Teknik Direktör Turhan Özyazanlar; sportif direktör İsa Turan...

Başlatan berusa55, 29 June 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

eLLis

Az daha büyük atsaydın kardeşim hocayı zorla bulduk   ;D

Neyse hayırlı olsun inşallah istediğimiz hedeflere ulaştırır bizi.

berusa55

AlıntıSamsunspor yeni hocasına imzayı attırdı

30 Haziran 2009 / 17:20

Samsunspor'da bugün atılan imzalar ile Teknik Direktör sorunu çözüldü. Yeni teknik heyetle bir yıllık sözleşme imzalandı.

Yeni sezonda Samsunspor'u çalıştıracak teknik heyetle Nuri Asan Spor Tesislerinde bir yıllık sözleşme imzalandı.

Geçen sezon Güngören belediyespor'un Teknik Direktörlüğünü yapan Turhan Özyazanlar kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörlüğüne getirilirken, Özyazanlar ile birlikte gelen Mesut Çalışkan Yardımcı Teknik Direktörlüğe, Veysel Beşik, Kaleci Antrenörlüğüne ve İsa Turan sportif direktörlük görevlerine getirildi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç imza töreninde Teknik heyetten övgü ile bahsederek transfer tahtası konusunda bilgi de verdi: "Eldeki mevcut şartlar ile en iyisini yapacağız. Bunun başka bir yolu yok. Teknik heyetimizde bunu başaracak nitelikte" diyen Hakkı Tomaç;" Klubümüze layık ve bizi hedeflediğimiz noktaya taşıyacak olan hocamız ve ekibi ile her konuda mutabakata vardık. Kulübümüzün geleceği ve yeni sezonda otoritenin sağlanması yönünde çalışmalarımızı el birliği ile yürüteceğiz. Transfer tahtasını da açabilir isek ve Samsun'da takımına sahip çıkarsa başarıya doğru ilerleriz. Fakat bu desteği henüz Samsun'dan göremedik."

Transfer tahtasının açılması noktasında bir takım sıkıntıların henüz devam ettiğini dile getiren Tomaç;" Tarnsfer tahtasının açılması konusunda ki devam eden pürüzlerin 'çocuğumuz' dediğimiz kendi evladımız gördüğümüz kişilerden kaynaklanması bizim için fevkalade üzücüdür" dedi.

Tomaç, daha önce de Caner ve Sinan Demirci ile alacakları konusunda mutabakat sağlandığı takdirde Transfer tahtasının açılabileceğini söylemişti.

İmza töreninde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif. Samsunspor'dan kanadı kırık bir kuş gibi bahsedilmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek;" Samsunspor Klübü dimdik ayaktadır. 28 tane futbolcumuz var. Bunlarda Samsunpor formasını giyerek aslanlar gibi mücadele ederek ellerinden gelenin en iyisini yaparlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=13360

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Böyle iddialı ve cesaretli konuşan bir hoca ya ancak ALLAH yolunu açık etsin utandırmasın denir.bu arada herzaman olduğu gibi yine samsunsporumuza maddi yönden desteğini esirgemeyen köylüm galip öztürk ağabeyime sonsuz teşekkürler.samsunda bir tek iş adamı galip öztürk yok.nerde diğerleri?

berusa55

Yeni hocamızdan ilk demeç:

AlıntıSamsunspor'da "az laf çok iş" dönemi

30 Haziran 2009 / 17:32

Samsunspor'un yeni Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, imza töreninden sonra felsefesini açıkladı: "Az laf çok iş."

Mustafa BİLİK / Haberexen.com

Samsunspor'un yeni Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, bugün yapılan imza töreninin ardından ilk demecini de verdi. Öz yazanlar, takımından saha dışında planlananın saha içinde de istediğini ifade etti.

Özyazanlar; " Sezon sonunda eldeki imkanlar ve mevcut şartlarla bundan daha iyisi olmazdı dedirtmek için çalışacağız" diyerek: " Benim felsefem az laf çok iştir. Takımımdan da saha dışında planlananı saha içinde yapmasını isterim, beklerim. Böyle bir takım oluşturmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Samsunspor. yarın kampa gidiyor

Samsunspor yarın saat 09:00'da yeni teknik heyet ile birlikte 15 günlük bir kamp için Bolu Gerede'ye hareket edecek. Sportif Direktör İsa Turan da gerekirse kampın bir hafta daha uzatılabileceğini söyledi.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=13361

YaşarDoğu

Alıntıİmza töreninde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif. Samsunspor'dan kanadı kırık bir kuş gibi bahsedilmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek;" Samsunspor Klübü dimdik ayaktadır. 28 tane futbolcumuz var. Bunlarda Samsunpor formasını giyerek aslanlar gibi mücadele ederek ellerinden gelenin en iyisini yaparlar" ifadelerini kullandı.

Syn Tahsin Kosif bizi ısındırmaya mı çalısıyosun ne demek 28 futbolcumuz var, B planı bu mu yoksa >:(

Kais

hep küçük düşündük artık büyük düşünen genel direktör ve teknik direktörümüz var.bu biraz da olsa sevindirici.

Sercan

Yeni hocamıza neden bilmiyorum ama güveniyorum.İnşallah bizi layık olduğumuz yerlere getirir...

özkan

Hocam yanmışsın sen elinde sefa sercan gibi yaramaz çoçuklar var bakalaım baş edebilecekmisin..her sayfadakı haber msjlarını tek tek okudum hocanın onu yaoacagım bunu yapacagım vs dememesi cok hosuma gitti en cokda samsunsporda az laf çok iş sözü..sanırım oldu sankı hocamız? pardon aklı selim teknik bilgisi yüksek bir insan..hoca derken bu kfeye yucel ıldız gıbı bır kave muhabbetcısı,ercument gıbı ne oldugunu bellı degıl daha nıcelerınıde aynı kefeye koymamak lazım..Samsunsporumuza inşallah hayırlı olur..

Sadece Samsunspor

Hoca iddialı uzun zaman sonra kendinden emin konuşan bir teknik adam gördük Samsunsporda hayırlısı olsun

JohnAbruzzi

İlk mac cok onemli ilk mac kendi sahamızda taraftar destegiyle alırsa bizi kimse tutamas da :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu hoca bizi alıp götürür beyler.disiplinli bir takım olacağız gibi.inşallah bu yıl son olacak bank asya.

55.hakan

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 30 June 2009, 20:48:08
İlk mac cok onemli ilk mac kendi sahamızda taraftar destegiyle alırsa bizi kimse tutamas da :D
geçen sene de ilk maçımızı içerde kazanmıştık ama deplasman fobimiz vardı geçen sene deplasmanda 4-5 maç kazansaydık zaten play off daydık.bu sene samsunspor un karakteristiği olan deplasmanda kazanma özelliğini yeniden kazanmamız lazım

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 June 2009, 23:13:46
geçen sene de ilk maçımızı içerde kazanmıştık ama deplasman fobimiz vardı geçen sene deplasmanda 4-5 maç kazansaydık zaten play off daydık.bu sene samsunspor un karakteristiği olan deplasmanda kazanma özelliğini yeniden kazanmamız lazım

harbi ya geçen sezon ne rezillikti öyle deplasmanlarda nerdeyse hiç puan alamadık

eski55

Alıntı yapılan: iak5529 - 30 June 2009, 15:14:38
''Ben bir işe girdikten sonra sızlanma ya da şikayet etmem. Ben her şeyi göze olarak yola çıktım. Eldeki imkanları en iyi şekilde kullanacağımızı herkesin bilmesini istiyorum.''

Böyle konuşan bir insanla yola çıkacağımız için şimdi gerçekten çok mutlu oldum inşallah güzel günler yaşayacağız....

[/b]hayrettinde öyle gelmişti .bırakalım arkadaşlar bu  işleri lütfen.herkes yerini ve haddini bilecek ,bu  beyefendiden bizim takımımıza teknik direktör y yapan insanlar gitsin apartman yöneticiliği yapsın...

kaan

Alıntı yapılan: eski55 - 30 June 2009, 23:41:15
[/b]hayrettinde öyle gelmişti .bırakalım arkadaşlar bu  işleri lütfen.herkes yerini ve haddini bilecek ,bu  beyefendiden bizim takımımıza teknik direktör y yapan insanlar gitsin apartman yöneticiliği yapsın...

Arkadaşım sen kimi istiyosun bosque aragonez morinhomu bekliyodun?

Şartlar ortada durumumuz ortada.İlk açıklamalarındanda hayat veren bir hocaya benziyor güngören o kadroyla bizle başa çıktıysa bu adamın sayesinde en azından ukela ve kendini beğenmiş konuşmuyor az laf çok iş diyor sen ne istiyosun daha.