Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

salon55

sevgili jean bu adamlar samsunun takımı değilmi?

jean

orasi sorun degilki zaten sonuna kadar arkasindayiz yasanan olaya ben tuhaf dedim kulup kapanma asamasina geldi biranda hedef buyudu kaliteli basketci almaya kalkiyorlar ben bunu anlamadigimi ifade ettim herkes kadar bende heyecanliyim havaalaninda calisiyorum eve telefon aciyorum ucagin yanindan skoru ogrenmek icin ins nasip olur fransada macinada denk gelirim

Revenge

Hala Samsun'lu işadamı diyorlar ya.Hala onlardan medet umuyorlar ya. Ya kardeşim bırakın artık. Gelmez onlardan size bir fayda.

Jnr.Serkan

SBK taraftarı çok farklı

"Taraftarı ile birlik olmuş bir Bayan Basketbol Kulübü olan SBK'da oynayacak olmak beni çok mutlu ediyor ve elbette ki sezonun başlaması için sabırsızlandırıyor" diyen Kaptan Gülşah Akkaya, " SBK taraftarının desteği ve sevgisi diğer takımların taraftarlarından çok farklı. Bunu SBK'ya karşı oynadığım dönemde de görmüştüm. Geçen sene ligin ikinci yarısında Ceyhan Belediyespor'da SBK'ya karşı oynarken bunu yaşadım. Bir oyuncu için her zaman taraftar desteği olan takımlara karşı oynamak çok stresli ve çok zordur. Benim açımdan o deplasman da öyle geçmişti" dedi.

SBK'da mutluyum

"SBK taraftarı olan grupların maçlarda hiç bir zaman desteklerini eksik etmediklerini biliyorum" diyen Gülşah Akkaya,"Açıkçası böylesi taraftar desteği olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Her oyuncunun hayali arkasında büyük bir taraftar desteği olan takımlarda oynamaktır. Ben bu hayalimi SBK ile gerçekleştireceğime inanıyorum. Bu nedenle de Sezonun başlaması için çok fazlası ile sabırsızlanıyorum. Bir oyuncu için en önemli şey oynadığı takımda huzur bulmaktır, mutlu bir ortam yakalamaktır. Bütün bunların yanı sıra birde taraftar desteğini arkasına alarak bu huzuru taçlandırırsa başarı zaten kaçınılmazdır. Bende zaten böyle bir ortamda oynayabildiğim kadar oynamak isterim. İleride ki sezonlarda da SBK'da olmak isterim" şeklinde konuştu.

Gülşah Akkaya kimdir?

İspanya'nın El Cadi La Seu D'Urgell takımından gelen 1977 doğumlu 1.81 metre boyundaki Gülşah Akkaya, 200 kereden fazla milli forma giydi. Basketbola Denizli'de başlayan Gülşah Akkaya, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'den ABD'nin Lyna Üniversitesi'ne transfer olan Gülşah Akkaya, burada forma giydiği 4 yıl boyunca 23.8'lik bir sayı ortalaması yakalayarak, takımının tüm zamanlarındaki en iyi 4. skoreri unvanını aldı. Daha sonra Selanik'in Panserraikos takımına transfer olan Gülşah Akkaya, ardından Tel Aviv takımı Yes Ramat Hasharon'da oynadı.

Bu takımlarda hem sayı kraliçesi oldu hem de şampiyonlukta önemli rol oynadı. 2003 yılında Erdemir'e transfer olan Gülşah Akkaya, daha sonra sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ve son olarak İspanya'nın El Cadi La Seu D'Urgell takımında forma giydi. Savunma yönünden agresif bir oyuncu olması ile ribauntlarda takıma çok fazla yararı olması bekleniyor. Dış atışları çok iyi ve bire birde çok atak oynuyor.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunumuzda her alanda taraftar çok ta,bu taraftara layık olacak yönetici ve siyasetçi yok

berusa55

AlıntıTBBL'de sezon takvimi açıklandı!

Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, TBBL maçları 24 Ekim 2009 tarihinde başlayacak. Bayanlarda Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı 21 Ekim 2009'da, Teknosa Türkiye Kupası maçları ise 26-28 Mart 2010 tarihlerinde yapılacak.

