Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıktık artık bu transfer muhabbeti beni çok gerdi.

cezayir55

istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

veis

bizim başkanda otorite diye bir vasıf yok.başkanlıkdansa oraya oturup bu takımın başkansız sezona girmesini engellemek ve kayyumu ortadan kaldırma niyetinde.lanet olsun ya bırakın kayyuma kalalım ama adam gibi gitdik deriz hergün ölmekdense bir gün ölürüz.busene bukadar işkence çekdirilirmi insana.sen tahtam kapalı diyorsun fransan ne oldugu belli olmayan adamı alıp geliyorsun neymiş deniyecekmiş.laaa neyi deniyon

mehmet yılmaz

05 August 2009, 15:03:39 #469 Son düzenlenme: 05 August 2009, 15:17:04 samsuni
Hakkı Tomaç...

Hiç yanıltmıyor bizi, güya takımı sahipsiz bırakmadı.
Sahipsiz kalmadık ama beceriksizlere sahip olduk, hay maşallah...

pitbul055

lan topaç ******* senin.sik....ol git la.deli ettiniz adamı.sizin gibi başkan ve yönetimin taaaaaaaa......

YaşarDoğu

Hanser(Jiletoviç) ie Grater (Erkut Tutu) yedip bitirdiler Samsunsporumuzu ha birde pinokyomuz var Tahsin Raci Kosif...

veis

ya bi tanesinde bile yönetici tip yok.tahsin kosif hakkı tomaç erkut tutu allah aşkına ne için geldiniz siz yokken biz daha iyiydik.hep aynı yalan dolan.

cezayir55

kayyuma kaldi diyarbakir bak simdi super ligde kayyum bu beceriksizlerden daha iyidir

pitbul055

05 August 2009, 15:11:29 #474 Son düzenlenme: 05 August 2009, 15:13:29 pitbul055
perşembe günü tahta açıldı şunlar bunlar geliyor diye yazıyı okuyunca o gün yazmışdım fazla sevinmeyelim bu yönetim oldukca birşey olmaz 2 gün sonra isyan ederiz diye.korktuğum başımıza geldi.ulan varya okadar kızgınımki çiğ çiğ yesem doymamla sizi tomaç la kosif

cezayir55

arkadaslar simdi taraftar baskisi olusturma zamani hep beraber bulari protesto edelim

cezayir55

ne oldu buyuksehir belediye baskani niye susuyor  samsunspor samsunun en onemli degeri niye hala el atmiyor

cezayir55

fatih55ankara

vallahi mehmet başkan sabrımız kalmadı.lütfen organize olalım.protesto edelim.tamam sen de memursun ama sbç yi şirinler canikli mekansızlar toplanıp yönetime gözdağı vermeliyiz.biz sahip çıkmazsak adamlar bizi resmen uyutuyor.bakıyorlar tepkisiz bir taraftar var istedikleri gibi at koşturuyorlar.bunların suyu çoktan ısındı.........

cezayir55