Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

kadir55ist

bizim tahtamız açık olsa bile bahtımız kapalı gibi görünüyor....

King Of The North

kapalı tahtamızda iyiydik biz zaten,inanmıyodu kimse

Meteor

ıyıde bune yaa bı sevınıoz bı uzuluoz bı sevıncek gıbı oluoz sevınemıoz ohooooo nedıyelım kader utansın ....

selahattin55

o açamadığınız tahata inşallah mezar tahtanız olur.artık tahta kelimesi bile duymak istemiyorum.açılsa bile bu yılki en büyük transferimiz.tahta olacak.transfer döneminin sessiz takımı samsunspor tahtayı transfer etti diye basında okursak şaşmayın.hatta  ilk transfer ettiğimiz futbolcunun adını tahta koyalım.

beşnumara

Alıntı yapılan: selahattin55 - 31 July 2009, 16:22:18
o açamadığınız tahata inşallah mezar tahtanız olur.artık tahta kelimesi bile duymak istemiyorum.açılsa bile bu yılki en büyük transferimiz.tahta olacak.transfer döneminin sessiz takımı samsunspor tahtayı transfer etti diye basında okursak şaşmayın.hatta  ilk transfer ettiğimiz futbolcunun adını tahta koyalım.
:D :D
gayet mantıklı abi. ama ilk transfer diye bir şey olacağını düşünmüyorum.toplu imza olacağını düşünüyorum.bu durumda ilk transfer diyebileceğimiz durum da olmayacak. şöyle olabilir. biz aralarından bir tahta seçebiliriz.zaten gelecek 3 şahıstan biri olacaktır mutlaka o tahta :D hadi hakkıyı da çıkartalım.tahtaya engel olmadığı için. geriye sinan ile caner kalıyor.hangisi tahta olur sizce ;D

Oflu

Alıntı yapılan: selahattin55 - 31 July 2009, 16:22:18

Zaten su lanet olasi Lige düsdük düseli tahtadan baska ne transfer ettikki?

Oflu

Alıntı yapılan: beşnumara - 31 July 2009, 16:29:48
:D :D
gayet mantıklı abi. ama ilk transfer diye bir şey olacağını düşünmüyorum.toplu imza olacağını düşünüyorum.bu durumda ilk transfer diyebileceğimiz durum da olmayacak. şöyle olabilir. biz aralarından bir tahta seçebiliriz.zaten gelecek 3 şahıstan biri olacaktır mutlaka o tahta :D hadi hakkıyı da çıkartalım.tahtaya engel olmadığı için. geriye sinan ile caner kalıyor.hangisi tahta olur sizce ;D

Kesinlikle Sinan olur  ;)

beşnumara

oylamaya sunalım mı bence kafa kafaya gider :D :D

eLLis

Bence kalas tahta odun olarak muhteşem üçlü sağlanabilir ::)

selahattin55

kalecimiz çam yarması hasan.forvettede lata ve odun oynarsa bu yıl iyi neticeleralırız.ama tek sıkıntımız şu ormancı bizim takımın otobüsünü durdurursa bağlar kaçak odun kesimi yapmışlar diye.ALLAH  SONUMUZU HAYIR ETSİN KİMLERE KALDI SAMSUNSPOR.

beşnumara

ormancıyı hiç düşünmemiştik abi.dediğin gibi ormancı durdurursa otobüsü vay halimize gitti bir otobüs odun+ arabayı da bağlarlar :D

Kais

açıldımı açılmadımı ? benim sitemize güvenim sonsuz ama net birşey bilmiyorum.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Kais - 31 July 2009, 19:41:22
açıldımı açılmadımı ? benim sitemize güvenim sonsuz ama net birşey bilmiyorum.

açılıp açılmaması önemli değil.. zira gelen giden olmayacak... he açılırsa caner sinan felan gelir diyorlar onlarda ne halta yararsa..

alperen

neler olcanı bekleyip göreceğiz...

Sadece Samsunspor

Ya açıldımı açılmadımı kim yalan söylüyor