Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

kuzey55

AlıntıMetro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sevgi Mert, yönetim kurulu üyeleri ve SAMPİ yönetiminin yaptığı ziyarette Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, yöneticiler Tahsin Kosif, Ömer Çoruh ve Fikret Yalçın hazır bulundu.

Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, Metro Şirketler Grubu Yönetimi'nin Samsunspor'u ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif ise, Samsunspor'un yaşaması için sürekli destek veren başta Galip Öztürk olmak üzere Metro Grubu ve ailesine teşekkür ettiğini ifade etti.

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sevgi Mert ise, Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevdiğini ve bu nedenle Metro Grubu'nun Samsunspor'a her zaman katkılarının devam edeceğinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından Başkan Hakkı Tomaç, Sevgi Mert'e 55 numaralı Samsunspor forması hediye etti. Sevgi Mert, formayı giyerek teşekkür etti.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090718/samsunspora_ziyaret.html?ref=tur_satb

berusa55

Alıntı yapılan: -Reis-(HaKaN) - 18 July 2009, 18:44:33
Maazanın ıcındekı sarı lacivert balonmu benmi yanlış goruyorum..

Hakan önce biz de şaşırdık ama sorduğumuzda öğrendik ki onlar Errea'nın resmi renkleri  sarı - siyah  ;)

edmontdante

sarı-siyah ERREA'nın kendi renkleriymiş

Akyol

sarı-siyah erreanın renkleri lacivert olsa gereği yapılırdı ;)

hakan55

Tiryakiler55

okadar bekledim bu günü bende uğradım hayal kırıklığı yaşadım... ürünlerin üzerındeki amblemleri cok kücük buldum açıkcası... daha büyük olmalıydı... ve ben a1'i seçmiştim ve onu alacaktım ama ne yazıkkı gelmemiş henüz :(

Turuncu

Akyol

Alıntı yapılan: Turuncu - 18 July 2009, 19:56:25
Şimdide a1 bekLiyoruz ;) ;) ;)
sadece A1 değil sanırım sitemize özel t-shirtler ve atkılar gelecekti yanlış duymadıysam ama A1 herkesin favorisi ve herkes onu bekliyor ;)

King Of The North

A1 ler ne zaman geliyomuş?
Hayırlı olsun bu arada,giden arkadaşlara da teşekkür ederim.

Akyol

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 18 July 2009, 20:08:07
A1 ler ne zaman geliyomuş?
Hayırlı olsun bu arada,giden arkadaşlara da teşekkür ederim.
2 hafta sonra gelecekmiş  :-X beklediğimize değecektir örnek formayı gördük kumaşı süper ürün çeşitliliği artarsa ilgi daha fazla olacaktır  ;)

supernatural_55

açılışta yerimizi aldık formamızı da aldık bu akşam maçta forma şov var:))ama a1 gelsn bi de ondan alcm süper görünüyo gerçekten

Sadece Samsunspor

Bugün gelemedim açılışa ama, gerçek formalarımızın çıktığı ilk gün alacağım, hayırlı uğurlu olsun

King Of The North

Alıntı yapılan: Akyol55 - 18 July 2009, 20:09:29
2 hafta sonra gelecekmiş  :-X beklediğimize değecektir örnek formayı gördük kumaşı süper ürün çeşitliliği artarsa ilgi daha fazla olacaktır  ;)

3 hafta sonra da ben gelecem hadi bakalım alırız bir forma inşallah

YaşarDoğu

Beyler , elektirik arızasından dolayı fotografları yükleyemedim , en kısa zamnda koyacam fotoları

YaşarDoğu

18 July 2009, 22:39:52 #344 Son düzenlenme: 18 July 2009, 23:58:28 MeL_55