Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: kuzey55 - 18 July 2009, 15:28:20
bundan hiç şüphem yok.arkadaşlar gereken medeni tepkiyi göstereceklerdir :)
21 temmuza kadar samsunda imiş.bayağı zaman var.

berusa55

Açılışımızı yaptık. Güzel katılım vardı. Fotolar az sonra geliyor arkadaşlar....

germencisse

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 July 2009, 17:03:17
Açılışımızı yaptık. Güzel katılım vardı. Fotolar az sonra geliyor arkadaşlar....

forma fiyatları ne kadar dı?

berusa55

Arkadaşlar maç formalarımız olarak belirlediğimiz A1 ve B1 ürünleri daha gelmedi. Şu an için sadece aşağıdaki ürün var. Mağazadaki ürünler 30 ile 80 TL arasında değişen fiyatlarda.

germencisse

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 July 2009, 17:26:37
Arkadaşlar maç formalarımız olarak belirlediğimiz A1 ve B1 ürünleri daha gelmedi. Şu an için sadece aşağıdaki ürün var. Mağazdaki ürünler 30 ile 80 TL arasında değişen fiyatlarda.

bu forma maçlarda giyilmicekmi?

berusa55

Akyol

18 July 2009, 17:29:22 #321 Son düzenlenme: 18 July 2009, 17:31:09 Akyol55
Güzel bir açılış oldu arkadaşlar bakmayanımız!, valimiz!, yzy gibi SAMSUNSPOR aşkıyla yanıp tutuşan simaları orda görmek ayrı bir duygu patlaması yaşattı bizlerde! Özellikle bakmayanımızın yaptığı SAMSUNSPOR hariç bütün Samsun muhabbetleri yüzümüzü fazla kazıdığından traş keyfimiz yarıda kaldı. Samsun'un her alanda yükseldiğini; Sanayii de tarımda,turizm ve sporda başarılı bir dönemde olduğunu söylemesi bizleri dumur deryasında bir sal yaptı diyebiliriz. Bu tip insanların topluluklara hitap ederken daha gerçekçi konuşacağı günleri görür müyüz bilinmez?

Uzun lafın kısası arkadaşlar mağazamız 56'lar da gökdelenin alt katında. Şu anda ellerinde bulunan beyaz formamız 39 lira. Bizim seçtiğimiz formalar t-energy ürünleri olacakmış onların fiyatıda 70 lira olacak SAMSUNSPOR'luyum diyen ve imkanı el veren herkesin ürünlere yoğun ilgi göstermesi dileğiyle...

berusa55

Sn. Galip Asal, samsuni, maraton başkan ve samsunspor.biz üyeleriyle sohbet ederken...

edmontdante

18 July 2009, 18:21:50 #323 Son düzenlenme: 18 July 2009, 18:24:02 edmontdante
Açılışta site olarak yerimizi aldık.Site üyeleri olarak katılımımız yüksekti.Hatrı sayılır miktarda alışveriş yaptık.Sanırım açılışın o ana kadar ki hasılatının üzerindeydi bizim site olarak alışverişimiz.SAMSUNSPOR armasıyla ürünler görmek beni çok mutlu etti.Bu gece halısahada hepimiz formalarımızı giyeceğiz.

Galip ASAL ve Yücel UYAR'la yaptığımız SAMSUNSPOR sohbeti mükemmeldi.SAMSUNSPOR'u kimlik olarak gören kişilerle sohbetin tadı daha bir başka oluyor.Gurur duydum açıkcası.Eminim onlarda bizim için aynı şeyleri hissediyorlardır

Akyol

Alıntı yapılan: edmontdante - 18 July 2009, 18:21:50
Açılışta site olarak yerimizi aldık.Site üyeleri olarak katılımımız yüksekti.Hatrı sayılır miktarda alışveriş yaptık.Sanırım açılışın o ana kadar ki hasılatının üzerindeydi bizim site olarak alışverişimiz.SAMSUNSPOR armasıyla ürünler görmek beni çok mutlu etti.Bu gece halısahada hepimiz formalarımızı giyeceğiz.
Henüz tam anlamıyla yapamadık alışverişi aslında asıl formalarımız gelsin o zaman patlama yaşanacaktır ;)

kuzey55

şehrin idarecilerini göremedim ben neredeydiler acaba?

FaTiH_HaN

A1'in cikmasini bekliyoruz isallah en kisa zamanda gelir.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 July 2009, 17:03:17
hayırlı uğurlu olsun.inşallah daim olur.

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 July 2009, 18:23:07
Yine aynı yüzler , yine biz yine biz .... Samsunspor.biz ve taraftarlar da olmasa bu takıma sahip çıkıcak kimse yok ...

Birileri vardı yzy vs vs  ama ceplerinden 5 kuruş çıkarıp bir tane forma almadılar yanılmıyorsam.

hakan55

Maazanın ıcındekı sarı lacivert balonmu benmi yanlış goruyorum..