TBBL'de normal sezon 18 Nisan 2009'da sona ererken, play-off heyecanı 22 Nisan-27 Mayıs 2009 tarihlerinde yaşanacak.

Yeni sezon takvimine göre 2008-09 sezonu şampiyonu Fenerbahçe ile play-off finalisti Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin karşı karşıya geleceği Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı, 21 Ekim 2009 tarihinde oynanacak.

TBBL'nin ilk devresinde puan cetvelinin ilk 8 sırasında yer alan takımların katılacağı Teknosa Türkiye Kupası heyecanı ise 26-28 Mart 2010 tarihlerinde yaşanacak. TBBL All Star organizasyonu da 23-24 Ocak 2010 tarihlerinde yapılacak.

Kaynak

salon55

bu kafa ve bu zihniyetle bu takımdan hiç bir şey olmayacağına karar verdim artık!!!! arkasında canını dişine takan birkaç yönetici ve taraftar karşısında bidünya bürokrat ve futbol haricinde bir şey olmasın zihniyetinde yada kulanamayacağı eşşeğe ot vermeyen zenginler veya bana niye gelmedin deyip yardımı verenleride engelleyen şahıslar( bu şahıslarıda bu takım kapanınca açıklamayan.....dir) ozaman bakacaz!!! >:( >:(

salon55

bu arada merak eden arkadaşlara tam kadro ordudayız!!!!

mehmet yılmaz

Dünkü maça giderken SBK'nın yarım otobüsünü yolda görünce mutlu olduk. Demek ki taraftarlara araç tahsis etmişler diye düşündük.

Üstüne bir de Ordu'da antrenör Cantuğ Keskindemir ve birkaç SBK görevlisini daha gördüğümde ayrıca mutlu oldum. Ayak üstü kısa da bir sohbetimiz oldu; olması gereken bu zaten.

Samsunspor merkezinde, Samsun gücünü birleştirmek zorunda, zira başka çıkış noktamız kalmadı.

Dünün ender güzel görüntülerinden biriyidi bence bu...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 07 September 2009, 21:13:50

Üstüne bir de Ordu'da antrenör Cantuğ Keskindemir ve birkaç SBK görevlisini daha gördüğümde ayrıca mutlu oldum.
Samsunspor merkezinde, Samsun gücünü birleştirmek zorunda, zira başka çıkış noktamız kalmadı.

Dünün ender güzel görüntülerinden biriyidi bence bu...

berusa55

Alıntı yapılan: samsuni - 07 September 2009, 21:13:50

cem

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 September 2009, 21:34:06

aynen bu kardeşim sbk yokken samsunspor trübünlerindeydik biz deplasmanda yaptık  sbk basket takımı çıkınca samsun adını taşıdığı için destek verdik desteğe davet ettik ve tepki gördük benim anlatmak istediğimde yukardaki yazdığın yazıydı biz batarsak bir şehir olarak vitrinde olursak bir şehir olarak var oluruz samsunspor ve samsun basketbol kulübü samsunun 2 takımıdır herkesimden destek şarttır

berusa55

09 September 2009, 16:01:47 #252 Son düzenlenme: 09 September 2009, 16:19:33 berusa55
AlıntıEski SBK'lıların Ayıpları

SBK Yönetimi geçtiğimiz sezon takımda oynayan Julie Mc Bride ile ilgili olarak bir yerel gazetede çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Geçen sezon SBK kadrosunda yer alan ancak bu sezon transferleri gerçekleşmeyen oyuncularla ilgili açıklamalarda bulunuldu.

SBK Yönetimi yaptığı yazılı açıklamada geçtiğimiz sezon SBK kadrosunda yer alan Julie Mc Bride'ı bu sezon Samsun Basketbol Kulübü'nün ateşli ve rakip takım oyuncularını tezahüratları ile yıldıran taraftarı önünde oynayacağı maçlar için taraftarı ve Samsun'u çok sevdiği yönünde yaptığı açıklamaları ile şimdiden taraftarı yanına çekmek olarak değerlendirdikleri bildirildi. Yine geçtiğimiz sezon SBK kadrosunda yer alan Nihan Anaz içinde 'Ben köy gibi Samsun'da oynamam, sadece İstanbul'da oynarım' deiyerek bu sezon iiçin transfere yanaşmadığı açıklandı.

