KRAL futbolu birakmis...

Başlatan tanju55, 20 July 2009, 12:07:51

« önceki - sonraki »

tanju55

mehmet yılmaz

Kesinleşmiş birşey yok henüz...

beşnumara

kral furbolu 3 sene önce kafada bitirmişti ama kral işte istese bir maçta yine 4 gol birden atar.tabii ki kafası rahat olacak arkasından iş çeviren yöneticisi teknik heyeti olmayacak.

Yalnızca BİZ

Bu saatten sonra çok zor...

europe_55

İnşallah onu yeniden ona en çok yakışan forma olan Samsunspor forması altında izleriz ve burada veda eder...

Kral seni çok seviyoruz!

14.basamak

20 July 2009, 13:43:27 #5 Son düzenlenme: 20 July 2009, 13:45:07 14.basamak
Serkan AYKUT kadromuzda yer almalıydı kesinlikle..Gençlere abilik yapacak Kenan'dan başka futbolcumuz kalmamıştı..Oynayacak düzeye gelmesi halinde takıma katkı da sağlardı..Onun varlığı bu camiaya, özellikle bu kritik dönemimizde gerekliydi..
"Futbol camiası nankördür." derler hep doğrudur..Özellikle bizim camiamızda, bu nankörlükten payına düşen hisse layıkıyla sergilenmektedir..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Evet serkan zaten kafasında bitirmişti futbolu.bundan sonra samsunspora tecrübesi ile teknik kadroda faydalı olur ancak.o da bu yönetimle olmaz zaten

HaSaNCaN

atakan

oynamasada onun eşofmalarla yedek kulubesınde oturması bile benım için heyecan verici.tarihimizde en canlı tanıklık ettiğim beni ençok sevindiren tribüne çağırırken gırtlağımı yırtacak,patlatacak kadar bağırdığım tek futbolcu.

King Of The North

Kral 34 ya da 35 yaşında,en iyilerin bile 37-38 e kadar oynabildiği futbolu bırakması hiç de sürpriz olmaz.Ancak gönül isterdi ki Kral Serkan son 3 yılda hırsıyla ve mücadelesiyle örnek olsaydı,parmak ısırtsaydı herkese.Onunla uğraşanlara kapak olsaydı ama olmadı işte.

kerem55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 July 2009, 13:48:21
Serkan Aykut bank asyaya düştüğümüzden beri kafasında bitirdi futbolu .. Halbuki bizim jenerasyonumuzun odalarının duvarlarını süsleyen iki isimden birisiydi .. Finali böyle olmamalıydı , kendi hataları da bu gidişe neden oldu ..

Ben Ofosu

Serkan Aykut'un futbolu bırakmasının nedenlerinden birisi İsmail Uyanık'tan ayrı kalmasıydı. Serkan için İsmail başkan çok farklıydı ,özel hayatında yaşadığı sorunları bile Uyanık çözedi ,onun olmadığı bir yapı ,İsmail Uyanık gibi bir ekolün başkanlığını görmüş kralı ve Celil'i çok etkiledi. Tabi Serkan daha duygusal yapıda olduğundan kendisini harap etti yazık oldu.

berlinli55

bu sayfaya inanmayın herkes bu sayfaya girip birşeyler yazabilir

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: berlinli55 - 20 July 2009, 15:04:37
bu sayfaya inanmayın herkes bu sayfaya girip birşeyler yazabilir
ben bir şey anlamadım şimdi bu mesajdan?

red_white

üsteki linki diyor sanırım