Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 01 August 2009, 19:40:04
Hakkı abıyı bırebır tanırım .Samsunda evı  var Samsuna  yerlesecek . ayrıca kızlarınıda  Samsunda okutmak ıstıyor.  BEn Hakkı abı ıcın yazmadım . Sınan gelırse  gecmıstekı pesın alır alacagını bu sezon ıcınde   500 den asagıye ımza atmaz. Keza Canerde.  O konuda  haklısın. bızde az cok bu pıyasayı bılıyoruz   ;)
o 34 yaşındaki eşeğe 500 bin veren kulüp onun gibi eşektir başka bir şey değildir.geçen sene körfez belediye kenana 400-500 teklif ediyodu ona bakarsan ama kenan bizde kaça oynadı. sinanın fiyatı ennnn fzlaa yıllık 200 bin tldir. haa can'a vereceği paranın hesabını yapan adamlar sinana 500 verirse o ayrı.o zman da bu taraftar sinanı da imza attrıranı da dağa kaldırır.500 binden bahsediyodun haa.kim kaybetmiş 500 bin tlyi ki sinan bulsun.

jean

500 hicbir ikinci lig kulube vermiyor 250 de karar alindi o kadar paramiz olsa daha kaliteslisiini alirirz zaten

şimşek_55

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 August 2009, 20:14:51
o 34 yaşındaki eşeğe 500 bin veren kulüp onun gibi eşektir başka bir şey değildir.geçen sene körfez belediye kenana 400-500 teklif ediyodu ona bakarsan ama kenan bizde kaça oynadı. sinanın fiyatı ennnn fzlaa yıllık 200 bin tldir. haa can'a vereceği paranın hesabını yapan adamlar sinana 500 verirse o ayrı.o zman da bu taraftar sinanı da imza attrıranı da dağa kaldırır.500 binden bahsediyodun haa.kim kaybetmiş 500 bin tlyi ki sinan bulsun.

Gecen sene Korfez Beledıye takımının butcesı 8 mılyon  tl ıdı. Samsunsporunkı ıse  3 mılyon tl ydı. 2 ncı lıg kulube  dıye gecme o lıgde  cok cıddı  paralar donuyor. Sınan gecmıstekını pesın alır  bu sezonda oyle 250 ye felan ımza atmaz. Samet kardesım o kagıtta  yazxan rakam 250  . Ben sana kagıda  250  yazarım . Acıktan sana bır 2010 model BMW  alırım kımın bundan haberı olur. ?  Burası Turkıye  unutma. BU ısler  boyle yuruyor. O 250 geyıgı mılletın tepkısını cekmemek  fazla vergı vermemek adına yapılmıs bır davranıs

Kais

şimşek_55

beşnumara

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 01 August 2009, 20:30:39
Gecen sene Korfez Beledıye takımının butcesı 8 mılyon  tl ıdı. Samsunsporunkı ıse  3 mılyon tl ydı. 2 ncı lıg kulube  dıye gecme o lıgde  cok cıddı  paralar donuyor. Sınan gecmıstekını pesın alır  bu sezonda oyle 250 ye felan ımza atmaz. Samet kardesım o kagıtta  yazxan rakam 250  . Ben sana kagıda  250  yazarım . Acıktan sana bır 2010 model BMW  alırım kımın bundan haberı olur. ?  Burası Turkıye  unutma. BU ısler  boyle yuruyor. O 250 geyıgı mılletın tepkısını cekmemek  fazla vergı vermemek adına yapılmıs bır davranıs
şimşek_55; eğer sinan demircioğluna 200 veya 250 bin tlden( bana kalsa beş kuruşluk futbolcu değil de ne yapalım iş bilmeyenlerin işi) fazla verdiklerini az da olsa belgele( de ki ispatı şu)  ben de adana maçında daha havaalanında uçaktan iner inmez o yönetici müsvettelerine saldırmazsam ... bana ne derseniz deyin.boşluğu doldurmak size kalmış.havaalanında kafileyle gelmezse stadın önünde herkesin önünde saldırcam.ben sözümdeyim ama sen de söz verecen az da olsa ispat edecen. haaa ispat edemem diyorsan o zaman bol keseden attığın gibi atmıcan. bu hususta çok biliyorsun bazı şeyleri.yok ona o kadar veriyorlar buna bu kadar veriyorlar.geçmişte kim ne verdiyse oldu bitti.bu parasızlıkta da dediğin gibi aptallıklar savurmalar devam ederse ben sözümdeyim yapacam

