Teknik Direktör Turhan Özyazanlar; sportif direktör İsa Turan...

Başlatan berusa55, 29 June 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 01 July 2009, 23:34:39
senin bölümün yetmez 657 yi susturmaya  :P neyse konuyu baltalamayalım saygılar....
nickini yazmayı unutmuşsun :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

02 July 2009, 00:03:42 #106 Son düzenlenme: 02 July 2009, 00:05:18 Bir Sevdadýr Samsunspor

[/quote]
Alıntı yapılan: heroes55 - 01 July 2009, 22:37:03
denize dusen yılana sarılır  misali  yeni  hocamız geldi ;D ;D ;D ;D :) :) :)  tum  samsunspora  hayırlı ugurlu  olsun  bu takımda  kımler  hocalık yapmadiki zatenama  bu  sefer  rengimiz kırmızı beyaz ikincilik b  katagorisindeyiz bu yaz  bu  bu kadar  basit  samsunsporun 2 lig b  katagorisine dusmesi icin  sayın  baskanimizin  elinden  geleni  yaptigi  goruluyor herkese  simdiden hayirli ugurlu olsun Turhan Özyazanlar   sadece yaziklar olsun  boyle adamlari kulube hoca  olarak  getirenlere 

saygilarimla::: heroes55
Alıntı yapılan: beşnumara - 01 July 2009, 22:48:04
@heroes55
her yazından sonra nickini yazmaktan üşenmiyormusun çok merak ediyorum.bence hoş değil.insanlar zaten bakar sol tarafa görür kimin yazdığını
böyle devam ederse arkadaştan reklam parası alacağız.şimdi reklamlar.herkes sağ tarafa baksın.55CAFE55

Sadece Samsunspor

AlıntıAkçay genel menajer

02 Temmuz 2009 / 11:08

Uzun yıllar Samsunspor'a gönüllü hizmet veren gazeteci Resul Akçay, yönetim tarafından Genel Menajerlik görevine getirildi.
Öncelikle yönetime böylesine önemli bir görevi kendisine verdiği için teşekkür eden Akçay, "Yaklaşak 30 yıldır bu camianın içindeydim. Gönüllü olarak hizmet veriyordum. Yönetimin bu jestine layık olmak için çalışacağım" dedi. Yöneticiler ise,"Resul Akçay, sporun içinden birisi. Bu görevi layıkıyla yapar" diyerek Akçay'a destek verdi.

Biri bana anlatsın şunu sportif direktör ne genel menajer

beşnumara

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 02 July 2009, 11:12:07

Biri bana anlatsın şunu sportif direktör ne genel menajer

sadece şunu bil bu kişilerin yapamayacağı bir iş

AntZ

denize dusen yılana sarılır  misali  yeni  hocamız geldi ;D ;D ;D ;D :) :) :)  tum  samsunspora  hayırlı ugurlu  olsun  bu takımda  kımler  hocalık yapmadiki zatenama  bu  sefer  rengimiz kırmızı beyaz ikincilik b  katagorisindeyiz bu yaz  bu  bu kadar  basit  samsunsporun 2 lig b  katagorisine dusmesi icin  sayın  baskanimizin  elinden  geleni  yaptigi  goruluyor herkese  simdiden hayirli ugurlu olsun Turhan Özyazanlar   sadece yaziklar olsun  boyle adamlari kulube hoca  olarak  getirenlere 

Dur bakalım heroes55 2 maç yapalım, adam iyi çıkacak belki. Ama yine de insan o eski günleri özlemiyor değil tabi.
Ah ulan, büyük başkanlar bizi büyük başarılara, büyük isimlere alıştırdı değilmi heroes55  ;D

Bu kıyağımı da unutma ismini milletin gözüne sokuyorum daha da unutmaz kimse seni, kalbimizdesin heroes55  ;D

selahattin55

sana bir sorum var sen kimin adına buradasın.maddi olrak zor bir durumda olan takımımıza ve yönetime sahip çıkmak gerekirken.sen burada huzur bozuyorsun.kim gittide kim geldi.pendik sporun yardımcı hocası ercüment gitti.yerine güngören hocası geldi kayıp ettiğimiz hiç birşey yok.aksine bu hoca ercümentten daha başarılı olacak.yani burada olacaksan samsunspor için ol.başkalarınanın adına yazma.

pitbul055

küçük düşünen yönetimin küçük düşünen hocası

Kodalak

Alıntı yapılan: pitbul055 - 02 July 2009, 15:31:17
küçük düşünen yönetimin küçük düşünen hocası

belki yanılırız erken erken böyle konuşmayalım,şimdi önümüze bakalım bırakalım karamsarlıkları.

En azından bu halimize şükredelim kiiii,şükürsüzlükten kaynaklı daha tehlikeli durumlara düşmeyelim...

Kaya

Tamam anlaşıldı sezon başlayana kadar bu tarz yazıları çok okuyacağız fazla söze gerek yok....

jean

ıkı gundur arabayla yoldaydım yenı bır haber cıkmamıs yıne ıstanbuldayım hafta sonu samsunda olacam ıms guzel haberler cıkar

germencisse

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Sadece muhalif olmak için yorum yapmış olmayalım.biraz da şartları değerlendirerek yorum yaparsak daha mantıklı olur ve de daha faydalı olur.bu demek değildir ki yanlısı eleştirmeyelim.eleştireceğiz sonuna kadar ama görerek ve bilerek?

eski55

Alıntı yapılan: kaan - 30 June 2009, 23:59:43
Arkadaşım sen kimi istiyosun bosque aragonez morinhomu bekliyodun?

Şartlar ortada durumumuz ortada.İlk açıklamalarındanda hayat veren bir hocaya benziyor güngören o kadroyla bizle başa çıktıysa bu adamın sayesinde en azından ukela ve kendini beğenmiş konuşmuyor az laf çok iş diyor sen ne istiyosun daha.
ben aragonesi bekliyodum noldu senin biraz ağırına giti galiba.durumun ortadaysa benim lafım seni bu duruma düşürenleredir. ben 30  senedir bu kulübün bu takımın peşindeyim kardeşim.böyle yaşlı bir üyeyle muhattap olmadığın için bu  hocalara sana iyi gelebilir ama bana asla .biz yılmaz vuralı büyük otelde 89  senesinde kovan taraftar gurubunun lideriyiz.bize kalkıpta bu kişiyi hoca diye savunursanız ben size olmaz derim ..gerçekler acıdır .. tammammı kardeşim bvenim ..

beşnumara

@eski55
abi sizce kimi getirebilrdik veya kimin gelmesini isterdiniz? piyasadaki hangi kaşarlaşmış hocayı getirmek istersiniz.sadece hoca tercihinizi merak ediyorum.

emre

Alıntı yapılan: eski55 - 03 July 2009, 23:01:25
ben aragonesi bekliyodum noldu senin biraz ağırına giti galiba.durumun ortadaysa benim lafım seni bu duruma düşürenleredir. ben 30  senedir bu kulübün bu takımın peşindeyim kardeşim.böyle yaşlı bir üyeyle muhattap olmadığın için bu  hocalara sana iyi gelebilir ama bana asla .biz yılmaz vuralı büyük otelde 89  senesinde kovan taraftar gurubunun lideriyiz.bize kalkıpta bu kişiyi hoca diye savunursanız ben size olmaz derim ..gerçekler acıdır .. tammammı kardeşim bvenim ..

dediğiniz gerçekler acıdır ve o dönemde yasamamıs oldugu için yeni samsunspor dan gittikçe kopuyor buda eski samsunspor un çook uzaklarda olmasından.tabi ki bizde isteriz daha ii hocaların gelmesini ama bazı gercekler var ve realist olmak zorundayızz----ne yazık ki--