Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 10 July 2009, 15:11:47
Valla abi sürprizi bilmem ama bir forma kesin alıcam bütçem hazır heyecan dorukta  :D
dikkat et akyol fazla heyecan iyi değildir :D

Akyol

Kaya

ali sen beşnumber a bakma o sitemisizin olumsuzluk örneği sen bana takıl  :P forma konusunda emin ol bu sene güzel olacak ki beşnumber a rağmen  :-*

Akyol

Alıntı yapılan: iak5529 - 10 July 2009, 16:15:25
  ali sen beşnumber a bakma o sitemisizin olumsuzluk örneği sen bana takıl  :P forma konusunda emin ol bu sene güzel olacak ki beşnumber a rağmen  :-*
inanç beşnumara bu sene nickini dokuznumara yaptıracak herhalde onda bu tds sevgisi varken :P şaka bi yana geçende bi çocuğun üstünde gördüm beyaz formayı süper olmuş birde bizim seçtiklerimiz gelsede bizde alıp giysek yahu  :D

Tiryakiler55

ben 13 temmuz samsundayim.. acili$a taraftar katilacakmi ??? eger böyle bi organizasyon varsa bende varim arkada$lar berlinli samsunsporlulari temsil etme adina :D

Tiryakiler55

organizasyon felan yapilsa diyorum... belirli bi saatde biyerde toplansak hepimiz tek tek gitmesek $öyle bagirarak cagirarak gitsek... ben kesinlikle katilmak itiyorum $Imdiden heycanlandim :D

MeL_55

Sansa bakarmisin 23 Temmuzda ben geliyorum.   :-\  :'(

Kais

saat kaçta ben işten 6 da çıkıyorum da  :-\

veis

Kais

veis abim neye güldün yaw.valla bir yalan uydurup çıkıcam.artık kaçta olursa olsun.

veis

yok be en küçügünden bir açılışa bile kocaman yürekli samsunspor taraftarı iş saatini düşünerek plan yapıyor diye belirtdim.

Kais

teşekkür ettim.valla bir an utandım acaba yanlış birşey mi dedim diye  :P

veis

yok olurmu öyleşey.yani formamızı satacak firma için bile planlar organizasyonlar yapılması çok güzel.süperligde olsaydık neler olurdu neler.

mehmet yılmaz

anneannem 4. kez vefat etti deyip çık Kais :)

bu arada hayattaysa Allah uzun ömür versin...

Kais

Alıntı yapılan: samsuni - 10 July 2009, 19:16:47
anneannem 4. kez vefat etti deyip çık Kais :)

bu arada hayattaysa Allah uzun ömür versin...
Hayatta abicim hemde turp gibi üstelik 75'inde.bu gidişle 100'e ulaşır sanırsam.Allah uzun ömür versin beni çok sevr :D Allah hepimize ve akrabalarınıza da uzun ve mutlu ömürler versin.