Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Futbolcu numaralı olanları satılmıyormu? Gerçi bir serkan aykut mu var,10 numara formasını alalım ama  ;)

55__Gurbet__55

HoliganSamSunLu

kuzey55

bu formalar süppperrrrr...patlama yapmak lazım satışlarda.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 August 2009, 12:27:14
bu formalar süppperrrrr...patlama yapmak lazım satışlarda.

yapmak lazımda ulaşımda sorun var :)

**KaR6**

şu formalar alınsında, biz de site olarak bi organizasyon yapalım elimizden geldiğince, herkes dışarda formalarıyla dolaşsın, şehire bi renk gelir hiç değilse..

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 12:31:06
şu formalar alınsında, biz de site olarak bi organizasyon yapalım elimizden geldiğince, herkes dışarda formalarıyla dolaşsın, şehire bi renk gelir hiç değilse..

evet bu formalarla şehirde heryeri kırmızı beyaz yapmak gerek.azcık hava gelsin şehre değil mi ama

ali ihsan

Sonunda geldi be.Carsıya gidince ilk iş Errea ya uğramak olacak  ;)

eLLis

55 yazılı olanlar yokmu ya?

Alınacaaaakkkkk...... ;D

kuzey55

bu formalar suyu geçirmezse teri de geçirmez futbolcular için zor olmaz mı bu?

**KaR6**

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 August 2009, 12:49:23
bu formalar suyu geçirmezse teri de geçirmez futbolcular için zor olmaz mı bu?

güzel yanı o zaten, ter direk aşagı akıyor, böylece vucut ısısı sabit aklıyor, sonuc olarak performans artıyor ;) ;D ;)

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 12:55:58
güzel yanı o zaten, ter direk aşagı akıyor, böylece vucut ısısı sabit aklıyor, sonuc olarak performans artıyor ;) ;D ;)

evet haklısın o yönden düşünmedim.

Sony

forma süper de arkadaşlar dün mehmet abi bi görüşeyim toplu alım yaparsak hem indirim hemde site olarak prestij ve sitenin tanıtımı olur demişti HABERİ OLAN VAR MI DURUM NEDİR????

**KaR6**

valla 15 dk sonra Mehmet Abiyle errea ya gideceğiz ama alırmıyız konusurmuyuz bilmiyorum..

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 13:14:38
valla 15 dk sonra Mehmet Abiyle errea ya gideceğiz ama alırmıyız konusurmuyuz bilmiyorum..

AsLInda bende gidip almak istiyorum ama eriniyorum açıkcası
:D :D