Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 11 August 2009, 21:59:52
temur altunhan :D

bunu demeyecektin :D yalovaspor :) irfan başaran ( gese )

vay anasini ya kotu oldum bi aralar acaip oynuyordum :D

vanlioglu

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 21:58:39
bu crıstian nazarith mi ben onu çakma oyuncu sanıyordum eger öyleyse ama süüper bi adamdı benimkisi.. ;D
aynen o çakma  felan deil netten takip ediorum hala kendi takımında hatta gelecek vaadedn 100 topçu arasındaydı ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: cem - 11 August 2009, 21:59:50
arkadaşlar şaka bi yamada tahtayla ilgili son durum yada duyum nedir

açıldı dedik henuz yalanlanmadı abi :)

cem

Sadece Samsunspor

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 August 2009, 22:44:58
ersel çetinkaya gs kalecisi fm 2008in yıldız kalecisi ;D

doğukan genç şuan fb alt yapıda

Tamer55

12 August 2009, 08:18:28 #741 Son düzenlenme: 12 August 2009, 12:28:54 Amsterdamli
evet tahta için yalanlama bügünkü haber gazetesinde tomaç bende şaşırdım kim açıldı demiş bilemiyorum tahtanın henüz açılmadığını ancak açılması için büyük bir gayret sergilediklerini  gürcü futbolcunun  transfer tahtanın açılma olasılığığını göz önünüde bulundurarak ve kendisinin bize faydalı olacağını düşündüğümüz yeniden   geri çağırdıklarını söylemiş böyle bir beyanatı var sayın tomaç ın haber gazetesinde

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tamer55 - 12 August 2009, 08:18:28
evet tahta için yalanlama bügünkü haber gazetesinde topaç bende şaşırdım kim açıldı demiş bilemiyorum tahtanın henüz açılmadığını ancak açılması için büyük bir gayret sergilediklerini  gürcü futbolcunun  transfer tahtanın açılma olasılığığını göz önünüde bulundurarak ve kendisinin bize faydalı olacağını düşündüğümüz yeniden   geri çağırdıklarını söylemiş böyle bir beyanatı var sayın topaç ın haber gazetesinde

Evet bu kötü haber'i vermek çok şükür bana kalmadı maalesef Tomaç'ın açıklaması bu...

ahmet55

;D ;D Allahınızı Severseniz ya bu kadar olur.

Artık transferin son gününe kadar Tahta açıldı Kelimesini söyleyene '' ne diyorsun lan sen Sürprizmisin yürü git'' demek lazım.

Hakkıı Hakkıı Hakkıııı!!!!!!!!

kuzey55

kaç defa yazdım tahta yasal olarak açılmadı.ama iş açılmasında değil son günde açılsa lisans alınabilir.bundan sonra iş alınacak futbolcularda.tahta mahta sorun değil.

red_white

acaba süpriz olsun diye sezon açılışındamı sölücekler

Kodalak

Alıntı yapılan: red_white - 12 August 2009, 09:47:45
acaba süpriz olsun diye sezon açılışındamı sölücekler

öyle yapacaklar biton küfür yicekler,zaten millet kangren oldu...

gozgoz yýlmaz

Tomaç senin görevin tahtayı açmak, tahta açıldı haberlerini yalanlamak değil.

Zavalı ihtiyar...

55.hakan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 August 2009, 09:43:15
kaç defa yazdım tahta yasal olarak açılmadı.ama iş açılmasında değil son günde açılsa lisans alınabilir.bundan sonra iş alınacak futbolcularda.tahta mahta sorun değil.
ya açamazlarsa tahtayı aldıları futbolculara bir sezon oynatmadan bedavadan para verecekler