Julie Mc Bride'ın inanılmaz istekleri

Samsun Bayan Basketbol Kulubü tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi;" Kulübümüzde geçen sezon oynayan ABD'li oyuncu Julie Mc Bride ile ilgili olarak bir yerel gazete çıkan yönetimimizin ve teknik ekibimizin kendisini istemediği yönündeki haber bütün kulüp yetkililerimizi derinden üzmüştür.

Sezon başında bu oyuncu ile yeniden anlaşmak için açtığımız bütün kapılan oyuncu ve menajeri tarafından kapatılmış, yine menajer ve oyuncu tarafından biz yönetim kurulu ve teknik ekibimize farklı farklı konuşularak transferin gerçekleşmemesi için her şey yapılmıştır. Sezonun tamamlanmasının ardından teknik ekibimizin, biz yönetim kuruluna verdiği raporda geçen sezondan anlaşılmak istenilen oyuncular listesinde Julie Mc Bride'nin de adı vardı. Biz bu oyuncu ile anlaşmak için menajeri ile temasa geçtik. Yapılan görüşmeler sonucunda bizden karşılayamayacağımız isteklerde bulunuldu. Geçen sezon aldığı ücretin kat ve kat fazlasını isteyen oyuncu ekstra olarak da denize sıfır tek kalacağı bir daire ile bizden araç talep etti. Bu yılki transfer bütçemiz ile biz de bu istekleri karşılayamayacağımızdan dolayı transferi askıya aldık.

Menejeri istemedi

Geçen sezon kurduğumuz takımın bütün oyuncularının Julie Mc Bride'nin menajerinden aldık. Bu menajerden bu yıl oyuncu almadığımız için kendisi de elindeki en önemli oyuncuyu SBK'ya vermemek için elinden geleni yaptı. Bu oyuncu için bize 85 Bin Dolar'lık teklif veren menajeri, bu oyuncusunu diğer takımlara vermek için 55-60 Bin Dolar'lık tekliflerle kapılarını çaldı. Geçen yılkı başarımızı ve çıkışımızı engellemek isteyenlerin de menajerden oyuncuyu bize vermemesini istediğini de öğrendik. Kısacası bu transfer Julie'nin menajerinin istememesinden dolayı gerçekleşmedi.

Taraftara oynuyor

Bu sezon Samsun Basketbol Kulübü'nün ateşli ve rakip takım oyuncularını tezahüratları ile yıldıran taraftarı önünde oynayacak olan Julie Mc Bride'nin taraftarı ve Samsun'u çok sevdiği yönünde yaptığı açıklamaları da şimdiden taraftarımızı yanına çekmek ve Samsun Basketbol Kulübü'ne cephe oluşturmak olarak değerlendiriyoruz.

Maalesef Karadeniz insanını misafirperverliği, profesyonel düşünce çerçevesinde değişik yönlerde kullanılmak isteniyor. Bizleri bu kadar çok sevdiğini açıklayan Julie Mc Bride'nin yeni sezon öncesi çok fazla para ve ekstra isteklerde bulunması da çok düşündürücü. Geçen sezon başında 3 ameliyat geçirip, gitmek istediği her takımla bu sebepten dolayı anlaşamayan Julie Mc Bride'ye kulübümüz kapılarını açarak yeniden basketbola dönmesini sağlamıştır. Ancak oyuncumuz takımın başarısı ve doğan ilgiden dolayı şımamarak karşılayamayacağımız isteklerde bulundu.

