KRAL futbolu birakmis...

Başlatan tanju55, 20 July 2009, 12:07:51

« önceki - sonraki »

tanju55

arkadaslar düstügümüz sezon biz yazin samsundaydik ve babam bizden ayri gelmisti o yil...istanbuldan samsuna ucarken yaninda serkan aykut oturuyordu...babam ona sormus serkan noldu bu takima bu kadroyla nasil oldu da düstünüz...kral ise abi bir heyecana ihtiyacimiz vardi taraftarlar gereken destegi vermiyordu her sezon ilk 10 oynamak cok sikiyordu taraftari...ama 2. ligde sampiyon olup yeniden cikarsak süper lige taraftar bizim degerimizi o zaman daha iyi anlar ve daha fazla destek olur...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Çok saçma bir fikir yürütmüş serkan yaw.e ne oldu şimdi.demir attık bank asyaya?

tanju55

babam bana böyle anlatti...sonra millet serkan aykutu görünce serkanda uyuyormus gibi numara yapmis... ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Valla onu bunu bilmem serkana sessiz sedasız futbolu bırakmak yakışmaz.bundan sonra zaten futbol oynamaz.yani nerden nereye.bence tek taraflı düşünmemek gerek serkan olayında.herkes payına düşen hataları biliyor zaten.

55.hakan

açıkçası serkan'ın babana dediği bana inandırıcı gelmedi eğer doğruysa bu samsun a samsunspor a taraftara ihanettir, öyle olsaydı kayseri maçında hakeme saldırmazdı herhalde ...bunu bahane olarak solemiştir gibime geliyor serkan

alperen

berlinli55 bu sayfaya inanmayın derken tam olarak ne demek istedin bi açarmısın konuyu???

sunbeam

20 July 2009, 18:51:30 #21 Son düzenlenme: 20 July 2009, 18:54:42 sunbeam
Yani henüz kesin birakmadimi? Bir kac hafta önce röpörtajda okumustum: "Belki futbolu birakmis olabilir ama..." deniyordu o yüzden bende kariyerini bitirdigi kanaatine varmistim.

O sitede Türkiye Ligleri sorumlusu benim. Kesin bilgisi olan varsa bana ulastirsin. Ama bu saatten sonra Serkan'in futbol oynacagini sanmam. Ama en azindan artik resmi futbolcumuz degil herhalde? Tff sitesinde profilini tikladigim zaman hata yaziyor.

sunbeam

20 July 2009, 18:58:08 #22 Son düzenlenme: 20 July 2009, 19:01:20 sunbeam
Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 20 July 2009, 18:49:23
berlinli55 bu sayfaya inanmayın derken tam olarak ne demek istedin bi açarmısın konuyu???

Demek istedigi su. Orada (Transfermarkt.de) üye olan herkes bilgi degistirebilir, ama genelde özellikle oranin bilgi bankasini güncellemekle ve piyasa degerlerini belirlemekle görevli olan kisi ordaki bilgileri degistirir. O kisi de benim zaten. Serkan'in futbolu biraktigi bilgisini ekleyen kiside bendim. Yani siradan bir insanim. Öyle menajer gazeteci falan degil. Sanirim onu demek istedi. Oradaki calismalarim, para karsiligi degil sadece onursal.

tanju55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 20 July 2009, 17:39:36
açıkçası serkan'ın babana dediği bana inandırıcı gelmedi eğer doğruysa bu samsun a samsunspor a taraftara ihanettir, öyle olsaydı kayseri maçında hakeme saldırmazdı herhalde ...bunu bahane olarak solemiştir gibime geliyor serkan

vallah kardesim ister inan ister inanma orasi sana kalmis...babamin isi yokda bana yalan mi söyleyecek...
bence serkan kötü niyetle söylemedi...hakliydi bencede taraftari sikiyordu her sene ilk 10 hedefi...tmm simdi daha beter durumdayiz ama o zaman öyleydi...serkanin dedigi gibi sehrin bir heyecana ihtiyaci vardi...bence hala öyle...

HoliganSamSunLu

serkanın samsunspora futbol anlamında faydası olucağını sanmıyorum ama isminin bile samsunsporla anılması bize mutluluk verir Samsunsporun Simgesidir...

ChRoNiC

Alıntı yapılan: tanju55 - 20 July 2009, 16:35:05
arkadaslar düstügümüz sezon biz yazin samsundaydik ve babam bizden ayri gelmisti o yil...istanbuldan samsuna ucarken yaninda serkan aykut oturuyordu...babam ona sormus serkan noldu bu takima bu kadroyla nasil oldu da düstünüz...kral ise abi bir heyecana ihtiyacimiz vardi taraftarlar gereken destegi vermiyordu her sezon ilk 10 oynamak cok sikiyordu taraftari...ama 2. ligde sampiyon olup yeniden cikarsak süper lige taraftar bizim degerimizi o zaman daha iyi anlar ve daha fazla destek olur...
yok artık öle bişeyi diyeceğini kesinlikle zannetmiyorum heyecan için bank asya he :D
sanmıyorum..

germencisse

serkan aykut zaten mantıken bıraktı futbolu..geri dönse bile bişii olmaz

KocumVolkan

Alıntı yapılan: tanju55 - 20 July 2009, 19:12:48
vallah kardesim ister inan ister inanma orasi sana kalmis...babamin isi yokda bana yalan mi söyleyecek...
bence serkan kötü niyetle söylemedi...hakliydi bencede taraftari sikiyordu her sene ilk 10 hedefi...tmm simdi daha beter durumdayiz ama o zaman öyleydi...serkanin dedigi gibi sehrin bir heyecana ihtiyaci vardi...bence hala öyle...

evet de heyecanlanacak olan   bir avuç samsunspor taraftarı bilmem farkındamısın ? kaldıki bizimkiler bu "heyecana ihtiyaç var" olayını abartıp 3.lige kadar düşecekler (bu sene işimiz zor)
bizim şehrin heyecanlanması için süper lige çkıp sivas gibi kafaya oynamamız lazım.
hatta yok yok istanbul yalakaları gese ile febe ile 1 maç görseler yeteri kadar heyecanlanırlar... onlara yeter..

jean

delı olduk resmen hayattakı yasama zevkımı aldılar elımden resmen

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ligden düşerek heyecan istemiyoruz.bizim futbolcular heyecan istiyor anlaşılan.son maçta bir gol averajla ligde kaldık.bu kadar heyacan yeter.daha ötesi işin boku çıkar.;D