şimşek_55

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 August 2009, 23:12:13
şimşek_55; eğer sinan demircioğluna 200 veya 250 bin tlden( bana kalsa beş kuruşluk futbolcu değil de ne yapalım iş bilmeyenlerin işi) fazla verdiklerini az da olsa belgele( de ki ispatı şu)  ben de adana maçında daha havaalanında uçaktan iner inmez o yönetici müsvettelerine saldırmazsam ... bana ne derseniz deyin.boşluğu doldurmak size kalmış.havaalanında kafileyle gelmezse stadın önünde herkesin önünde saldırcam.ben sözümdeyim ama sen de söz verecen az da olsa ispat edecen. haaa ispat edemem diyorsan o zaman bol keseden attığın gibi atmıcan. bu hususta çok biliyorsun bazı şeyleri.yok ona o kadar veriyorlar buna bu kadar veriyorlar.geçmişte kim ne verdiyse oldu bitti.bu parasızlıkta da dediğin gibi aptallıklar savurmalar devam ederse ben sözümdeyim yapacam

Canım kardesım  Kuluplerın aldıgı karara gore sozlesmede  250 bın tl den  fazla rakam yazamıyorsun. Yazarsan centılmenlık anlasmazlıgını  bozmus olursun. Onun ıcın bunun  ıspatını ben  yapamam sana. Ama  Bu Sınan  Samsuna  gelecekse  forma ıcın  gelmez onuda az cok bılıyoruz. 250 bın tl ye   gelmesı  zor  dedım ben. KOrfez  takımında aldıgı para ortada  .Parasınıda alıyor kulupte  sorun yok. Bu asamada sence neden Samsunspora gelsın. SEnın gıbı Samsunspor  asıgımı arkadas. SEnde  futbolculara  saldırma  bosver . Transfer  tahtası problemı ıle ılgılı boyle problemler  vardır kesınlıkle emın ol.  CAner  ,Sınan  ıyı para ısterler.  Hakkı  abı ıcın ıse  bırsey dıyemem .

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 02 August 2009, 11:31:03
. Ama  Bu Sınan  Samsuna  gelecekse  forma ıcın  gelmez onuda az cok bılıyoruz. 250 bın tl ye   gelmesı  zor  dedım ben.

Ona 250.000 TL veren yöneticilere şimdi bir şey diyeceğim o zaman diyecekler ki imam  bilmem ne yaparsa cemaat ne yapar.Gelmiş 35 yaşına,bal yapmaz arı hala 250 binden bahsediliyor bir de o paraya oynamazmış.Edeceğin para  50.000.TL beş kuruş fazla etmezsin

Tahta bu Sinan yüzünden açılmayacaksa varsın açılmasın.Onu takımda göreceğime mevcut kadro oynamayı tercih ederim.Gençler oynasın ne olur yani

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Zaten bu futbolcular kulüpleri tarafından gözden çıkarılmış,kimse o kadar para vermez bu kaşarlara,hele hele de bir ikinci lig takımı hayatta vermez o parayı.hedefi olmayan takım o kadar parayı neden versin bir futbolcuya.şu an 2. Ve 3. Lig deki bir çok takımın hiç bir hedefi yok.hele de bank asya ya çıkma derdi hiç yok.yani sinana o parayı kimse vermez.

beşnumara

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 August 2009, 11:35:54
Ona 250.000 TL veren yöneticilere şimdi bir şey diyeceğim o zaman diyecekler ki imam  bilmem ne yaparsa cemaat ne yapar.Gelmiş 35 yaşına,bal yapmaz arı hala 250 binden bahsediliyor bir de o paraya oynamazmış.Edeceğin para  50.000.TL beş kuruş fazla etmezsin

