Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

uzun boylu bulgar oyuncumuz çok yeteneksiz...

cem

berusa55

Vallahi Nehma Chaney 25 sayı atarak takıma önemli katkı sağladı bu gerçek ama takımın diğer oyuncuları da müthiş mücadele etti. Sayı olarak liderliği Chaney üstlendi diyebiliriz. Özellikle müdafada gayet iyiydik. Sadece Lybov Alyoshkina vasatı aşamadı.

Tufan

o uzun sarısın olan çok vasattı. 13 numara tek başına sırtladı atakları 12 numara ribaundda defansta iyi ama hucümda eksik.

uzunca bir video cektim onu upload ediyorum birazdan gelicek.

L$_Oznn

yine Şirinler olarak cok iyiydik !! ;)

Fecr_55

desteklemekten pisman olmayacagimiz takimimizi tebrik ediyorum..
basarilarimizin devami da gelecektir..

seckin55

maçtaki tezahuratlarda duygulandım..kendimi samsunspor-gs futbol maçında sandım.eskilere gittik bi anda..uzun bi aradan sonra re re re----- ra ra ra ............ cimboma diye sonuna kadar bagırdık.

berusa55

08 November 2009, 23:09:05 #607 Son düzenlenme: 08 November 2009, 23:10:19 berusa55
AlıntıSamsun'da maç sonu!

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ı 67-65 yenen Samsun Basketbol Kulübü'nde, antrenörü Cantuğ Keskindemir, ''Hem bu hafta başlayacak Avrupa Kupası maçları öncesi moral olması, hem de Samsun halkının kenetlenmesi için bu başarı önemliydi'' dedi.

Cantuğ Keskindemir, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ilerleyen haftalar için önemli olduğunu söyledi.

Geçen sezondan farklı olarak 10 yeni oyuncunun biraraya getirilmesiyle bir takım oluşturduklarını ifade eden Keskindemir, şunları kaydetti:
''Bu kadroyla ilerleyen haftalarda daha iyi mücadele eden bir takım seyrettirmeyi hedefliyoruz. Buradan alacağımız galibiyetle BOTAŞ Spor mağlubiyetini unutturmak istiyorduk. Hem bu hafta başlayacak Avrupa Kupası maçları öncesi moral olması, hem de Samsun halkının kenetlenmesi için bu başarı önemliydi.''

Kırmızı beyazlı takımın kaptanı Gülşah Akkaya da iç sahada seyircileri önünde aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını bildirdi ve ''Rakibimizin gücünü biliyorduk. Takım olma oluşumunda rakibimiz bizden daha önde davranıyordu. Bizim için bu galibiyet çok iyi oldu. Bu hafta Avrupa Kupası maçlarımız da başlıyor. Yeni takım olmamız nedeniyle bu galibiyet çok iyi oldu'' diye konuştu.

-GALATASARAY-
Galatasaray antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise, ''Samsun Basketbol Kulübü, geçen sene gösterdiği başarıyı herhalde bu sene de göstermeye devam edecek'' dedi.

Kalaycıoğlu, şöyle konuştu:
''Gerçekten iyi bir müsabaka oldu. Maçın sonunda kazanmak için gereken mücadeleyi yeterince gösteremedik. Burada taraftarlar da çok büyük rol oynadılar. Onları da kutlamak lazım. Sezon içinde bu tip maçlar olacak. Son periyotta yediğimiz sayıların çoğu faul atışlarından geldi. Oralarda biraz daha az faul yapmamız gerekiyor. Ligde bu tür iniş çıkışlar olacak gibi gözüküyor. Ligde gerçekten kolay maç yok. Alınan skorlar da bunu gösteriyor. İnşallah bundan sonra kaybetmeyerek yolumuza devam etmek istiyoruz.''

Galatasaray Kaptanı Esra Sencebe ise Samsun'un kendileri için zorlu bir deplasman olduğu bilinciyle maça çıktıklarını ifade ederek, ''İstediğimiz performansı bugün ortaya koyamadık. Bu tür deplasmanlarda bizim için mağlubiyet hoş değil. Ama sezon bitmiş değil. Bu maçı arkada bırakacağız. Herkes bu karşılaşmadan ders çıkaracaktır'' diye konuştu.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/basketbol/tbbl/h/20091108/samsunda_mac_sonu.html?ref=tur_satb

Ollivanders

darısı samsunsporun basına ama nerdeeeee

red_white

Fecr_55

Alıntı''Samsun Basketbol Kulübü, geçen sene gösterdiği başarıyı herhalde bu sene de göstermeye devam edecek''

elaleme günlük, sezonluk bir takim olmadigimizi ispatladigimiza göre yolumuz acik..
kimse SBK'yi kücük görmesin, sadece TARAFTAR bile büyük gelir rakibe..büyük hedef icin büyük takim olmak gerekmiyor, istikrarli olmak yeterli..SBK onore ettin bizi yine, tesekkürler..

Tufan

Alıntı yapılan: red_white - 08 November 2009, 23:18:42
videolar varsa bekliyoruz

youtube upload yaparken kitlendi başka siteye upload ediyorum şuan.

YaSeF55

harika bi maçdıı.resimlerde anlaşıldığı gibi SIĞMIYORUZzZzZZ

cgr

Bugun maça zar zor girebildik...

Cantuğ hocaya sormak istiyorum...

Bu 14 numaralı Yvubo mudur nedir ismini de tam çözemediğim somali fakiri gibi fiziği olan basketbolcuyu çok mu aradınız... ? Yahu bu ne gerizekalı bir basketçidir... Daha doğrusu basketbolcu demeye dilim varmıyor ama nasıl alındı , nasıl bulundu acayip merak ediyorum...

Hele 6 numara Vera , o da ayrı bir bomba... Geçen seneye göre çok zayıf bir takım SBK... Ben bu sene bu kadar başarı bekleyemiyorum kadrodan dolayı...

berkay55

helal olsun kızlarımıza bıde su saplar sole oynasa