Köy gibi Samsun'da oynamam

Teknik ekibimiz Julie dışında geçen sezondan Erlana Larkins, Nihan Anaz ve Burcu Uzun'u da kadroda görmek istediler. Bu oyuncularla da anlaşamadık. Geçen sezon takımımızda 50 Bin dolar'a oynayan Erlana Larkins bu sezon için 150 Bin dolar, 75 Bin TL'ye oynayan Nihan Anaz ise 160 Bin TL para istediler. Bununla birlikte Nihan Anaz da biz yönetim kuruluna 'Ben köy gibi Samsun'da oynamam, sadece İstanbul'da oynarım' dedi. Bu sezonki yapılanmada bu kadar yüksek maliyetli oyuncular transfer edemeyeceğimiz için bu oyuncularımızla da anlaşamadık.

Burcu'dan vefa

Geçen sezonki Kaptanımız Nesibe Burcu Uzun ise bizlere ilk sezonumuzda büyük hizmetler vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz. Teknik ekibimizin de ısrarla istediği bu oyuncuda kulübümüzde kalmak istemiş ve transferin son gününe kadar bizden gelebilecek olumlu bir cevap beklemiştir. Transferin olmayacağı anlaşılınca da bu oyuncu teknik ekibimizden izin isteyerek BOTAŞ'a imza atmıştır."

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=15654

Nankör ve iftiracı insanlardan hep uzak durmuşumdur. Nihan Anaz eğer ki bu lafı etmişsen Samsun'umuza köy demişsen yazıklar olsun. Geçen sene SBK maçlarında ne performans gösterdin ne verdin de karşılığını abartlı şekilde bekliyorsun yeni sezon için. İstediğin parayı vermeyince "Samsun tüh kaka oluyor" öyle mi? Samsun'da ekmek yiyip Samsun'a nankörlük eden herkese yazıklar olsun. Nhan Anaz seni Parisler, Milano'lar paklasın kardeşim! Kayseri ekibiyle Samsun'a geldiğinde taraftar sana tribünden gerekli dersi verecektir şehrimiz için  kullandığın talihsiz cümleden dolayı.

Geçen seneki kaptan Burcu Uzun'a da vefalı duruşu için ayrıca teşekkürler. Senin gibilere helal olsun.

cem

09 September 2009, 16:20:23 #253 Son düzenlenme: 09 September 2009, 16:23:14 cem
Alıntı yapılan: berusa55 - 09 September 2009, 16:01:47
Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=15654

Nankör ve iftiracı insanlardan hep uzak durmuşumdur. Nihan Anaz eğer ki bu lafı etmişsen Samsun'umuza köy demişsen yazıklar olsun. Geçen sene SBK maçlarında ne performans gösterdin ne verdin de karşılığını abartlı şekilde bekliyorsun yeni sezon için. İstediğin parayı vermeyince "Samsun tüh kaka oluyor" öyle mi? Samsun'da ekmek yiyip Samsun'a nankörlük eden herkese yazıklar olsun. Nhan Anaz seni Parisler, Milano'lar paklasın kardeşim! Kayseri ekibiyle Samsun'a geldiğinde taraftar sana tribünden gerekli dersi verecektir şehrimiz için  kullandığın talihsiz cümleden dolayı.

Geçen seneki kaptan Burcu Uzun'a da vefalı duruşu için ayrıca teşekkürler. Senin gibilere helal olsun.

benim bildiğim ilkay maşa hanım demişti SAMSUNMU ASLA.. yukarda yazılanıda ilkay demiştir bence çünkü nihan anaz diyorlar,ilkay maşa resmi koymuşlar,bu insanlar sbknın transfer yapmasınada mani olmuşlar ve mahkemeye vermişler sbk yı ayrıca bizim transfer yapmak istedimiz oyuncuların kafasına girip gelmemeleri için sallamışlar epey...
şurda ilkay için bi şeyler yazarım ama karşrı buralar.... ...geldiğinde görüşeceğiz zaten bir hasıl onunla....

berusa55

09 September 2009, 16:22:11 #254 Son düzenlenme: 09 September 2009, 16:23:50 berusa55
Yönetimin demesine göre Nihan demiş sevgili cem. Sadece haberexen resmi yanlış verip İlkay Maşa fotosunu kullanmış. Aşağıdaki fotoda Nihan Anaz sağdaki: