Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

kuzey55

kocaelispor 7.5 milyon tl olan borcuna ragmen inanıp transfer yapıyorsa 1 milyon tl için kapalı kalmaz bu tahta bence.açılacağına inanmasalar imza attırmazlar heralde.ayrıca ben bir şekilde transfer izni alınacağına inanıyorum.yeterki transfer yapmak istesinler ve yapsınlar.

cezayir55

bence transfer tahtasi acildi bilerek milletten para kopartabilmek icin boyle yapiyorlar

Gaziosmanpaşalı3455

12 August 2009, 11:28:25 #752 Son düzenlenme: 12 August 2009, 11:30:24 Gaziosmanpaþalý3455
       YALANSA EĞER
TAHTA AÇILMADAN AÇILDI DİYENİN
YALAN YERE MİLLETLE DALGA GECENİN
SAYFA DOLSUN DİYE HABER EDENİN
.............................................. ;D ;D ;D(anladınız değilmi arkadaşlar) ;D ;D ;D

Jnr.Serkan

cezayir55

Tamer55

bügünkü yerel gazetelerdenh haber, halk,denge,ekip ve bazı yerel gazetelere baktım tomaç ın yalanma beyanatı sadece haber gazetesinde var.diğerlerinde yok bütün gatelerde gürcü futbolcunun imza attığı haberi yayınlanmış birde sezon açılış haberi tüm yerel basında yer almış değişik olarak denge gazetesinde erkut tutu nun atakumda bir kafede caner altın la görüştüğü ve alacaklarının 10 taksitle ödeme teklif etteğini fakat canerin bu teklifi kabul etmediği sonraki günlerde tekrar görüşülecegi yazıyor

55.hakan

Alıntı yapılan: Tamer55 - 12 August 2009, 12:20:46
bügünkü yerel gazetelerdenh haber, halk,denge,ekip ve bazı yerel gazetelere baktım tomaç ın yalanma beyanatı sadece haber gazetesinde var.diğerlerinde yok bütün gatelerde gürcü futbolcunun imza attığı haberi yayınlanmış birde sezon açılış haberi tüm yerel basında yer almış değişik olarak denge gazetesinde erkut tutu nun atakumda bir kafede caner altın la görüştüğü ve alacaklarının 10 taksitle ödeme teklif etteğini fakat canerin bu teklifi kabul etmediği sonraki günlerde tekrar görüşülecegi yazıyor
buradan çıkan sonuç şu gürcü'nün imzası gerçek ancak transfer hala kapalı

Gaziosmanpaşalı3455

Gaziosmanpaşalı3455

YABANCI DİL BİLEN ARANDI
Dış transferde kadrosuna Gürcü oyuncu Georgi'yi katmak isteyen Samsunspor'da dün tercüman krizi yaşandı. Sabah saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'ne gelen Gürcü oyuncunun Menajeri Süleyman Akın, kulüpte ingilizce bilen olmaması nedeniyle forvet oyuncusu Georgi'nin evraklarını Gürcistan Futbol Federasyonuna gönderemedi. Uzun süre yöneticilerden destek bekleyen Menajer Süleyman Akın, sorunu kendi yöntemiyle çözmeye çalıştı.

BU KEZ DE SAAT ENGELİ
Menajer Akın, dışardan özel bir tercüman buldu. Yoğun bir mücadelenin sonunda futbolcunun evrakları hazırlandı. Ancak bu kezde evraklar saatin geç olması nedeniyle Gürcistan Federasyonu'na gönderilemedi. Yazışmaların bugüne kaldığı öğrenilirken Samsunspor'dan hiç bir yöneticinin Georgi ve Menajeri Süleyman Akın'a yardım etmemesi ise dikkat çekti. Bakalım Kırmızı-Beyazlı yönetim, yılan hikayesine dönen bu transferi çözebilecek mi?

Gaziosmanpaşalı3455

dün imza atıldı diyen gazetenin bugünkü beyanatı

berusa55

Sizin yapacağınız transfere derler ama adama artık >:(

kral.samsun

yönetim bence sezon açiliş gecesinde yeni transferleri açiklicak

red_white

Oflu

Alıntı yapılan: red_white - 12 August 2009, 14:02:13
bende öyle düşünüyorum

Insallah öyle olur, benim icimdende öyle geciyor....

celebi