Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

berusa55

26 November 2009, 20:17:18 #900 Son düzenlenme: 26 November 2009, 20:17:55 berusa55
47-48 ... Yine kafa kafaya bir maç sonuna hazırlanalım; inşallah bu sefer kazanırız!

GençKozluklu

51-47 bitti. Üst üste 3 lük kaçırdık. Onalrı sayı yapsak önde bitirebilirdik. 4. çeyrek daha çekişmeli olacak. rakipte 3 oyuncu 3 faulle oynuyor. Defansta zayıflayacaklardır. Biz atarsak kazanırız. İbre bizden yana bence.

cembaba

berusa55

26 November 2009, 20:28:39 #903 Son düzenlenme: 26 November 2009, 20:30:51 berusa55
Atamıyor tam tersi yiyiyoruz fark 6 oldu...

47-53

GençKozluklu

GençKozluklu

cembaba

berusa55

26 November 2009, 20:36:28 #907 Son düzenlenme: 26 November 2009, 20:37:08 berusa55
Bir önceki Avrupa Kupası maçıyla Bejeke maçının kopyası... Ne yazık ki rakibi yakalayıp öne geçemiyor ve maçları kıl payı kaybediyoruz. Bu maç da aynı olacak anlaşılan  :-\

Ollivanders

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 November 2009, 20:36:28
Bir önceki Avrupa Kupası maçıyla Bejeke maçının kopyası... Ne yazık ki rakibi yakalayıp öne geçemiyor ve maçları kıl payı kaybediyoruz. Bu maç da aynı olacak anlaşılan  :-\

evet abi her mac aynı artık kabak tadı verdi bu muhabbet :(

GençKozluklu

Sayı üretemiyoruz. en büyük sıkıntı bu. Julie gibi bir skorere ihtiyaç var.

berusa55

Maç yine kopmaya başladı; SBK bu sene yalan oldu. Seneye de hiç olmaz bu gidişle...

GençKozluklu

Yaman55

Revenge

27 November 2009, 00:39:16 #913 Son düzenlenme: 27 November 2009, 03:15:35 Revenge
  İstifa ettiği söylenen Fırat Hoca bugün yine takımın başında sahaya çıkmış. Bu Cantuğ hocanın bittiği andır. Alt tarafı yardımcı bir hocayken kendisine posta koyan onu hiç sallamayıp maçı terk edip giden bi adamla şimdi yine canciğer kuzu sarması birlikte çalışacaklar. Yakışır Cantuğ Hocama. Sonuç olarak herkes kendine yakışanı yapıyor tabiii. Ya yönetime ne demeli .Yine kendi maaşlı elemanının üstelikte maç oynanırken basıp gitmesi karşısında bırakın ceza vermeyi ve istifa etmesini istemeyi bide af ettiler adamı. Helal olsun valla ne diyeyim. Ne Fırat Hocaymış ya,mübarek sanki bulunmaz hint kumaşı.
    Bu arada bugün ki maçta yine yenildik. E zaten bu kazma uzunlarla,ne ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz bir Chaneyle ne bekliyorsunuz ki bu takımdan.
    Sonuç olarak hala kurumsallaşamamış ve belli ilkelere bile sahip olmayan bir yönetim,'Oportünist bir hoca,iki tane faydasız ve dandik uzun. Fazla söze gerek varmı ki? sonuç ortada işte.

cem

27 November 2009, 14:56:50 #914 Son düzenlenme: 27 November 2009, 14:58:54 cem
Alıntı yapılan: Revenge - 27 November 2009, 00:39:16
 İstifa ettiği söylenen Fırat Hoca bugün yine takımın başında sahaya çıkmış. Bu Cantuğ hocanın bittiği andır. Alt tarafı yardımcı bir hocayken kendisine posta koyan onu hiç sallamayıp maçı terk edip giden bi adamla şimdi yine canciğer kuzu sarması birlikte çalışacaklar. Yakışır Cantuğ Hocama. Sonuç olarak herkes kendine yakışanı yapıyor tabiii. Ya yönetime ne demeli .Yine kendi maaşlı elemanının üstelikte maç oynanırken basıp gitmesi karşısında bırakın ceza vermeyi ve istifa etmesini istemeyi bide af ettiler adamı. Helal olsun valla ne diyeyim. Ne Fırat Hocaymış ya,mübarek sanki bulunmaz hint kumaşı.
    Bu arada bugün ki maçta yine yenildik. E zaten bu kazma uzunlarla,ne ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz bir Chaneyle ne bekliyorsunuz ki bu takımdan.
    Sonuç olarak hala kurumsallaşamamış ve belli ilkelere bile sahip olmayan bir yönetim,'Oportünist bir hoca,iki tane faydasız ve dandik uzun. Fazla söze gerek varmı ki? sonuç ortada işte.
sevgili revange fırat hoca istifa etmiş ve şehri terketmişti ilk ben yazmıştım hatta daha sonra DENGE GAZETESİ nin 21 kasım haberindede yazıyor fırat hocanın samsunu terkettiği yani ortaDA yalan haber yok istersen internettende bakabilirsin bende dün maçta fırat hocayı görünce şaşırdım fırat hoca kademe düşürülmüş arman fırat hocanın yerine getirilmiş,zaten maçta cantuğyla konuşurken hiç görmedim fıratta takıma hiç müdahalede etmedi ..galiba birileri ya geri gelmesini istedi yada özür diledi ama işin orasını bilmiyorum...
maça gelirsek yine aynı şeyi yazacam bu uzunlarla bu kadar rezalet ötesi .neyse ilk yarı bitiyor sabredin???cansu dün kendine verilen fırsatı rezil etti bomboş bir pozisyonda 3lük atma yerine pas atmaya kalktı attığı pasta hiç ilgisi olmayan yere gidince ilk ben daha sonra cantuğ hoca fırça attı onlada kalmayıp benjde demediğini bırakmadı,zaten zorla yürüyordu sahada ben cantuğ hocanın yerinde olsam kadroya bile almazdım en isteksizi cansuydu çünkü şu devre arası gelse diyorum artık.....