Tahta bu Sinan yüzünden açılmayacaksa varsın açılmasın.Onu takımda göreceğime mevcut kadro oynamayı tercih ederim.Gençler oynasın ne olur yani
abi sinan için aynı şeyleri düşünüyoruz.yalnız ben beş kuruş bile  vermem diyom sen cömertsin 50 bin veriyon :D şaka bi yana bakalım bi gelsin sinan gelecekse. az çok kokusunu da alırız şartları neymiş ne kadar istemiş. o zman ben onu da ona o rakamı vereni de görürüm. o zaman da samsunspor taraftarı hala uyursa yazıklar olsun derim işte ben. can'a yapılan para muhabbetinin yanında sinana hiç beklemediğimiz rakam verilirse ve taraftar da izlerse o zaman görecez kim samsunsporlu kim menfaatçi

şimşek_55

Arkadaslar  bana ınanmayan gecen senekı  Korfez Beledıye takımının  kadrosuna  TFF.Org sıtesınden ulasabılır. Ben sıze  butcesınıde  soyluyorum o takımın  7-8  mılyon tl ıle sezonu  kapattılar.    Edmondante ye sonun kadar katılıyorum bu adama  50 bın tl den  fazla  verılecekse  tahtada  acılmasın . Tahataya alıstık artık. BEsnumara kardesım  goruslerının sonuna kadar arkasındayım . Ama  ben bazı fıkırlerımı ortaya  koydum yoksa sızın fıkırlerınızın  dısında  bır dusuncem yoktur.

beşnumara

biliyorum geçen sene körfez belediye çok büyük paralar harcadı.hatta bizim kenanı da istediler bi ara 500 bin teklif ettiler diye de biliyorum. geçen sene körfez belediyesinin çıkamaması zaten sürprizdi o kadar paralara rağmen.hatta körfezi çıkartıp kocaeliyi amatöre kadar indirecekler diye de düşünmüştüm. olur mu olur.belki de onu gerçekleştirecekelr er ya da geç. kocaelinin kurtuluşu zaten hayal

şimşek_55

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 August 2009, 12:32:25
biliyorum geçen sene körfez belediye çok büyük paralar harcadı.hatta bizim kenanı da istediler bi ara 500 bin teklif ettiler diye de biliyorum. geçen sene körfez belediyesinin çıkamaması zaten sürprizdi o kadar paralara rağmen.hatta körfezi çıkartıp kocaeliyi amatöre kadar indirecekler diye de düşünmüştüm. olur mu olur.belki de onu gerçekleştirecekelr er ya da geç. kocaelinin kurtuluşu zaten hayal

Dedıklerın tamamen  dogru. mesela Forvetler Yunus   u   Ordu takımı aldı sanırım bu sene. Gecen Sene Pendıkspor ıle aynı  gruptaydılar. Oradan  bılıyorum bnede  bu takımı.  ;)

şimşek_55

Samsunspor´da ŞOK gelişme
Samsunspor´da dün akşam bomba etkisi yaratan bir gelişme oldu ve Burhan Coşkun ile Volkan Çekiç kadro dışı bırakıldı. Her iki futbolcunun da menajerini arayan Samsunspor Genel Sekreteri Tahsin Raci Kosif, Burhan ve Volkan´ın kadroda düşünülmediğini belirterek her iki futbolcuya da kulüp bulunmasını istedi. Bu durumun, zaten çalkantılı günler geçiren ve transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle takıma takviye yapamayan Samsunspor´u nasıl etkileyeceği merak konusu. Bu gelişme üzerine menajerlerinin Burhan ve Volkan´a hemen takım aramaya başladığı gelen bilgiler arasında.

AntZ

Helal olsun Yusuf Ziya abi sana... Bu arada bizim tahta hala açılmadı değil mi? Yönetimden bir açıklama gelmedi de!