyor, haber sitelerine talim  >:(

şimşek_55

HAKKI-CANER İDMANDA

Transfer tahtası açıldığında Samsunsporlu olması beklenen Hakkı Hocaoğlu ve Caner Altın, 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılan çift kale maçı izledi

Kategori : Bank Asya
  Yorum Sayısı : 0
  Tarih : 20-Ağustos-2009, 21:14

Şeref tribününde yöneticilerle birlikte oturan tecrübeli ikili, transferle ilgili konuşmaktan kaçındı. Transfer tahtasıyla ilgili soruyu iki futbolcu gülerek,"Sorun yok. Herşey gayet iyi durumda" şeklinde cevaplandırdı. Yöneticiler ise,"Bakın aramızdalar. Demekki sorun kalmadı" diyerek tahtanın açıldığı mesajını verdiler.

KAynak: Gazetekolık.

AntZ

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 August 2009, 10:34:13
Sinan DEMİRCİOĞLU için Erkut TUTU İstanbul'daymış.

Teşekkürler abicim haberler güzel de bir tek burda şüphede kaldım, Sinan'a Ankara da buluşacaklarını söylemiş olmasın? Erkut Tutu olunca insan durup düşünmüyor değil hani.

Neyse o kadar güzel, olumlu haberin üstüne insanların hevesini kırmayayım yok yere  ;D İyisi mi susayım ben  :P

CriminaL

bu yönetim neden hiçbir açıklama yapmıyor bunu anlamak mümkün değil..bu meseleyi süpriz olarak verip gözümüzü boyayacaklar akılları sıra