Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Kodalak

bence transferleri yapıp açılışa yetiştirip sürpriz yapacaklar.Açılıştan birgün öncede ilan edip iyi bir reklam yapacaklar

alperen

açıldı heralde tahta..gürcüye bugün imza attırılmış

Mert

Kais

e giorgi'yi aldık ya açıldı artık.. yani öyledir inşallah.yarın çıkıp kim almış demezlerse

kuzey55

imza attırmak için tahtanın açılmasına gerek yokki...kocaelinin de tahtası kapalı ama o kadar adama imza attırdılar.eğer bu adamı alıp imza attırıyosan transferin son gününe kadar sorunu halledip lisans çıkaracağım diyorsundur.o yüzden tahtayı mahtayı bırakalım da alınacak futbolculara bakalım.

KocumVolkan

hmm fm deki gibi ozaman :D
takıma alabiliyorsun ancak numara veremiyorsun ?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 11 August 2009, 20:11:30
hmm fm deki gibi ozaman :D
takıma alabiliyorsun ancak numara veremiyorsun ?

benim gibi fm hastası daha çıktı ;D ben oyuncuları genelde fmye göre değerlendiriyorum ;D ;D

5BrK5

artık dicek bişe yok açıldıysa hayırlı olsun . .  yönetim o güzel tahtayı alıp bi tarafına montelesin . .  ;)

emre

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 August 2009, 20:12:59
benim gibi fm hastası daha çıktı ;D ben oyuncuları genelde fmye göre değerlendiriyorum ;D ;D

ama bu işi menejerler bile fm kadar doğru yapamıyorlar bence!!

vanlioglu

fm de chelidze ye baktıydım hız hızlanma 16 bide bitiricilik var gerisi fos :D

emre

Alıntı yapılan: vanlioglu - 11 August 2009, 21:19:14
fm de chelidze ye baktıydım hız hızlanma 16 bide bitiricilik var gerisi fos :D

ama fm de gözükmeyen bazı özellikler de oluyor yani hile programlaronda falan gözüküyor.oyuncunun hiç özelliği yok ama acayip futbol oynuyor.inşallah fos cıkmazz..

şimşek_55

arkadaslar Fm ıle futbolcumu alınır   ya.<  Bos ıs  o menajerlık oyunları

emre

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 11 August 2009, 21:27:22
arkadaslar Fm ıle futbolcumu alınır   ya.<  Bos ıs  o menajerlık oyunları

yapma kardeşim yaa bunun hakkında çook şey anlatırdım ama konuyu sapmayalımm.ama ben inanıyoru çook profesyonel çalışıyorlar.

vanlioglu

dostum hiç okumadın mı haberlerde inter başkanın oğlu fm den oyuncu beğeniomuş gözlemci yolluolarmış o topçuya internette çıktıydı bi ara. ki zaten fm ninde kendi gözlemcileri var onların bilgileri dahilinde verilio topçuların özellikleri tam gerçekle örtüşmesede gerçeğe yakın. biraz oynasan anlarsın. oyunda yıldız olan topçuları gelecek sene gerçekte ii takımlarda görebilirsin örnek olarak verim dzudsak var psv de piatti almeriada gir bi bak neler yaptıklarına